Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Ное 2019 20:38
След като гледах откъси от посещението на Бойко при Тръмп, започнах да си мисля, че ония скечове от филмите на Лесли Нилсен са всъщност доста правдоподобни
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Дек 2019 03:24
Ако беше видял и ревютата на тоя филм цена нямаше да имаш!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Дек 2019 14:31
Omega-x написа: Ако беше видял и ревютата на тоя филм цена нямаше да имаш! "Уют" ли? Гледал ли си го, става ли? Трейлърът ме изпълва със страх (мразя крещене).
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Дек 2019 06:17
Ми и аз не разбрах какво искаш да кажеш с трейлъра на Донев.
Но като цяло не-малка част от хората, които са го гледали писнаха че филми за Ганьо Балкански през 2019та не искат да гледат.
И не знам каква е тенденцията, за която говориш, но предпочитам неща като "Доза щастие" вместо поредната Мисия лондон.
Винаги съм намирал Донев за изключително скучен и елементарен. Нещо като БГ версията на паулу коелю.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Дек 2019 22:26
https://www.youtube.com/watch?v=8MX1zPRsJvY огромен респект на афганистанеца от 5:30. Де да можеше повече хора да мислят така тука...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Дек 2019 12:29
Императора написа: Не че нещо, но това е 100% дирижиран репортаж. Пича е независим влогър, който обикаля по такива шано места като Иран, Ирак, Северна Корея и т.н. Препоръчвам да се гледа.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Дек 2019 17:05
Императора написа: Това че е "независим" не значи че не си дирижира и сценарира много внимателно репортажите и че не подбира кое точно да покаже и как точно да го покаже. Определено, не го отричам това.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Дек 2019 16:56
Пипането на деца по принцип е голям проблем в Америка. Та най-вероятно за това се е получила така снимката, не по-други причини за съжаление.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Дек 2019 00:54
Императора написа: Ти сега какво... личен адвокат ли ще ѝ ставаш? Я по-полека малко с фенбойщината... Принципно се отрекох от нея отдавна, защото се продаде на "либералния" елит. Така че просто обяснявам.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Дек 2019 23:36
Императора написа: И аз
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Дек 2019 11:38
Импийчнаха Тръмп Сега да видим дали ще го отстранят.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Дек 2019 12:46
The Arrow написа: Импийчнаха Тръмп Сега да видим дали ще го отстранят. Тръмп е Сената. Пък и дори да го отстранят по някакви неведоми причини, пак няма да дойдат на власт демократите, ще дойде Майк Пенс, ако не греша.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Дек 2019 02:20
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 26 Дек 2019 21:24
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Яну 2020 12:56
Аз лично недоумявам какви са тия приказки за национализация, създаване на държавни мегадружества и т.н. за които се говори напоследък. Един вид, не успяхме за 30 години да направим що-годе нормални демокрация и капитализъм, та дай сега да се връщаме от където започнахме, но в лошият смисъл.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Фев 2020 15:09
След сагата с индийските МИГ-ове, сега Индонезия се отказва от идеята да закупи най-новите руски изтребители СУ-35. Оказало се, че те били създадени по остарели технологии и щели да излязат почти толкова скъпо колкото американските 5-то поколение F-35. Егати изненадата. Надолу в статията руснаците се жалват, че не било така. https://money.bg/politics/samoletat-e-l ... ym5Y9eZW1E
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Фев 2020 18:09
Императора написа: сяакаш на някой му пука за военните разходи на Индия и Индонезия, освен съответните страни продавачи Не, разбира се. Написах го за да подчертая военно-техническата немощ на руснаците и съответното превъзходство на Америка в това отношение.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Фев 2020 18:12
Какво ще кажете за първата публична санкция на САЩ срещу държавно лице? Според мен е супер слабо, аз лично очаквах да е я сопола, я пееф, я някой министър или пък направо бб.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Фев 2020 00:39
The Arrow написа: Какво ще кажете за първата публична санкция на САЩ срещу държавно лице? Според мен е супер слабо, аз лично очаквах да е я сопола, я пееф, я някой министър или пък направо бб. Принципно не съм привърженик на това въобще. За мен си е грубо вмешателство във вътрешните ни работи. Освен това санкцията няма нищо общо с борбата с корупцията, до колкото дочух, става дума за съдията който пусна онзи от "Русофили" да отиде при Путин и да го наградят. Тоест това си е силов ход по линия на противопоставяне Вашингтон – Москва.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Фев 2020 12:55
Liberty написа: The Arrow написа: Какво ще кажете за първата публична санкция на САЩ срещу държавно лице? Според мен е супер слабо, аз лично очаквах да е я сопола, я пееф, я някой министър или пък направо бб. Принципно не съм привърженик на това въобще. За мен си е грубо вмешателство във вътрешните ни работи. Освен това санкцията няма нищо общо с борбата с корупцията, до колкото дочух, става дума за съдията който пусна онзи от "Русофили" да отиде при Путин и да го наградят. Тоест това си е силов ход по линия на противопоставяне Вашингтон – Москва. Аз лично нямам проблем с това особено ако ще помогне за ограничаване на корупцията и ако ще накара властимащите ни да се стреснат малко и да се стегнат, че много са се разпасали нещо напоследък.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|