01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6147 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва
Публикувано на: 03 Сеп 2018 16:24
Вчера бях в авио-музея на Бургаското летище. Идеята ми беше да разгледам изложените самолетчета. Освен няколко пътнически "Антонов" имат също МИГ-17 и МИГ-21. Останах приятно изненадан, защото в повечето експонати може да се влиза, включително и в МИГ-овете. Другата ми приятна изненада беше, че бях посрещнат от една супер яка мацка (името ѝ няма да споменавам), която ме разведе из мястото и знаеше доста неща за авиацията и за конкретните модели, останах впечатлен. Та така...
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 03 Сеп 2018 17:53
Аз примерно бях в музея на комунизЪма в Прага, по-рано тая година и то без да съм комунист, ами просто от интерес към историята като цяло.
___________________________________ тежки нокаути
Liberty
Публикувано на: 03 Сеп 2018 21:49
Двигателите на МИГ–овете били първоначално произвеждани от "Ролс Ройс". Така каза мацката. А иначе ще ми се да разгледам и западни образци от същата епоха, ама няма. Имаше няколко парчета тръби под стъклен похлупак и готината мацка обясни, че това било някаква помпа и е единствената американска част която имат
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Сеп 2018 23:24
Като човек, за когото други хора са казвали, че е педофил, ти казвам, че има нередно в това да наричаш 11-14 годишни момичета "путеси" и да им точиш лиги.
Публикувано на: 30 Окт 2018 19:21
Трудно ми е да те разубедя защото не разбирам какво те кефи в нея.
Цитат:
какво "олд" бе, на 38 е дамата. ;]
Научно доказано е, че жените достигат своя peak fertility age - възраст на максимална плодовитост - на 23-24 години. След тази възраст фертилността, а с нея и привлекателността намалява. Особено стремително намалява след 35. И ако си мъж на 45 и става дума за жена в реалния живот да кажеш - хубаво на 38г е. Но при положение, че тук става дума за интернет jpeg любимка, да си избереш баш тази просто не ми е понятно.
Научно доказано е, че жените достигат своя peak fertility age - възраст на максимална плодовитост - на 23-24 години. След тази възраст фертилността, а с нея и привлекателността намалява. Особено стремително намалява след 35.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 06 Ное 2018 11:04
В името на разнообразието.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
kingcrimson
Публикувано на: 22 Ное 2018 17:42
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Публикувано на: 01 Дек 2018 19:54
iskam_keri_russell написа:
Боготворя я.
Искаш да ебеш Сталин?
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 03 Дек 2018 01:05
Сталин с тоя мустак е мега противен, аз бих ебал голобрадия пич до него.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения