Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 25 Юли 2021 13:53
Поп срещнал приятел, и му разказва: - Днес венчах три двойки и сега седем сърца преливат от щастие! - Попе, искаш да кажеш, шест сърца? - Ти да не мислиш, че ги венчавам без пари? био мед,избелване на зъби,болки,липосукция
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 25 Юли 2021 13:56
- Скъпи, какво искаш за закуска? Йогурт, корнфлейкс, обезмаслено мляко? - Ами, давай йогурт, корнфлейкс, обезмаслено мляко и нещо за ядене! тахан,ортодонтия,билки,присаждане на коса
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Авг 2021 16:56
Възрастна дама иска да паркира някъде в Лондон. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната. Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо: - Мадам, по слух ли паркирате? круиз,смарт часовник,канцеларски материали,4х4 гуми / гуми 4х4
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Авг 2021 17:02
- Ние с жена ми имаме уговорка - единия ден ходя до магазина аз, на другия пазарува тя. - И какво, доволен ли си? - Ами да - единия ден пием, на другия замезваме. круиз Дубай,bluetooth тонколона,флумастери,гуми за кал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 09 Авг 2021 12:54
Започнах да се чувствам по-щастлива и енергична откакто смених кафето сутрин с портокалов сок. Моят доктор казва, че това е заради витамините и плодовата захар, но според мен е заради водката. MSC круизи,маса за лаптоп,кафе капсула,офроуд гуми за сняг
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|