Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Юли 2018 19:31
Евала, Волтаж, добра работа!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Юли 2018 16:37
обаче драмата с овцете за пореден път доказа, че поне 80% от народа са олигофрени/овце и споделят публикации от съмнителни източници, без грам да се замислят до колко са достоверни. макар, че тия към които професора принадлежи (комунистите), до голяма степен са виновни за това, че народа масово са олигофрени, според мен.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Юли 2018 11:54
The Arrow написа: обаче драмата с овцете за пореден път доказа, че поне 80% от народа са олигофрени/овце и споделят публикации от съмнителни източници, без грам да се замислят до колко са достоверни. макар, че тия към които професора принадлежи (комунистите), до голяма степен са виновни за това, че народа масово са олигофрени, според мен. Пък по царбористретово време народа беше 80% аристокрация, 19% интелигенция и 1% селяни... ДЕЙБА!!!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2018 08:20
Въпросното хакване ще остане в историята, като най-тъпото. Руснаците са пратили имейл на Джон Педеста в който са му писали: "Ние сме екипа на Гугъл, може ли да си смениш паролата" и той им е въвел паролата. От там те са получили достъп до неговите имейли и в последствие са инсталирали вирус в сървъра на DNC. Най-тъпото е че демократите отказват да предоставят сървъра си и буквално изгонват агентите на ФБР. Самият Барак Обама и цялото правителство знае за хакването месеци наред и това не е никакъв проблем, те не искат да си развалят отношенията с руснаците, защото са сигурни че Хилъри ще победи. Когато Хилъри все пак губи, изведнъж руските хакери стават ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Впрочем единственото което доказват последните разкрития е колко са глупави демократие и в частност Джон Педеста и как изобщо не бива да се разчита на тях за националната сигурност.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2018 14:39
"Руснаците" хакват, сиреч атаката е проследена до руски ИП адреси. Пък дали е по заповед на президента Путин, или е независима инициатива на държавен служител, или е частно лице с цел изнудване и пари, или е частно лице от патриотизъм, или е частно лице за забавление и да прави пакости... доста избор има. Не ми харесва това "Путин хакна изборите", след като реално доказателствата не сочат непременно в тази посока. Отделно нормитата като чуят хакване не знам какво си представят, думата се ползва доста неправилно. Всъщност е била открадната и предоставена публично информация. В друг контекст това би било наречено разследващ журнализъм, не хакване. Когато на Медведев му бяха показани мръсните гащи точно така се случи.
Надявам се, че демократите в САЩ просто ще приемат провала на госпожа Клинтън, и ще признаят че беше отвратителен кандидат с много слаба кампания. Важно е това да се признае, за да може да вървят напред, и да имат по-различно представяне на следващите избори. Явно че гласоподавателите им са доста в ляво от тях, трябва да се адаптират.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2018 09:18
Влизам само да кажа, че този с "Радио свободна Европа" не бях аз. Сам предполагам може да потвърди.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2018 10:56
Liberty написа: Влизам само да кажа, че този с "Радио свободна Европа" не бях аз. Сам предполагам може да потвърди. Потвърждавам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2018 13:57
Трамп заслужава импийчмънт минута по-скоро, но ако все пак това не се случи, демократката Максин Уотърс ще го сгази през 2020-та.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 25 Юли 2018 22:58
Ashkenazi написа: And yet, 9/11 was still an inside job.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 25 Юли 2018 23:57
Волтаж, искрено се надявам това с кучетата да е тролене, затова няма да го коментирам.
Относно новичока, ако приемем, че новината не е фейк (вече не знам на какво да вярвам в този безумен свят), не знам как си направи извода, че няма нищо от изброените от теб неща, при положение, че остава основната неизвестна, а именно, аджеба как се появило това шишенце на общественото място.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 26 Юли 2018 09:46
Искам да обърна внимание, особено на indigo с когото имахме спор преди има няма един месец относно външната политика на Тръмп. Припомням, че още тогава отбелязах, че Тръмп не е протекционист. Напротив той е привърженик на свободния пазар, но бидейки бизнесмен той съзнава, че няма как САЩ да са в изгодна позиция поддържайки относително свободен внос, докато целия останал свят практикува протекционизъм. Ето защо възползвайки се от факта, че САЩ са най-важния пазар в света, той заплаши останалия свят с търговска война, вкл. и родния ни ЕС. Първите стъпки бяха 10% мито на алуминия и 25% на стоманата. Следващата стъпка щеше да бъде мито върху автомобилите и автомобилните части, което вече щеше да удари в сърцето на Германия т.е. в сърцето на ЕС. Нещо повече, в последните седмици Тръмп държеше доста агресивна реторика по отношение на европейците, като в интервю попитан да назове "Враговете" на САЩ, той започна списъка с ЕС, казвайки че ЕС е ужасно нечестен в търговията. Това предизвика голямо крякане в блатото, от двете страни на атлантика, тъй като американски президент никога не си беше позволявал да нарече ЕС "враг". В крайна сметка обаче Тръмп просто следваше стратегията, която вече обясних в поста си отпреди месец. И резултата не закъсня. Вчера на срещата между шефа на ЕС – Жан Клод Юнкер и Тръмп се даде начало на преговори за пълно премахване на всички тарифи и нетарифни ограничения между САЩ и ЕС. Нещо повече Юнкер се ангажира САЩ и ЕС да работят заедно за реформиране на Световната Търговска Организация с цел да се противопоставят на некоректните практики на Китай. Оставям линк към изказванията на двамата след срещата, забележете какво казва Тръмп и после как Юнкер практически повтаря същото нещо. Интересното почва след 01:30 https://youtu.be/phWUf-Rgx8c
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 26 Юли 2018 09:49
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Юли 2018 11:08
Евала Волтаж, добра работа!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Юли 2018 11:43
E, сега нека Ернестин пак да ми обяснява, че нямало No Go зони. Имайте предвид, че в Австралия нещата по принцип са доста по-добре отколкото в Европа: https://youtu.be/LqY4Z1fTrMcП.С. На Лорън и беше забранено изобщо да влиза в UK за горе-долу същото нещо. Тоест цялото UK е NO Go зона за хора като Лорън, които си позволяват да критикуват исляма.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Юли 2018 18:42
Ashkenazi написа: Боби, забравих нещо в предния си пост: Der Meister написа: Волтаж, искрено се надявам това с кучетата да е тролене, затова няма да го коментирам. Какво тролене бе, човек? Точно ти, който живееш ТОЧНО до този знаков подлез, толкова ли не си съгласен със становището ми? Ами ако този инцидент с кучето и патлака се беше случил, докато ТИ преминаваш от там??? Ами мнението ти е ултра комунистическо, сигурно и Ким Чен Ун няма такива възгледи. По принцип, според доста хора, аз също имам доста крайна мнение за отглеждането на кучета. Според мен трябва да има солидни глоби (поне 50 лв.) за непочистени кучешки лайна. Кучетата, които не се извеждат в специализирани места за това (има такива в София, сещам се градинката при паметника на Съветската Армия и поне 2 в Южния Парк), задължително да са на каишка. А определени породи, които се смятат за опасни и с наморник. Ненавиждам голяма част от селяците, стопани на кучета, които не им чистят лайната и като човек, който доста броди из паркове и градинки и който неколкократно е стъпвал върху такива лайна ти казвам, че мнението ти е изключително крайно. Кой си ти, че да казваш кой има нужда от куче, кой за какво ще си дава парите и т.н. Такса куче е икономически необоснована, защото притежаването на куче не е свързано с разходи за общината, както е примерно таксата за боклук, който редовно се извозва. А това, че хората си взимат кучета заради криене на наркотици, зоофилия и човекомразие не знам как дори да го коментирам. Зоофилия? Зоофилия? Хората си взимат домашни любимци от любов, за да им се радват, за "компания" и т.н. По принцип дълго време и аз не виждах смисъла в домашните любимци, докато не се наложи да гледам една котка за около 2 месеца и не осъзнах колко съм се привързал към нея. Куче никога не бих си взел, защото е свързано с много грижи и отговорности, които не бих се наел да поема, но разбирам хората, които гледат кучета, стига да си спазват задълженията към тях.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Юли 2018 22:23
Абстрахирайки се от това какъв олигофрен е, такава такса има.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2018 14:40
Таксата е въведена преди минимум пет години (поне аз знам за нея от толкова), но най вероятно но поне десет.
Замислял ли си се някога какви ще са ресурсите, необходими за следенето за това кой трябва да я плаща тая такса и дали я е платил?
Като повечето комунисти си просто едно шимпанзе, издразнено от факта, че някой има повече от теб и изобщо не си се замислял дали в усилията да отнемеш богатството на другите ти самия ще получиш нещо или просто ще разпилееш откраднато някъде по пътя, образно казано, като дори не засягаме темата кой си ти и какво ти дава правото да си толкова прост, че да даваш наклон на хуя на хората по темата за кучета в апартамент или квото и да било, което се случва в дома на човек.
Не от кучетата по апартаментите, а от шебеци като теб страда градската среда. Аз бих плащал общинска такса "премахване на шебеци", ако това щеше да доведе до излавянето, кастрирането и събирането в спвциални приюти на такива като тебе.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2018 14:41
Ashkenazi написа: Рекорден брой социалисти за последните 13 години се събраха на БузлуджаЦитат: По данни на БСП днешният събор е най-многобройният от 2005 г. насам. На върха са и млади социалисти от Словения, Сърбия, Черна гора и Румъния. Най-после страната ни полека-лека почва да се завръща към правилния път, който за съжаление изостави през 2009та. Ура! нали ти е ясно, че герб=бсп=бкп
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2018 16:40
Маце Борко написа: Таксата е въведена преди минимум пет години (поне аз знам за нея от толкова), но най вероятно но поне десет.
Замислял ли си се някога какви ще са ресурсите, необходими за следенето за това кой трябва да я плаща тая такса и дали я е платил?
Като повечето комунисти си просто едно шимпанзе, издразнено от факта, че някой има повече от теб и изобщо не си се замислял дали в усилията да отнемеш богатството на другите ти самия ще получиш нещо или просто ще разпилееш откраднато някъде по пътя, образно казано, като дори не засягаме темата кой си ти и какво ти дава правото да си толкова прост, че да даваш наклон на хуя на хората по темата за кучета в апартамент или квото и да било, което се случва в дома на човек.
Не от кучетата по апартаментите, а от шебеци като теб страда градската среда. Аз бих плащал общинска такса "премахване на шебеци", ако това щеше да доведе до излавянето, кастрирането и събирането в спвциални приюти на такива като тебе. Много сериозно му отговаряш, бро. Това тук е патология, а не комунизъм. Всеки път, като вляза тука, и се усещам като в някаква алтернативна реалност #foodforthoughtАко някой от вас има мнение по данъчни въпроси или му се е случвало изобщо да прочете един отчет приходи и разходи през живота си, вижте Кривата на Лафер
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Юли 2018 12:59
Само дето шарана е най-гнусната за ядене и най-трудната за приготвяне риба, която даже не е лесна за ловене. И тези поп-диетолози които предлагат да ядеш повече риба часто забравят да споменат, че изследванята които цитират са за определени видове риба. Риба която тук не вирее. Сиреч, българската речна и езерна риба не е толкова богата на безсмъртин или там каквото беше, за разлика от рибата в студените северни морета за която всички повтарят да се яде повече. Отделно тези шарани са извадени от ферма, за да се пуснат в езеро за спортен риболов, очевидно целта не е да се храни народа. Ако беше това, щяха да си останат в фермата, където да зобят фураж. Допълнително не виждам как това потвърждава канала за който по-рано си писал, и който е бил обезмислен когато леките автомобили и камиони са направили непрактична идеята да се ползва за превоз на стоки. Тя е многократно по-непрактична днес, след като дроните стават все по-евтини, и многократно по-трудна за изпълнение от демократично правителство отколкото от диктаторите от соца. Представи си как ще реагират софиянци ако Бойко започне да извзема имоти за да се строи воден канал. Представи си санкцийте, които ЕС ще сложат бържико, и шамарите които българския бизнес ще започнат да размахват. Политическо самоубийство.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|