Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Май 2020 16:25
Да, задето полицаи утрепали някъв дето ''не се противял''. Ддз на видеото се вижда как се дръпва и после се хвърля на колене и не иска да влезе в колата. И след тва 5 минути вика, че не можел да диша. Acting 100.
Нищо ново под слънцето, но що пък да не запалим цяла Америка сега заради тва.
Също така - бил е с досие за влизане с взлом и въоръжен грабеж. ''Ама тва не оправдава полицаите, че са го убили!!!1!!". Да, така е. А тия мародери дето сега рушат и палят и грабят какво ги оправдава?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Май 2020 20:50
covid2012 написа: Да, задето полицаи утрепали някъв дето ''не се противял''. Ддз на видеото се вижда как се дръпва и после се хвърля на колене и не иска да влезе в колата. И след тва 5 минути вика, че не можел да диша. Acting 100.
Нищо ново под слънцето, но що пък да не запалим цяла Америка сега заради тва.
Също така - бил е с досие за влизане с взлом и въоръжен грабеж. ''Ама тва не оправдава полицаите, че са го убили!!!1!!". Да, така е. А тия мародери дето сега рушат и палят и грабят какво ги оправдава? Доста неадекватно изказване в първата си част. Какъв acting като човекът умира? Ченгето е долен подчовек и заслужава да отиде на стола! За втората част съм съгласен. Надявам се полицията да се вземе в ръце и да използва груба сила срещу тези маймуни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 10:10
На клипчето се вижда ясно как се дърпа и се хвърля на колене когато отварят вратата на патрулката. Това се дефинира като resisting arrest. Освен това десетина минути крещи ''ООооооо не мога да дишам, мама". Ако не можеш да дишаш, не дишаш. Ако не дишаш, не крещиш. Преиграва толкова много, а целият свят му се върза. Не го е удушило ченгето.Освен това, ето да прочетете 999 transcript-a. Беззащитната жертва е бил пиян, надрусан, шофирал е, платил е в магазин с фалшиви пари и е взел от някакви хора кутия цигари и не ги е върнал. Какъв стол те гони, чичо? Нима на полицая работата му не е да се справя с подобна измет подобаващо? Да не се е друсал, да не се е дърпал, да не е мамил с кинти, да не се е държал като олигофрен цялостно, нямаше да получи коляно на врата. Ченгето се е наиграло с тая демонстрация и със сигурност носи вина за смъртта на човека, но не изцяло, че и наполовина дори не е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 10:45
Императора написа: covid2012 написа: и е взел от някакви хора кутия цигари и не ги е върнал. УЖАС !!! Какви изверг само!!! Мда виж кво правят с такива като тебе в Америката Хахаа забавното е, че точно тези хора са му викнали ченгетата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 11:07
Колкото по-дълго живееш в самозаблуда и колкото по-дълбока е тя, толкова по-болезнено е неминуемото пробуждане
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 11:30
Императора написа: ^ тоест ти избираш този форум като един вид бягство от истинската реалност, правиш съзнателен избор за пребиваване в заблуда, с цел да задоволиш мазохистичните си наклонности в момента, в който дойде време да напуснеш тази заблуда и да се върнеш отново към реалността. Така ли? ами... --- иначе мнението ми за цялото това събитие с тези бунтове в САЩ е "business as usual" -- нищо необичайно, дори напротив -- напълно обичайно и в реда на нещата е, с това че просто за пореден път избухва назряло напрежение и изпъкват коренни проблеми свързани със социо-демографо-културния състав на страната, особено в някои нейни региони, които всъщност никога не са изчезвали, и ВИНАГИ ще са присъствени. Точка. Междувременно зад кулисите най-вероятно се крои ново законодателство свързано с медиите, социалните медии и разпространяването на информация. Не, тоест един ден като се погледнеш в огледалото и осъзнаеш кой си, ще се хвърлиш от някой блок и ще се размажеш на земята
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 12:09
Императора написа: covid2012 написа: Не, тоест един ден като се погледнеш в огледалото и осъзнаеш кой си, ще се хвърлиш от някой блок и ще се размажеш на земята Пич, физическото ми здраве е в такова състояние, че идната зима, при повторното идване на Короната, като нищо мога да се тръшна мъртъв, или поне дълго хоспитализиран. И аз съм взел това предвид, дори едва ли не съм се подготвил ментално за него. Това задоволява ли те? Ако да - престани да се ИЗЛАГАШ с опитите си за евтини провокации. Ако не - поканен си ти лично да ми светиш маслото, щом толкова много го желаеш. Или да предприемеш действие, което да доведе до това. Заповядай! Ами, ами нищо не желая, за много важен се взе пак Иначе не ме ''задоволява'', но ми е доста смешно, да, къв си някъв самосъжаляващ се плужек
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 12:45
Не, ти казах, плазмодий, затривай си се сам
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 13:20
Разбили, ограбили и запалили РПУто където въпросният полицай бачкал, после кметът на град Миниаполис ги оправда. Все едно черните били роби до оня ден, разбираш ли.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 21:54
Императора написа: гарантирам ти че всичко това е било планирано предварително. Най-вероятно местната административна власт наскоро е била гласувала намаляне на разходите по въоръжение на силите на реда и съкращение на персонала на полицейската служба;
оттам навярно е и имало заповед от високо ниво полицията умишлено да допусне разбиването на РПУ-то, с цел да се спести от разходите, времето и усилията, които биха произтекли от процедурите по изпълняването на гореспоменатите действия. като си прав си прав
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Май 2020 23:59
SpaceX успя! USA! USA! USA!
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 31 Май 2020 12:57
covid2012 написа: На клипчето се вижда ясно как се дърпа и се хвърля на колене когато отварят вратата на патрулката. Това се дефинира като resisting arrest. Освен това десетина минути крещи ''ООооооо не мога да дишам, мама". Ако не можеш да дишаш, не дишаш. Ако не дишаш, не крещиш. Преиграва толкова много, а целият свят му се върза. Не го е удушило ченгето.Освен това, ето да прочетете 999 transcript-a. Беззащитната жертва е бил пиян, надрусан, шофирал е, платил е в магазин с фалшиви пари и е взел от някакви хора кутия цигари и не ги е върнал. Какъв стол те гони, чичо? Нима на полицая работата му не е да се справя с подобна измет подобаващо? Да не се е друсал, да не се е дърпал, да не е мамил с кинти, да не се е държал като олигофрен цялостно, нямаше да получи коляно на врата. Ченгето се е наиграло с тая демонстрация и със сигурност носи вина за смъртта на човека, но не изцяло, че и наполовина дори не е. Това е все едно да кажеш, че covid 19 е невинна болест, защото причината хората да умират са съпътстващи заболявания. Имам приятел с такова заболяване, че ако го ударя в главата е вероятно да умре. Това оневинява ли ме по някакъв начин? Щом обучено ченге не може да се справи с пиян и надрусан невъоръжен човек, значи не става за ченге и е редно да си понесе последиците. Има съд, който преценява какво наказание да получи човекът, не ченгето.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 01 Юни 2020 09:01
Което как го разбра?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Юни 2020 21:12
https://dariknews.bg/novini/sviat/nezav ... 8p-K6r2SwACovid2012, и все пак най-вероятно си е умрял от задушаване. Склонен съм да се съглася с версията на Волтажа, че цялото е нагласена работа. Като нищо и самия вирус е част от схемата. Едва ли щеше да има такива грабежи, ако нямаше такава безработица. В момента ситуацията си е страшна и няма да е пресилено да се каже, че нещата отиват към гражданска война. Това въоръжени с автомати реднеци да си пазят имуществото от обезумели маймуни не е шега работа. Андрей, какво мислиш по въпроса?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Юни 2020 22:50
Е, да, ама не. https://www.cbsnews.com/news/george-flo ... de-detailsНезависимият човек, нает от семейството на жертвата, казва, че е бил удушен. Идва официалния съдебен лекар и казва, че не е бил удушен, а е получил инфаркт... В следствие на упражнената сила. Щото ако каже просто ''маймунът е бил друсан и му се е пръснало сърцето като са го притиснали на земята СЛЕД КАТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА", ще си загуби и работата, и въобще ще стане обществен враг номер едно. Заради лековерни лекета, които сега его трипват супер много, че са солидарни. С какво? С поредния тренд. Преди 3 седмици беше ''не излизайте, ще заразите нечия баба'', сега е това. "Излизайте, трошете, палете, справедливост за живота на УДУШЕНИЯ от ЗЪЛ БЯЛ ПОЛИЦАЙ ЧЕРЕН НЕВИНЕН ЧОВЕК." Абсолютно малоумие, поредния резил от твоя страна, че се връзваш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Юни 2020 00:16
Абсурдна история. Ясно, че смърта на Флойд е кофти работа, ама последвалите рамирици са абсолютно абсурдни. Всеки ден в щатите от престъпност, битовизми, пътни инциденти и нещастни случаи умират една камара хора. Та на този фон от какъв зор #black lives matter? Има случай, ченгето е уволнено и ще бъде съдено и толкова. Според мен тръмп отдавна трябваше да вкара армията и да се стерля на месо по мародерите, които ебават живота на нормалните хора.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Юни 2020 10:01
Чак да се стреля на месо - не, ама да използват гумени куршуми, сълзотворен газ и водоструики (не съм сигурен дали се казва така това), да се приключва и да отварят обратно държавата.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Юни 2020 17:40
Мисля, че доста беше изписано по темата, Covid общо взето очерта нещата относително правилно (с изключение на това да нарича, човека симулант, при положение, че е умрял). Искам само да пожелая, на тия пичове дето протестират, следващия път да гласуват пак за демократите Едно нещо не мога да разбера, кмета на Минеаполис е демократ. Полицаите са служители на кмета. Организирането на обществения ред е задължение на местните власти. Които са избрани с огромно мнозинство на черния вот. Около 80-90% от черните гласуват за демократите. За какво точно протестират? Най-отвратителните градове и щати в САЩ са управлявани от демократи, там където има най-много бедност, насилие и хаос. Но черните пак си гласуват 80% за тях и си ги избират. Да правиш едно и също и да се надяваш на различен резултат. Това дефиниция на какво беше?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Юни 2020 21:23
covid2012 написа: Е, да, ама не. https://www.cbsnews.com/news/george-flo ... de-detailsНезависимият човек, нает от семейството на жертвата, казва, че е бил удушен. Идва официалния съдебен лекар и казва, че не е бил удушен, а е получил инфаркт... В следствие на упражнената сила. Щото ако каже просто ''маймунът е бил друсан и му се е пръснало сърцето като са го притиснали на земята СЛЕД КАТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА", ще си загуби и работата, и въобще ще стане обществен враг номер едно. Заради лековерни лекета, които сега его трипват супер много, че са солидарни. С какво? С поредния тренд. Преди 3 седмици беше ''не излизайте, ще заразите нечия баба'', сега е това. "Излизайте, трошете, палете, справедливост за живота на УДУШЕНИЯ от ЗЪЛ БЯЛ ПОЛИЦАЙ ЧЕРЕН НЕВИНЕН ЧОВЕК." Абсолютно малоумие, поредния резил от твоя страна, че се връзваш. На какво съм се вързал бе? Очевидно има две версии как точно е умрял, истината е някъде там. Има една версия, че ченгето е убиец и трябва да си понесе последствията. Дори "твоята" версия да е вярната, не виждам как това не прави първоначалното ти мнение грозно, а моето - резил. Втората част от поста ти не виждам какво общо има с мен, при положение, че писах, че съм твърдо против тези протести. И не само. Допускам да има някаква сериозна конспирация в цялата тази работа и това да е опит да се наложи меншевишки комунизъм в западния свят чрез културен марксизъм. И съм на мнение, че полицията, армията и гражданите трябва да предотвратят това, ако ще с цената да разстрелват всяка печка, която краде, пали и троши чужда собственост. Андрей може да каже повече по темата, предполагам. Та на кое точно съм се вързал? П.П. това да не се излиза от вкъщи беше адекватна мярка на фона на вируса. Съжалявам те, че мислиш друго...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Юни 2020 21:52
Значи, каквото и да си говорим за мерките на българското правителство, те се оказа много успешни. И няма значение дали гласуваш за тях или дълбоко ги мразиш. От числата се вижда.
Обаче, това което не мога да си обясня е - ниските числа само поради мерките ли са или нещо балканско, българско - не знам. Дано така да си остане и за напред.
Сега, въпросът е да направят адекватни икономически мерки, за да може пострадалите сектори да се възстановят във възможно най-бърз срок.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|