Автор |
Съобщение |
Soreo
|
|
В момента играе: Scorpion Brotherhood [SB]
|
|
Заглавие: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 00:08
Вечният форум не е мръднал. Има една константа в този живот в която вече съм напълно убеден и това е ,че на последният сървър с последната фото клетка ПЦ мания ще продължи да съществува Не се срещат вече такива форуми, удоволствието да нащракаш по някой и друг ред или по 2 или 3 страници в спор за джитка или политическа тема. Да отприщиш някоя или друга форума война да заври тинейджърската кръв. Преминахме на социални мрежи и инстанти месиджи и като ,че ли освен малкото заклети пуснали корени и нови фей оредя това сакрално място за нецензуриран диалог. Гледам има някакви плесенясали, мухлясъли ретро теми ала носталгия от някой или друг дървесен корен ала Рико който си е излял душевните и житейски мъки и несгоди все едно някой го интересува изобщо. В духа на тези сърцераздирателни спомени и трепети как сте хорища знайни и незнайни. Какво ново под това старо слънце се случва в този вечен форум. Похвалете се как върви живота дерзахте ли успяхте ли, провалихте ли се или пораснахте. Форума запази ли тази енергия която носеше или изчезна заедно с хората които я носеха. Стари си отиват нови идват някои неща сигурно дори се повтарят. Кой стар бастун е останал да сподели някоя и друга дума за статуса в момента
___________________________________ "He who makes a beast of himself, gets rid of the pain being a Man"
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 03:15
Здравей! Не се познаваме и аз съм от "по-новите" потребители, но е яко, че в последно време доста форумни легенди се завърнаха и форума си е направо оживен, в сравнение с каквото беше преди няколко месеца Аз лично не понасям новите места, където сега са повечето хора- фейсбуци, дискорди, реддит и т.н., и винаги ще предпочитам одлскуул форумите. #pcm4ever
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 10:59
Аз също не съм "стар бастун" ами "new fag" по разбиранията на този форум, макар че вече направих над 11 години в него, ако не броим времето което съм прекарал да чета форума без регистрация Самият факт че още се занимавам с този форум, а и с форуми като цяло, това би трябвало да говори че съм ебаси спрялата работа Ако трябва да правя някаква равносметка за последните 10+ години, бих казал че съм си същото хлапе, само дето вече не се занимавам с училище или университети, ами бачкам и вече не играя компютърни игри чак толкова време.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 16:15
Soreo написа: Вечният форум не е мръднал. Има една константа в този живот в която вече съм напълно убеден и това е ,че на последният сървър с последната фото клетка ПЦ мания ще продължи да съществува Не се срещат вече такива форуми, удоволствието да нащракаш по някой и друг ред или по 2 или 3 страници в спор за джитка или политическа тема. Да отприщиш някоя или друга форума война да заври тинейджърската кръв. Преминахме на социални мрежи и инстанти месиджи и като ,че ли освен малкото заклети пуснали корени и нови фей оредя това сакрално място за нецензуриран диалог. Гледам има някакви плесенясали, мухлясъли ретро теми ала носталгия от някой или друг дървесен корен ала Рико който си е излял душевните и житейски мъки и несгоди все едно някой го интересува изобщо. В духа на тези сърцераздирателни спомени и трепети как сте хорища знайни и незнайни. Какво ново под това старо слънце се случва в този вечен форум. Похвалете се как върви живота дерзахте ли успяхте ли, провалихте ли се или пораснахте. Форума запази ли тази енергия която носеше или изчезна заедно с хората които я носеха. Стари си отиват нови идват някои неща сигурно дори се повтарят. Кой стар бастун е останал да сподели някоя и друга дума за статуса в момента Ти пък кой си
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Soreo
|
|
В момента играе: Scorpion Brotherhood [SB]
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 20:20
Валентин написа: Soreo написа: Вечният форум не е мръднал. Има една константа в този живот в която вече съм напълно убеден и това е ,че на последният сървър с последната фото клетка ПЦ мания ще продължи да съществува Не се срещат вече такива форуми, удоволствието да нащракаш по някой и друг ред или по 2 или 3 страници в спор за джитка или политическа тема. Да отприщиш някоя или друга форума война да заври тинейджърската кръв. Преминахме на социални мрежи и инстанти месиджи и като ,че ли освен малкото заклети пуснали корени и нови фей оредя това сакрално място за нецензуриран диалог. Гледам има някакви плесенясали, мухлясъли ретро теми ала носталгия от някой или друг дървесен корен ала Рико който си е излял душевните и житейски мъки и несгоди все едно някой го интересува изобщо. В духа на тези сърцераздирателни спомени и трепети как сте хорища знайни и незнайни. Какво ново под това старо слънце се случва в този вечен форум. Похвалете се как върви живота дерзахте ли успяхте ли, провалихте ли се или пораснахте. Форума запази ли тази енергия която носеше или изчезна заедно с хората които я носеха. Стари си отиват нови идват някои неща сигурно дори се повтарят. Кой стар бастун е останал да сподели някоя и друга дума за статуса в момента Ти пък кой си Къде си живял ,че не знаеш Така де, и аз съм фен на форумите повече всичко идва в повече вече. Няма го тоя релакс на форумчето да си разчепкаш една или друга тема. Харесва ми ,че се е запазил форумът и е активен от горе на всичкото. Наистина навлезнах много от социалните мрежи и чатчета но чарът да очакваш кой какво ще отговори във форума го няма. Да удобно е но не е като едно време как си беше
___________________________________ "He who makes a beast of himself, gets rid of the pain being a Man"
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 20:48
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 10 Мар 2020 23:10
Влизайки в този форум се връщам, като с машина на времето, едно 10 години назад. Когато фейсбук тепърва набираше популярност в БГ, а форумите бяха все още по-разпространеният начин на онлайн общуване. Но да се гледа в миналото не е полезно. Не разбирам хейта по фейсбук. Там мога да намеря група за всяко едно мое хоби, да намеря съмишленици за всички мои интереси; да разбера лесно, бързо и удобно какви събития се случват наоколо и кой ще ходи на тях за евентуална компания; мога да пропагандирам мои идеи и мисли, които с един клик биват виждани от стотици хора; мога да се запозная с много нови хора; да се сближа с вече познати такива; да си намеря жена (за бога, ако не беше фейсбук, може би щях да съм девствен); мога да си рекламирам бизнеса безплатно и т.н. и т.н. Идеята за социална мрежа е гениална, зависи вече кой как я ползва Иначе, животът ми е объркана каша. Дерзах, успях, провалих се, пораснах, не пораснах, депресирах се, намерих отново щастието, пак се депресирах, разбрах, че в крайна, аз си го правя и т.н. емоции. Може би, нормални емоции от живия живот, за средно статистически келеш като мен В момента съм, може би, по-скоро доволен от живота си.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 11 Мар 2020 10:39
^^^ Тоя пост ма кара да си направия фейсбук профил
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 11 Мар 2020 11:10
Хомосексуaлната проза прави пълно завръщане във форума. Харесвате ми, момчета
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 11 Мар 2020 20:58
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 00:09
Форумът е на това ниво, защото още не съм те нахранил с достатъчно хуй и много ти знае устата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 13:42
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 14:09
Бих приел едно такова твърдение ако можех поне да се сетя кой си.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 15:28
Това е тоя маздата, почти съм убеден.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 19:39
мазда ли е, моторола ли е, кримсън ли е, все така миризливо залепнал за настилката си остава
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 19:44
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 20:07
Абе кой нормален човек ще ви помни всичките бе. Все сте смотани и девствени, все смърдите - еднакви сте ми. Погивам от завист, разбираш ли
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 20:16
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 23:28
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Мар 2020 23:33
kingcrimson написа: Ти, понеже си напарфюмиран печен ебач, си си лепнал някаква ковра с рогца за аватар кой печен ебач би ходил непарфюмиран? а кой ебач изобщо ходи непарфюмиран? също така, всеки добре парфюмиран е печен ебач. каквито сме всички ние тука. а ти за кво се бориш? напарфоюмирани печени ебачи. тва ми хареса
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|