Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Общи политически приказки
Публикувано на: 13 Юни 2021 13:01

VALEN7INVS написа:
The Arrow написа:

:?:

Какво трябва да е забележителното или забавното тук ?

Неадекватното поведение на лидер на велика сила?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2021 16:13

По какъв начин точно? Някой рандом журналист му задава въпрос без да има официално уговорено интервю с президента, той му отговаря накратко, и си продължава по пътя. Само плиткоумни русофили и лумпени биха си вадили изводи от такъв клип, и очевидно достига до аудиторията си съответно. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2021 17:20

Ами нито съм лумпен, нито съм русофил.

Според теб и този репортаж ли е предназначен за лумпени и русофили? :lol:

И това:

И това:

Не знам, за мен всичкото това не е нормално.

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 13 Юни 2021 18:54

Критиките отправени към психическото състояние на президента на САЩ са очевидно подбудени от латентните ти русофилски мисли.
Очевидно е.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 08:15

Именно. :roll:

Явно си толкова неосъзнат, че дори и твърдейки че не си русофил не си даваш сметка че циркулираш единствено и само техните опорни точки и тенденциозни материали. Верно се замисли въз основа на какви източници и влияния си формулираш мнението щом твърдиш че не си русофил. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 09:52

Да, CNN и The Guardian са най-русофилските източници.

Дори преди 6 години CNN са правили материал, в които подлагат на въпрос психическото състояние на Байдън.

Или ти дори не си гледал самото съдържание на видеата и веднага действаш по презумция, че който не харесва Байдън е русофил.

И сигурно си мислиш, че самите видеа са дийп фейкове, създадени лично от Путин, които като ги цъкнеш ще се заразиш с руски spyware и други подобни. :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Юни 2021 10:03

Така и не разбирам фетиша към Байдън тука, буквално всеки втори пост на политическа тема ви е за него. Ако не сте и русофили, да не би да ви стават пишчиците като го видите, вие геронтофилски педалченца :?:

"За мен всичко това не е нормално" заключил единия. Щото това било лидер на велика сила. Глупендер, тая велика сила се управляваше от Доналд Тръмп допреди малко, верно ли ТОВА не било нормално? :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 14 Юни 2021 10:06

Надявам се Русия или тия русофили да излязат със становището че дишането е полезно за здравето :lol:
Благодаря царю, че ми отвори очите за истината. Старческата деменция е мит измислен от руснаците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 10:10

The Grim Reaper написа:
Така и не разбирам фетиша към Байдън тука, буквално всеки втори пост на политическа тема ви е за него. Ако не сте и русофили, да не би да ви стават пишчиците като го видите, вие геронтофилски педалченца :?:

"За мен всичко това не е нормално" заключил единия. Щото това било лидер на велика сила. Глупендер, тая велика сила се управляваше от Доналд Тръмп допреди малко, верно ли ТОВА не било нормално? :lol:

Глупендер, поне по времето на Тръмп нямаше чак такова дрънкане на оръжия на тема САЩ-Русия и нещата в тази ос бяха доста по-спокойни.

А сега е ясно, че Байдън и Путин си имат бийф от бая време и съответно дрънкането пак започва да нараства.

Ама то и ти поне клипа от ЦНН сигурно не си се навил да гледаш преди да коментираш по инерция :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 10:16

В главата си раздрънкан ти, инфантил. Два поста по-нагоре те нарекоха русофил, което отрече, ма иначе сам обърна темата на Путин и Русия за нула време. Ко да играя, верно си неосъзнат. :lol:

ЕДИТ: Аз го питам кво толко се е загледал у Байдън, той ми едитва поста си да ми добави че дори не съм бил изгледал клипчето. За Байдън. Браточка, нема надежда за тебе май :?:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 11:21

Gen.Toast написа:
Надявам се Русия или тия русофили да излязат със становището че дишането е полезно за здравето :lol:
Благодаря царю, че ми отвори очите за истината. Старческата деменция е мит измислен от руснаците.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 14 Юни 2021 11:45

The Grim Reaper написа:
Глупендер, тая велика сила се управляваше от Доналд Тръмп допреди малко, верно ли ТОВА не било нормално? :lol:

Да, проблем? Обективно погледнато най-успешния президент на САЩ от Роналд Рейгън насам, конкретно за Америка. Но за света беше дори още по-полезен. Заслужава минимум две нобелови награди за мир, обаче няма да му ги дадат...защото сме социалисти. :D

Казах ти и преди. Извади си главата от гъза и започни да се информираш малко. Спри да слушаш само CNN и на Прокопиев медиите, защото не си наясно са базови факти за света около теб. Ще постна отново това което видимо е валидно за теб и Валентин, чиито мозък е промит дори по-на дълбоко (червеното са факти за управлението на Доналд Тръмп). Моля те запознай се поне с тези базови факти преди да коментираш отново за Доналд Тръмп:

Image

Междувременно. Това за което The Arrow говореше:

https://www.standartnews.com/lifestyle- ... d713Z46uDY

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 11:51

Като каза Роналд Рейгън, чета /r/politics,което е крайно-ляво-либерален форум, защото съм open-minded и съм склонен да приемам факти и мнения на други страни.

И там ми прави впечатление как хората там буквално мразя Рейгън заради данъчните намаления на времето и разни други неща.

Докато мнението на хората по света за Рейгън е доста по-високо.

Странна работа.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 11:58

Ето го и редовния слабоумен мъпет. :lol:
Представителна извадка от 1750 човека (споко, не съм очаквал да си и с базови познания по статистика), на които са задали loaded questions и го пуснали като независимо социологическо проучване. Бърза проверка на "агенцията" показва... това.
Валерката също имаше подобни агенцийки едно време.
Това могат да го нарекат "факти" само бандата олигофрени тука. И пак, спрете се с тоя Байдън, чекиджии, грам не ме ебе за него и ви питам кво го дъвчите от месеци, пък вие кво ми говорите, просто заеби. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 12:04

The Grim Reaper написа:
Представителна извадка от 1750 човека (споко, не съм очаквал да си и с базови познания по статистика), на които са задали loaded questions и го пуснали като независимо социологическо проучване.

Нали като разбираш толкова от статистика си наясно, че това е двупосочен аргумент? :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 12:08

Разкажи, разкажи. Аз не разбирам. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 14:37

Ами мисълта ми е, че статистиките за нищо не стават защото всеки може да си намери каквато статистика си поиска, която пасва на вижданията му и разбиранията му за каквото и да било. :arrow:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 14 Юни 2021 15:20

The Grim Reaper написа:
Ето го и редовния слабоумен мъпет. :lol:
Представителна извадка от 1750 човека (споко, не съм очаквал да си и с базови познания по статистика), на които са задали loaded questions и го пуснали като независимо социологическо проучване. Бърза проверка на "агенцията" показва... това.
Валерката също имаше подобни агенцийки едно време.
Това могат да го нарекат "факти" само бандата олигофрени тука. И пак, спрете се с тоя Байдън, чекиджии, грам не ме ебе за него и ви питам кво го дъвчите от месеци, пък вие кво ми говорите, просто заеби. :lol:

Ама моля те, хайде , поне веднъж говори със собствени мисли и познания, ако имаш такива. Хайде обясни ми сега кое не е факт? Мирните договори в Близкия Изток, икономическия напредък, енергийната независимост на САЩ, кое? Щото малко по-нагоре обясняваше как "До преди няколко месеца същата тая държава била управлявана от Доналд Тръмп". Та аз те питам, да, какво от това, нещо проблем ли има, на какво се дължи това твое мнение?

Или оспорваш, твърдението на поста че голяма част от гласувалите за Байдън всъщност не са чували за част от тези неща, включително за скандалите на самия Байдън? Tо не е нужно да гледаш някакво специално проучване за да си наясно с тези неща, достатъчно е да проведеш 5 минутен разговор с редовия избирател на демократическата партия в САЩ или за по лесно техния български еквивалент - феновете на ДБ у нас. Повечето ще ти кажат, че само до преди няколко месеца САЩ са били управлявани от СТААААААШНИЯ Доналд Тръмп и сега дори някакъв абсолютен демент да седи на негово място просто няма как да е по-лошо.

Също така те съветвам да вземеш този сайт дето си ми го постнал и да сърчнеш в него CNN/MSNBS и да видиш какво пише. И въпреки това което пише, някак са им дали MEDIUM рейтинг, което пък говори за политическите наклонности на самия сайт.

The Arrow написа:
И там ми прави впечатление как хората там буквално мразя Рейгън заради данъчните намаления на времето и разни други неща.

Рейгън е десен. Мрази комунистите, обича свободата и пазарната икономика. Нормално е левичарите да го мразят, по същия начин по който мразят в днешно време Доналд Тръмп.

Цитат:
защото съм open-minded и съм склонен да приемам факти и мнения на други страни.

Там е работата, че дори да не си мненията и аргументите на другата страна в твоя случай няма как да не ги чуеш, както вече обясних, защото преобладаващата част от медиите и са с леви наклонности. Обратното обаче е факт. Хората с леви убеждения са "слепи и глухи" за аргументите на противниковата страна и това донякъде не е по тяхна вина.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 16:51

Пали моторо ве, галош. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 17:13

Много ме кефи Ерик как е някъв ултра либерален, прогресивен, демократичен и т.н., а всъщност се изразява като средностатически комуняга, на средна възраст, от провинцията, тип Киро Брейка :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com