Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 17 Апр 2021 14:47
Срещат се две акули: - А аз това лято плувах около Кипър, такива пълнички туристи - слой сланинка, слой месце... Много хубаво лято беше. - А аз реших за съвсем кратко да поплувам около Слънчев бряг. - Ти луда ли си? Че то там само пияници... - Е, вярно е, но пък какъв черен дроб имат... бебешки обувки за момиче,бързи кредити до заплата,турбо пътища,кола под наем летище софия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 20 Май 2021 21:57
В пътнически самолет стюардесата съобщава: - Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите! Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място, мърморейки: - Уф! Най-после тоалетната е свободна! ъглови дивани,коли под наем пловдив,ПВЦ фолио,табуретки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 25 Май 2021 12:10
При силен нощен ураган бурния вятър свалил и намачкал до неузнаваемост ламаринения покрив от бунгалото на Пенчо от с. Долно уйно. По съвет на приятели той го занесъл за поправка в автосервиза на Спиро Джантата в Перник. Вчера бай Пенчо получил СМС: - „Не разбрахме какво точно му има на Голфа, но утре ще е готов”. трапезни маси,дамски спортни обувки,почивки в Дубай,бар столове
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 04 Юни 2021 22:33
Визитация в АГ болница. – Кога ви е терминът? – пита лекарят. – На 12-и, отговаря родилката. – А Вашият? – въпрос към следващата. – На 12-и, отговаря тя. – Вашият? – На 12 И така продължил до последното легло. – И Вашия ли е на 12-? . – Не! Аз не ходих на тази екскурзия... почивки в Кушадасъ,почивка в Гърция Халкидики,почивки в Бодрум,почивки в Мармарис
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Юни 2021 21:02
само тука не мога да измисля нещо да постна :д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 04 Юли 2021 12:14
Най-сетне по новините спряха да наблягат на коронавируса, а започнаха да ни информират за весели и забавни случки - пожари, стрелба и нападения. Дифузер,зъбни импланти цена,диспенсър за вода,воблери
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|