22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 27 Ное 2020 20:35
Един американски нашенец дето го гледам на една маса с демократи и републиканци
А той и баща му са огромни привърженици на Тръмп
___________________________________ тежки нокаути
vanmx
Публикувано на: 28 Ное 2020 01:52
Имигранти в Америка подкрепящи Тръмп Това малко като оня виц за циганчето дето станало бяло и намразило мангалите
The Arrow
Публикувано на: 28 Ное 2020 13:30
vanmx написа:
Имигранти в Америка подкрепящи Тръмп Това малко като оня виц за циганчето дето станало бяло и намразило мангалите
Нямаш представа колко много имигранти (легални) подкрепят Тръмп. И то черни, латиноси, и всякви други.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 28 Ное 2020 14:38
Легалните мигранти и кубинците гласуват с абсолютно мнозинство за Тръмп, в 2016 той беше успял да събере най-много вотове от черните; рекорд за републикански кандидат. А за Байдън са гласували повече черни от колкото за Обама преди 8 години...
The president had 2.98 million followers when he announced his candidacy for president in 2015, a number that shot up to about 13 million when he won the presidential election. One week later, that number was above 15 million.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
The president had 2.98 million followers when he announced his candidacy for president in 2015, a number that shot up to about 13 million when he won the presidential election. One week later, that number was above 15 million.
И това какво доказва?
Ако и ти си блокирал Волтажния - публикувал е един скрийншот, който показва, че Тръмп има 88м., а Байдън 20м. последователи. Цитатът от TWP показва, че Тръмп е имал по-малко последователи в седмиците, след като е станал президент, отколкото Байдън сега.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 28 Ное 2020 21:11
Не съм го блокирал, но аз по-скоро коментирах подвеждащите внушения на Washington Post, според които няма проблем с цензурирането на консерватори в соц. мрежите, понеже видите ли Тръмп, който по между другото е президент на САЩ има 88 милиона последователя.
Ей тази простотия:
Цитат:
Trump says Twitter is trying to ‘silence’ conservatives. His growing number of followers suggests otherwise.
Публикувано на: 28 Ное 2020 21:31
Ако проверите в Гугъл Трендс и напишете Тръмп вс Байдън, там също индикира, че интереса към Тръмп е много по-висок. Разбира се, това не означава че всички търсения са реални гласоподаватели, просто е интересна статистика.
The Arrow
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Ное 2020 16:19
Gen.Toast написа:
Въпреки провала на Тед в 2016, той доста ми се издигна в очите напоследък.
Тед Круз не само напоследък е сила. Излизането му срещу Тръмп според мен беше едва началото на опитите му за голямата политика - малко зелен старт, но далеч не е изключено в някакъв момент да го видим като президент.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Arrow
Публикувано на: 30 Ное 2020 17:44
Този ли беше осъдил бащата на Джаред Кушнър или Крис Кристи?
Мене Помпео ме кефи повече ебати суровия тип
The Arrow
Заради такива като тоя ни е лошото име на нормалните консерватори. А и Джамбазки също
"Консерватор", който ще гласува за ДБ Нормални консерватори, комунисти и фашисти няма!
Хомофобите до голяма степен са си латентни гейове, има научни изследвания по въпроса.
Мен ме притеснява, че заради Ковид се нарушават конституционни права... Частната собственост е неприкосновена!
Ами аз се определям като демократ с консервативни традиционни възгледи, но ще гласувам за ДБ и гласувам за тях, да. Не е задължително да си фен на демокрацията и да подкрепяш гей парадите примерно. Които, като цяло, не ми пречат защото се провеждат веднъж годишно
И стига с тия глупости за хомофобите, не виждам нищо ненормално в това да изказваш мнението, че те дразни крайно лявата лгбт пропаганда и това, че вече се въвеждат някакви квотни политики. За пример, виж другия линк, който бях дал. Общо взето, става въпрос за квоти за директорски бордове на големите компании, в които има изисквания да има минимум брой представители на лгбт обществото.
Ти, примерно, за твоята фирма би ли предпочел да наемеш квалифициран човек за дадена позиция или някой представител на лгбт обществото без значение дали има или няма квалификация?
За мен лично това тотално не е нормално. Нека да има такива хора, нямам против тях, ама хайде да не излизат по-напред в обществото и кариерата си само защото са такива ами на базата на квалификации, опит, репутация и т.н., които изглежда все по-малко ще се ценят.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 02 Дек 2020 13:28
The Arrow написа:
За мен лично това тотално не е нормално. Нека да има такива хора, нямам против тях, ама хайде да не излизат по-напред в обществото и кариерата си само защото са такива ами на базата на квалификации, опит, репутация и т.н., които изглежда все по-малко ще се ценят.
Това го казваш само защото си латентен хомосексуалист (имало изследвания по въпроса, но изследванията които свързват педофилията и хомосексуалността ще ги бутнем под килима), радвам се че динозаври като теб ще изчезнат в следващите 40 години, ти си на грешната страна на историята!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения