Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Окт 2019 12:20
Да бе, ма все пак не забравяй, че всяко споменаване на името му, всяко цитиране, всяка картинка и абсолютно всяко едно внимание, което му се отдели на тоя, е в негова полза.
Това е цялаат игра - за внимание. Колкото по-малко му се отдава, толкова по-нищожен ще става докато не изчезне. Проблемът е, че всеки път хората се скандализират вместо да подминат с безразличие.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Окт 2019 20:03
На никого не му пука какво си написал бе, смотан
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Окт 2019 20:20
За Тръмп, до съвсем скоро се определях като умерен фен особено на фона на това, че няколко пъти успя да устиска започването на военни действия срещу Иран, но със скорошните му действия като остави кюрдите без защита много ми падна в очите.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Окт 2019 21:33
Никоя велика сила не води войни за чуждото благоденствие, дори да има напълно реалната възможност за такова.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Окт 2019 10:02
Императора написа: Вижте какво съм написал в буквално последния си пост за това какво става в САЩ с тихата, но доста потентна постепенна елиминация на политическите врагове на Килъри. Писал си глупости. На някой му се е случила случка, съответно болна баба е пратила наемни убийци, и го е сторила 500 пъти преди, и е гущер от центъра на планетата. Добра логика. Прочети някоя книжка за СССР, да придобиеш представа как се вършат нещата в структори като партията там, или КГБ, и после използвай това знание да мислиш за ЦРУ. Аналогично е. Никой не действа на собствена инициатива. Никой не е шеф. Верига от хора с нож в гърба, и те държат нож в гърба на съседния агент. Няма място за тази карикатура на Килъри за която се ебаваме по интернета, и за жалост доста хора се връзват на майтапите. Пък и без това, правиш едно огромно твърдение, без да имаш огромни (или каквито и да е) доказателства. Недей, бе. Просто недей. А за връзката с нашата политика, не виждам Волен да праща ДАНС да самоубиват Джамбазки, така че нещо ти куца аналогията.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Окт 2019 11:52
Същия, дето с лека ръка пращаше евреите от Македония към лагерите и заяви тази позиция от трибуната на НС, като депутат от СДС...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Окт 2019 12:55
Цитат: Нанесох удар, унищожителен, върху немската батарея, която сееше страх и трепет във всеки, който се опитваше да проникне на Запад и по-на Запад", разказва Дянко Марков. "Победихме грешния противник..."~General George S. Patton
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Ное 2019 11:36
Съжалявам, че пак ще отворя темата, но съм много щастлив, че ГЕРБ управлява, а не БСП и не изобщо не е все тая. Случая с разследвания за шпионаж русофил, който впоследствие беше награден от Путин само потвърждава това. Дано го осъдят https://www.mediapool.bg/putin-kam-ruso ... QI5vfyVWN0
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Ное 2019 12:24
Аз пък не съм щастлив нито от едното, нито от другото. Между другото, това ми бяха първите кметски избори, в които гласувам тъй като до сега винаги съм бил в чужбина и малко съм разочарован, че този път във форума нямаше дискусия. Спомням си, че дискусията за кметските избори от 2015 беше сравнително солидна.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Ное 2019 20:23
Абсолютно никой кандидат не каза магическите думи "инфраструктура преди строителство" В момента това е най-големият проблем на града. Като живях в 9 етажна панелка в Овча Купел винаги имах място да си паркирам колата пред блока, това не е така с едва 4 етажен блок ново строителство в Манастирски ливади; макрар и блока да е построен в 2009та, улицата беше асвалтирана едва преди 2 месеца. Защо се убягва градоустройството толкова много?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Ное 2019 09:35
Hate to be this guy, ама аре научете българския как да го говорите, а
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Ное 2019 13:24
Маце Борко написа: Hate to be this guy, но хайде да вече да се научите как да говорите правилно български, а? Fixed! <3
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Ное 2019 12:00
Цитат: ...българите изглеждат по-скоро предпазливи в оптимизма си и поради ниските доходи си представят търговията с други страни като източник на по-добри, но и по-евтини, стоки, опасяват се те да не са с по-ниско качество от същите продукти на друг пазар и гледат на сектора като заличител, а не създател, на работни места... Това са все доводи, които не са напълно лишени от основание.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Ное 2019 23:14
i dun giddit
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 25 Ное 2019 16:54
Гледам Бойко в САЩ и голямото посрещане, което са му организирали, въпреки че не съм му фен и чак ми се прииска да съм там. ВЕЧНА СЛАВА И ДРУЖБА НА ДВАТА НАРОДА
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 25 Ное 2019 21:13
Не знам ти колко ще обладаваш Кери Ръсел, обаче тя тебе те е обладала неколкократно вече
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 25 Ное 2019 23:46
Абе стори ми се, че Тръмп каза, че сме били купили F35. Да не се е объркал или тука медиите ни са ни заблуждавали?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Ное 2019 02:07
The Arrow написа: Абе стори ми се, че Тръмп каза, че сме били купили F35. Да не се е объркал или тука медиите ни са ни заблуждавали? Това каза и аз го чух. Вариант 1 - много си спомня какво сме купили. Вариант - 2 умишлено преувеличава за да предаде повече тежест на думите си и без това в Америка никой не го боли какво сме купили и къде е Бг на картата. Специално днес гледах в американските медии отразяването на срещата е нулево. Има едно видео в което Тръмп отговаря на въпроси в края на срещата които изобщо не се отнасят за срещата или за отношенията с Бг. Журналистите си мелят едни и същи глупави въпроси за техните си работи, Бойко дори не влиза в кадър през повечето време, чак накрая ги дават в общ план двамата и се вижда как Бойко се смее на целия цирк.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Ное 2019 16:29
nenovinite.com написа: F-35. След като взехме F-16, т.е. ги поръчахме, Борисов пита Тръмп дали може сега и едни ефтрийсетипетици на цени като за Black Friday. Това разсмива Тръмп и допълнително затвърдява позитивното чувство на американския вожд към народа ни.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|