01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 07 Фев 2020 00:50
The Arrow написа:
Аз лично нямам проблем с това особено ако ще помогне за ограничаване на корупцията и ако ще накара властимащите ни да се стреснат малко и да се стегнат, че много са се разпасали нещо напоследък.
Да чакаш американците или който и да е друг да те спаси от корупцията, е като да чакаш руснаците да те избавят от турското робство. Играли сме го вече, знаем че не е добре. Казвам го като човек минаващ за най-големия фен на САЩ в този форум. Истината е че на никой голям играч не му пука за корупцията в Бг, а единствено им пука за влиянието което имат у нас. Види се че ЕС например е напълно ОК с корупцията, стига да сме послушни, а наказва страни като Полша и Унгария.
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Мар 2020 17:50
Каква Килъри бе, тя изобщо не фигурира в тия избори.
Иначе Сандърс е явно наистина доста силен, но според мен е прекалено възрастен вече, за да е реално избираем.
Освен това, до преди два-три месеца бях почти напълно сигурен в преизбирането на Тръмп с оглед на сбирщината на демократите.
Но кризата с епидемията и това как Тръмп и администрацията му ще се справят на местно ниво, според мен ще е решаващият фактор за преизбирането му.
___________________________________ тежки нокаути
The Arrow
Публикувано на: 04 Мар 2020 23:35
Обаче си мислех, че Блумбърг е единственият, който ще може да се опълчи на Тръмп, а какво стана - може би най-бързо отказалият се кандидат и най-много потрошени пари.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 05 Мар 2020 00:31
Бърни пак ще бъде изхвърлен като стара ръкавица от демократите, този път в полза на Блумбърг. В момента няма никой от тяхната партия който да се опълчи на Тръмп.
Дори може да се каже че това затваряне и обръщане към авторитаризъм вече е започнало, като вече протичат процеси целящи да преразпределят хората в съответни групи и списъци, отреждайки им предначертана длъжност за предстоящата Война.
Така, сега... Тук има доста ключов момент, който ще ми е малко трудно да опиша, но все пак ще се пробвам....
Поради това че в страната все още функционират прекалено много "паралелни реалности", които биха застрашили описаното по-горе единство, от което тя ще има жизнена необходимост, е напълно възможно да се повтори сценарий подобен на този от 2013та с унищожаването и асимилирането на КТБ, в който 1-2 големи банки да бъдат съсипани, с цел тези "паралелни реалности", които биха могли да застрашат единната цел, посока и позиция на България да не могат да бъдат поддържани от съответните капитали, които стоят зад тях.
Разтуриха Lafka. Считам това за ход от именно такъв род. Демек всичко става точно така както аз предрекох.
Между другото, Лафка беше стартирана с кредити от КТБ. Аз лично се кефя. Иначе, кофтито е, че просто става дума за преразпределение (най-вероятно) и реално никой от задкулисието няма да изгуби кой знае какво.
The Arrow
Публикувано на: 14 Апр 2020 19:07
Очертава се демократско дуо Байдън/Сандърс през ноември. При цялото ми уважение към Бърни и възрастните хора като цяло (с изключение на Байдън, в този случай), но ми изглежда изключително смешно двама пенсионера да се кандидатират на една от най-важните длъжности в света.
The Arrow
Публикувано на: 15 Апр 2020 12:12
Байдън официално е кандидата на демократите, а Сандърс го ендорсна. Голяма грешка според мен защото надали феновете му ще гласуват за Байдън. Иначе, има като спекулации дали Сандърс ще е вицето, но нищо официално още.
Леле, ебати ужаса...Тръмп колкото и глупости да е приказвал, не е падал на такова ниво.
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Няма как да не отбележа, че и без спонсорството на Сорос, вече почти не може да се види бял човек в някои от най-популярните игри излезли напоследък. Особено E-sport игрите, в които няма сюжет. В излязлата миналата година Apex Legends нямаше нито един бял мъж. Имаше нещо като бяла жена, ама не баш. В последствие добавиха някакви нови герой и май се появи една руса и дебела, но не съм го играл от тогава. В новата Valorant на Riot Games има цели двама (УАУ) ясно изразени бели мъже от 10 героя. Има един дето също е с европейски черти, ма не е сигурно дали не е по-скоро арабин. От жените, няма руса мацка. Има 2 азиатки, една негърка и нещо с маска, което може да е бяла жена, но като се има предвид стила на маската е по-скоро "фентъзи азиатка със зелени очи". Не ме разбирайте погрешно, нищо против никого нямам, но омразата срещу белите хора, вече минава всякакви граници и трябва да бъде спряна.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения