В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe
Публикувано на: 18 Сеп 2018 08:42
DCEU започва да ми изглежда като една огромна, огромна каша
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Сеп 2018 22:11
DCEU е мъртва Афлек се е отказал на 95%, а последните слухове са, че и Хенри Кавил ще си бие шута, а от WB искали да го заменят с Michael B. Jordan Aquaman ще е посредствен в най-добрият случай и г/д оставаме само с Wonder Woman 2
Филма за Жокера няма да е свързан с DCEU (they know how bad it is ), което им дава реален шанс да направят нещо сносно, особено с Joaquin Phoenix в главната роля. Ето нов тийзър от режисьора на филма: https://www.instagram.com/p/Bn_uihPAVhL/
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 24 Сеп 2018 20:06
Лийкнаха заснемането на сцена в метро и няколко снимки на Joaquin Phoenix с грим на Жокера.
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 10 Окт 2018 12:19
Първите ревюта за Titans бутафорията са изненадващо положителни и към момента държи 86% RT, а очаквах да го съсипат в стил Inhumans. Все пак оставам крайно скептичен, но се надявам другата седмица да има първия епизод по торентите, защото извън USA ще си се стриймва по Нетфликс.
P.S. Да бе, Батман никога не е убивал преди Батфлека...
Публикувано на: 10 Окт 2018 20:07
the_presator написа:
Ютубър унищожава всякакви аргументи, че Батман може да убива и фиксва BvS
Само дето проблемът ма BvS не е, че батман е убил някого. И това с моралния кодекс е глупаво до немай къде. Единствената свястна аргументация, за причина, заради която батман не убива, е че батман всъщност е толкова счупен психически, че на практика няма морален компас, и това е едиснтвената ясна линия, тъй като самия той не може да прецени кога е морално да убие някого. И също така много ми харесва как се прокрадва дори и в това видео, че батман е ripoff на сянката.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Туко що изгледах Titans PIlot, еми изглежда си супер, просто е доста по-различна адаптация от Teen Titans, на които си пускам пълнометражния филм сега.
Titans лично за мен се развива все по-добре и по-добре.
Teen Titans Go! To the Movies е просто пореденото доказателство че DC убиват на анимационния пазар. страхотно филмче, песните ми додоха 1 идея повече, но всичко останало 10/10
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 30 Окт 2018 16:43
И аз вече изгледах 2 епизода и съм в тотално недоумение как иначе толкова кадърно заснет сериал с доста добри production values и интригуващ сюжет може да бъде рекламиран с толкова отвратително изглеждащи рекламни спотове и трейлъри. Все едно някой е взел възможно най-кофти кадрите, прекомпресирал ги е през Windows Movie Maker и си е казал: "Прекрасен рекламен спот, отивам да пия бира". Не бях срещал скоро толкова брутално разминаване между рекалмни материали и реални епизоди, някой от маркетинг отдела си заслужава уволнението. tl;dr Titans НЕ Е разочарованието от калибъра на Inhumans, което очаквах, заслужава си.
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Окт 2018 17:25
Buttersa написа:
Не бях срещал скоро толкова брутално разминаване между рекалмни материали и реални епизоди, някой от маркетинг отдела си заслужава уволнението.
Също и част от монтажистите и сценаристите на Ароу си заслужават уволнението. Недоумявам как може да не покажат арестуването на основния злодей в предният сезон, който също така се проточи и в сегашния сезон.
Също така, представянето на longbow hunters, от които съм адски разочарован, също ми беше мега странно, в лошия смисъл на думата.
___________________________________ тежки нокаути
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 12 Дек 2018 21:28
Много стабилни кросоувъри тоя път. Дори като на човек, който не е много запознат с комиксите, пак ми харесаха. Може да драсна нещо по-подробно като пак гледам епизодите както трябва, тоест едно след друго.
И ми е интересно дали Бътърса и Волфа са ги гледали и дали са им харесали
___________________________________ тежки нокаути
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения