Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 03:59
Аре, ЧНГ и от мен!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 14:12
За много години, момчета ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 15:08
ЧНГ на всички съфорумци, да сте живи и здрави, другото само ще се нареди!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 15:23
За много години, пичове! Здраве, щастие и успехи!
Аз за пръв път посрещах НГ в София, бяхме в SEC и поне аз от луксозната тераса с гледка към Бояна, Драгалевци, Околовръстното и т.н се виждаха яко фоерверки навсякъде. Нямах поглед към центъра, но от снимки виждам, че и в другия край е било така.
В самата зала купона беше як, пяха ни Криско, Тита, Ъпсурт и някви дж пускаха яка музика.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 16:07
The Arrow написа: ...пяха ни Криско...пускаха яка музика... Това е и една от 345876те причини да не стъпваме в заведения на НГ Иначе, честита нова година на всички!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Яну 2018 16:28
ЧНГ и от мен 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2018 00:32
Честита нова година! Още много нови години!
бтв, както си говорихме по-рано за такситата, искам да се похваля как снощи извадихе ебати късмета с едно преминаващо свободно такси из кварталните улички, дето дори не беше шанаджия (след около 30-40 мин неуспешни опити за повикване по тел/апп). То пак, нали, че е имало градски, ама ба ли му майката колко щях да го чакам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2018 11:54
Гледахте ли речта на Президента за Нова Година? Аз на запис я изгледах вчера следобеда и ми се стори ебати подтискащата и депресиращата нещо, изобщо не ми хареса.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2018 19:35
Самия президент е депресиращ, не е само речта му. Досега никога не съм се срамувал от визията на държавния ни глава, обаче този Радев ми е доста противен като човек. Ама като се замисля какво им е на американците и руснаците с техните президенти ми олеква, защото нашия, макар и противен поне е безгласна буква.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Яну 2018 20:19
The Arrow написа: Гледахте ли речта на Президента за Нова Година? Аз на запис я изгледах вчера следобеда и ми се стори ебати подтискащата и депресиращата нещо, изобщо не ми хареса. 1+ Влязох в тая тема само за да напиша нещо от тоя род.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2018 00:41
Абе ей - единия се хвали как цъкал игри на НГ, другия вика, че Криско било яка музика, третия се кефи на руското бесепарско мекере. Я малко на ниво, че ще ви напердаша всичките! П.П. Гипо, не слагай заведенията под общ знаменател. Смисъл, и аз не обичам да празнувам НГ в заведение, но не всяко заведение ще ти пусне Дриско  Специално за тази НГ имаше доста добри оферти в заведения, но аз, as usual, си бях на домашно, което, за мен, винаги е по-добрия вариант от заведение. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2018 07:06
The Arrow написа: Гледахте ли речта на Президента за Нова Година? Аз на запис я изгледах вчера следобеда и ми се стори ебати подтискащата и депресиращата нещо, изобщо не ми хареса. Ахахахха беше много doom & gloom, особено с момента за умиращата надежда.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2018 12:10
Абе влизам малко в обяснителен режим, ма може да се ебете щото си ме кефи Криско, пък и както казах ДЖите пускаха и друга яка музика. И Ъпсурт сцепиха здраво също.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2018 12:49
Винаги гледам речта на президента на Нова година. Не мога да се похваля обаче с това, че я осмислям.
Вие ако на Нова година гледате речта на президента и я осмисляте, мога само да ви подканя да го празнувате тоя празник както си трябва, а не да стоите трезвени, за да слушате някакви клоуни с нулеви човешки достойнства да ви четат морал и да ви правят изпразнени от съдържание обобщения на политическия, икономическия и духовния живот на нацията.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Яну 2018 12:52
Винаги съм "слушал" речта на mute  Не си представям как ще спрем купонЯ, за да слушаме как някакъв бастун говори глупости.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Яну 2018 11:30
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Яну 2018 11:58
Няма нищо странно в това да му се кефите. В крайна сметка повечето хора в Бг слушат чалга.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2018 09:44
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2018 14:27
ас силну се надиавах да има изванредна емисиа накафе, точно преди речта на президентъ, и росен плевнелиев и десибанова да говорят за любов. да крещят силно че я искат и имат тая любов, защото е важно да търсим любовта приятели, където и да е, колкото и мъничка да е, все пак е нешто! 
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2018 22:14
нелегален написа: говорейки за Криско, напоследък чувам доста често една негова песен, дует с момиче, която има много яко китарно соло накрая, каквото рядко се чува в бг песни. Някой знае ли коя е? само заради китарата питам за песента, иначе не ме кефи  https://www.youtube.com/watch?v=uP_WM1U1iig![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|