Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 14 Окт 2018 15:01

Image

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 15 Окт 2018 01:19

Ще ми липсва Tay Tay аватара на Liberty :cry:

Профил Skype

Публикувано на: 15 Окт 2018 02:49

Много мои любими artist-и са левичари и често открито пропагандиращи го такива, но продължавам да ги уважавам и да се наслаждавам на това, което правят, стига да го правят добре :arrow: Както казват: "separate the art from the artist" :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Окт 2018 23:01

Аз написа:
Много мои любими artist-и са левичари и често открито пропагандиращи го такива, но продължавам да ги уважавам и да се наслаждавам на това, което правят, стига да го правят добре :arrow: Както казват: "separate the art from the artist" :!:

Така е, но якото на Тейлър беше, че не се занимаваше с политиката. Тъй че нямаше нужда от такова разделение.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2018 10:54

Да, да, просто погледа който е, "Oh fuck it...няма как да не го коментирам това" :D

Педисторията е че Тръмп харесваше Суифт. Точно защото тя отказваше да го оплюва по време на кампанията. Тръмп дори беше пуснал един два хвалебствени туита по неин адрес. Но сега предполагам, че я харесва 25% по-малко :D

Цитат:
А коя е новата изгора, ще споделиш ли? :roll:

Една стриймърка:
https://www.twitch.tv/pokimane
https://www.youtube.com/channel/UChXKjL ... EZQey7Fm1Q
https://www.instagram.com/pokimanelol/
https://www.facebook.com/pokimane/

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2018 14:23

Не знам за Тейлър, ама срещата с Кени (и двамата не ги слушам ппц) ме изкефи.

Между другото, наскоро гледах изявите му (на Тръмп това) в WWE навремето. Кечистът, който беше избрал да се бие за него беше негър. После Тръмп бил расист. :lol:

И публиката скандираше името на Доналд.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 16 Окт 2018 20:43

Мислех, че е фалшива новина, то май истина се оказа... :lol: :lol: :lol:
Image

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2018 23:51

Срамота е... че не са написали "Левски 1914" :notfair:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2018 10:13

The Arrow написа:
Не знам за Тейлър, ама срещата с Кени (и двамата не ги слушам ппц) ме изкефи.

Между другото, наскоро гледах изявите му (на Тръмп това) в WWE навремето. Кечистът, който беше избрал да се бие за него беше негър. После Тръмп бил расист. :lol:

И публиката скандираше името на Доналд.

Предполагам, че се шегуваш, но ако случайно не се - ти сериозно ли мислиш, че Тръмп го е избрал лично? Цялата работа беше Тръмп да прибере едни пари без да си мръдне пръста, а WWE да направят рейтинги. Абсолютно малоумен feud си беше това, да не говорим, че кечистът на Винс, Умага (лека му пръст), заслужаваше в пъти повече да спечели мача от онова дърво Лейшли.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2018 15:48

Кое общество? Моите наблюдения от Фейсбук, където съм изчел доста мнения по темата, са, че почти никой не вярва на властите и не приема тази версия. Реално погледнато, може би, никога няма да разберем цялата истина. Аз лично изпитвам сериозни съмнения относно официалната версия, но не се наемам да кажа на коя версия вярвам повече.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2018 17:59

Аз още от самото начало се чувствах скептичен относно цялата конспиративна теория за убитата "разследваща журналистка". Разбирам недоверието в институциите, но някои хора прекалиха, в следствие на което дни наред ни разнасят по целия свят, как видиш ли у Българиата се избиват журналисти. Тъй че вярвам на официалната версия защото не виждам убедителни причини да вярвам в нещо друго.

Профил ICQ

Публикувано на: 18 Окт 2018 19:10

Аз това момиче го познавах, макар и бегло. Впечатленията ми за нея са че беше добро и хубаво момиче с iq стайна температура. Абе от тия натокани кифли, дето батките си мечтаят да имат пари за да е с тях. :D Тая и затова бе жена на шефа на русенския доставчик networx, който по времето когато работех там (2013 или 2014 не помня) вече си беше милионер и имаше камаро на цената на апартамент в някое от "елитните" софийски гета :D

Покрай тоя случай на мен ми направи впечатление как веднага медиите представиха всичко като посегателство над разследващ журналист, т.е повод да се разтагят локуми на тема "свобода на словото" и тем подобните простотии.

Абе каква журналистка бе, че даже и разследваща - мъжът и си направил някаква смешна телевизия и я сложил там в някакво кифленско предаване за да натрупа някакъв рейтинг... как се казваше предавенето "подиум" или нещо подобно беше :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2018 23:40

Тръмп води външна политика, която в много отношения напомня на тази на Рейгън. Надпревара във въоръжаването е най-лесния начин да банкрутираш СССР/РФ. А се очертават и други начини, като намаляващата роля на фосилните горива в близко бъдеще.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2018 11:39

iskam_keri_russell написа:
Der Meister написа:
Кое общество? Моите наблюдения от Фейсбук, където съм изчел доста мнения по темата, са, че почти никой не вярва на властите и не приема тази версия.

Ама точно това е! Че тези алтернативни мнения, които оспорват официалната позиция са предимно откъслечни коментари във фейсбук и под новинарските материали в разни сайтове.

Да чу алтернативна гледна точка по някоя телевизия/медия? (освен тази на майката на момчето, разбира се...)
Нямаше такава, ако не се брои първоначалната версия че Виктория е станала жертва на професията си, преди Северин изобщо да беше влязъл в картинката.

Защо говориш за медиите? Те половината са на Пеевски и естествено, че ако има някаква конспирация ще лансират официалната версия. Нали говорим за общественото мнение. Коментарите във Фейсбук ги дадох за пример, защото там може да се прочетат много мнения. По-представителна извадка няма как да дам. Повечето приятели/познати, с които съм говорил също се съмняват в официалната версия.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2018 11:43

iskam_keri_russell написа:
Според мен малко си слагаш мишена на челото правейки такъв пост предвид че темата е все още актуална и чувствителна, макар и в затихващ стадий.

И все пак, ако това което казваш е вярно (а то звучи сякаш Е), значи наистина позор за медиите които ожесточено и хищнически лансираха първоначалната версия за "атака над свободата на словото и разследващия журнализъм!"

Това, че медиите в БГ са позор е все едно да откриеш Америка. При положение, че реално никой не знае цялата истина, всякакви такива гръмки заглавия са крайно подвеждащи и същевременно търсещи сензация. Медиите в БГ са кенеф, 90%.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2018 11:29

Както ти казах Тръмп следва политиката на Рейгън. Нова надпревара - фалит за руснаците.
Ние имаме толкова пари, колкото няма никой друг и ще го увеличаваме, докато останалите не се вразумят

Същото направи Рейгън, като подписването на договора от 87-ма е нещо като венецът на тези усилия.
Днес обаче действителността е различна. Руснаците отново се мислят за фактор, освен това първи нарушиха договора разполагайки ракетната система 9М729.

https://www.vesti.bg/sviat/trymp-se-ott ... ri-6087681

Цитат:
САЩ се оплакват от разполагането от Москва на ракетната система 9М729, което, според Вашингтон, представлява нарушение на Договора за ликвидиране на ядрените ракети със среден обсег. Русия от своя страна смята, че американската система за противоракетна отбрана нарушава договора.

Разбира се аргументът на руснаците е нелеп. Но дори да не е нелеп, никой не му пука какво мислят така или иначе. В случая има по-важен фактор и това са Китай, които усилено разработват подобни оръжия без да са ограничени от подписания от Русия и САЩ договор. Тръмп със сигурност ще желае едно бъдещо споразумение да обхваща и Китай.

Подобно на много други случай - като предоговарянето на НАФТА, Тръмп използва естествените преимущества на САЩ за да наклони международните везни в негова полза. В крайна сметка всички се съгласяват, защото отказът ще им коства много повече.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2018 15:32

По темата за звездите и политиката, актуалната ми любимка Дениъл Панабейкър, в лайв стрийма си от вчера доста активно агитираше хората да ходят гласуват. Тя самата разбира се, не уточни коя страна заема, но каза че щяла да се регистрира като отсъстваща. Но все пак ми е интересно коя страна заема, още повече че е от Калифорния.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 29 Окт 2018 11:12

Комунистите трябва да бъдат рециклирани на лепило, кожа за обувки, и тор за нивите, да бъда напълно честен. Само така може да са полезни на народа и да помогнат да изградим светлото бъдеще.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2018 11:27

Волтажът доскоро възхваляваше Маджо и СИК, като цяло, сега Баневи :o :shock: нямам думи просто. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2018 19:32

На 6-ти Ноември са много важните избори за Конгрес в САЩ, в следствие на което се мобилизират всякакви провокации. В момента керван от над 7000 души от централна и Южна Америка прекосява Мексико с идеята да щурмува американската граница. Тръмп е разпоредил да се разположат над 5000 военнослужещи по границата. Интересно как ще свърши всичко това?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com