Автор |
Съобщение |
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 16:05
Omega-x написа: Много тъжна вест. Малко чак не вярвам :/ @Дидо, Snake-a e най-яркият автор от Gamer's Workshop(ForPlay), и като цяло един от най-топ бг гейминг журналисти. Ревю на Тенет напримерЕбахти смешното ревю, особено 1вата част
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 16:15
Както казах и във форплей - Бакалов беше от личностите, заради които си купувах Gamers' Workshop.
За сравнение - PC Mania си купувах, за да чета за "геймките".
Не го преръщайте и това в някакъв идиотски спор, плс.
Мир на праха му.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 16:37
Императора написа: Der Meister написа: Навремето съм купувал само PC Mania, затова съм и в този форум, какво странно има да не го знаем? това е малко все едно да кажеш "като съм фен на Реал Мадрид, какво странно има да не знам Меси ? " Изобщо не е същото. Единият е световно известна личност, за разлика от другия.
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 16:42
Пичове, моля ви се...няма смисъл да го водите този спор точно сега
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 17:22
Само минавам да кажа, че ако не сте блокирали Волтажния, сега е добър момент да го направите.
---
Съжалявам за загубата на този човек, и не - не го знаех кой е.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 17:41
Тая тема нали щяхме да я трием
Одеве волтажа като пита от какво е починал Снейк, мислех да му напиша, че чистачката му е подляла вода, ама си викам айде няма да си правя майтап, да не излезе, че е на гърба на потърпевшия (а не на аутягата)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 18:23
да е точно
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 30 Ное 2020 21:24
Аз също бих искал да се включа с няколко думи за г-н Бакалов. Починал е прекалено млад (набор 78, доколкото разбрах), което е много жалко. От декември 2004 г., когато баща ми ми донесе първия брой на Уъркшопа, ченето ми увисна. Това е единственото българско списание за игри, което имаше вид на СВЕТОВНО издание - корицата, дизайнът, снимките, рубриките: всичко беше тип-топ за младото ми аз. Ако PC Mania и PC Club/Gameplay бяха сухо обективни, в Gamers' Workshop имаше емоция и знаехме авторите не само по думи, но и по лица. Никога няма да забравя най-добрия просташки дует Дууми и Snake, който разкатаваше скапани игри и филми заедно. Не е лесно да се разсмее човек, докато чете. Г-н Бакалов можеше да оплюе разглеждания продукт по балкански и в същото време да разберем со кратце защо въпросното нещо не заслужава нашето внимание. Не знам дали съдбата/някаква висша сила има пръст в това или не, но последната статия на г-н Бакалов съдържа всичките елементи, които ме накараха да се влюбя в неговото писане - хем малко хранилка, хем размишления за СМИСЪЛА на нещата. Всеки негов редакцион като главен редактор беше уникален, всяка статия удоволствие. Дори когато обсъждаше живота на страниците на списанието, г-н Бакалов звучеше плашещо компетентен. Това е единственият автор в списание за игри, когото съм виждал на живо. Беше събитие за мен отвсякъде. Не знам защо той ни беше отнет, но съм много тъжен и ще го запомня само с добро. По какъвто и път да тръгне Forplay.bg, няма да е същото без него. Само това мога да кажа. Да почива в мир.
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 03 Дек 2020 00:23
Починал е кечистът Pat Patterson на 79г.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 03 Дек 2020 04:39
Лека му пръст. Отдавна не следя кеч новините, сигурно има и доста други починали кечисти, за които не съм разбрал.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 03 Дек 2020 06:21
Откакто Русев напусна WWE за мен целият кеч умря тотално
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 03 Дек 2020 09:14
Императора написа: newcomer написа: Това е единственият автор в списание за игри, когото съм виждал на живо. Беше събитие за мен отвсякъде. И аз съм го виждал наживо, между другото. На премиерата на Starcraft 2 в Playground на горния етаж на The Mall -- в Playground. Беше с дружки и участваха в боулинг турнира като отбор... ....турнир който беше спечелен от МОЯ отбор. Не ми вярвате? Ето ви доказателството: Аз съм тоя отзад с работническия поздрав! --- Отборът на Снейк беше доста зле, бтв... мисля че бяха последни... :S п.п. отделно съм виждал и Chappy (aka Apostoloff), дори съм разговарял с него лично на едно интервю за работа. Това съм го споменавал тук преди, и тогава Цецо спомена че също го е засичал, и то неведнъж. edit: п.п.п. оффф, ше умра от яд... Намерих видеорепортажи във фейсбук от събитието, и във всеки един от тях фигурират тез моите хора... ....дори в един от тях се изреждат един по един да казват "Аз обичам Starcraft!"... ....ОБАЧЕ В НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ МЕ НЯМА МЕН !!! Те са те видяли, че си проблемен и са крили камерата от теб
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 05 Дек 2020 17:40
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 06 Дек 2020 03:01
Не, бившия Ogrish май е liveleak.com. А пък bestgore го спряха преди 2 седмици, нещо което май се очакваше. Така и не разбрах каква е историята покрай тоя сайт, освен че собственика му е бил в затвора 2012-та п.п Може и да бъркам за Liveleak
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 11 Дек 2020 15:46
Починал е актьора Tom Lister Jr. на 62г.
|
|
|
krriiissss
|
|
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 11 Дек 2020 19:49
Императора написа: Не съм го чувал.
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 12 Дек 2020 13:17
Чък Йегър, първият човек успешно преминал звуковата бариера и оцелял, почина по-рано тази седмица.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 21 Дек 2020 14:44
Димо (п.) от P.I.F. е починал... Мисля че е първата достатъчно известна бг жертва на тоя шибан вирус. Мега тъпо...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 21 Дек 2020 19:04
Ужас - да почива в мир!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER Публикувано на: 21 Дек 2020 19:26
Императора написа: За който не помни: Този му външен вид няма НИЩО общо с версията му от началните години на групата.
20 години и 30 кила е разликата между двата образа, няма как да е същото. И все пак беше само на 45 години. Оставя и доста малка дъщеричка... Въобще, невъобразимо е, и поне моето обкръжение е толкова потресено, че половината не успяват да го осъзнаят още, просто щото сме в едни среди, а и пича си беше активен със и без банда, сцената си го влечеше. Въобще да не споменавам какъв двигател на алтърнатив сцената в бг беше тоя човек. Напълно осъзнавайки колко безполезен ход е, тегля звучни и грозни псувни към тоя шибан вирус. Аре стига вече.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|