Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 01 Дек 2017 14:28

Минаам да кажа, че си уникално тъп, смисъл... сори :(

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Дек 2017 08:58

Ахъм... две страници по-рано си говорехме за замърсяването на въздуха в София:

https://www.dnes.bg/sofia/2017/12/08/za ... ili.361647

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2017 19:59

:shock: :shock: :shock: :shock:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 09 Дек 2017 00:01

Как ще не е от тях бе, ти добре ли си. Заглавието е цитат от това което циганите са казали в опит да се оправдаят. Прочети коментарите под статията. Тук не става дума за омраза, а за обективна реалност.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2017 04:09

срещу клошарите нямам против, палят гуми за да се греят.

циганите спокойно могат да се запалят един друг за да се греят.

RENT IN GREAT CHASMS

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 14 Дек 2017 13:12

Срах добре тази сутрин.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 15 Дек 2017 15:45

Най-накрая след 10 години чакане успях да се сдобия с модел на Т-80У в 72ри мащаб.
Време е отново да подкарам World in Conflict

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2017 00:14

Още не съм направил скрийншоти от играта, а до колкото си спомням Т-80Утата там бяха много особняшки, с полския ромб и кокардата на ВВС от царското време на Русия.
А на първо четене, преди да съсипя 50 левовия комплект с фотоецвани части и метална цев, ще направя ИСУ-152, за един бърз урок по аерографиране.
За десерт идва Т-55АМ
Като цяло графикът не ми позволява да започна преди 22ри, така че за снимки толкова :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2017 11:38

Нямам банани, но ето горе долу колко голям ще стане танка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2017 15:15

1/120 вече е изключително корабен мащаб
Най-малкият ми танк е прагата в 1/100

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2017 00:04

Да, защото си единствения, който го осъзна това.

Заедно с другите милиони фенове, които го осъзнаха минути след като изтече името на филма.

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2017 01:00

Не му обръщай внимание, пак се опитва да тролва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2017 19:39

нелегален написа:
Здравейте, приятели.

Както знаете, често в този форум преди съм проявявал способността да предугаждам бъдещи събития или сегашни, които все още са останали скрити и тепърва предстои да се разкриват.

Последното ми такова постижение, за което желая да се похваля е точното ми предсказване на развитието на основната сюжетна нишка в съвсем наскоро излезлия Епизод VIII на Междузвездни войни.

Точния пост, в който направих предсказанието беше публикуван един ден след официалното обявяване на заглавието на тогава-предстоящия Епизод 8, което се случи на 23ти януари т.г. Може да бъде видян тук

Ето и текста му без редакции, очевидно в спойлер таг:

Spoiler for :
нелегален написа:
Относно заглавието на идния филм, моята теория е следната:

По принцип на/званието "Jedi" е име на орден и служещите в него последователи; а не като цяло название на използващите меч и сила индивиди.
Следователно теорията ми е, че от Епизод 8 нататък, вече няма да има Jedi vs Sith, а ще има просто lightsaber wielders/force users, които ще са във враждуващи фракции (щото винаги трябва да има вражда, нали :D ), но които няма задължително да са ограничени в тъмна/светла страна и прилежащите към нея умения, а по-скоро ще са по-универсални и интересни, вместо догматични и ограничени. Някаква такава ще е врътката...

Заглавието ще е "The Last Jedi" защото Люк ще умре; по пример на Йода ще стане едно със Силата, след като вече е предал знанията си на Рей. :)

Коментари, моля.
Ако не ми го признаете, спокойно, ще ви разбера. Свикнал съм. : )))

P.S. Като добавка, цитирам и част от свой пост от същата тема направен още на 31ви декември 2015та, малко след премиерата на Епизод 7:

Цитат:
Това, което новата Трилогия ще проследи всъщност ще е повторното започване на цикъла на противопоставяне между Светлината и Мрака, и постигане на Балансът, който е централен за Вселената. А за да се случи това, е необходимо и двете страни да се заформят независимо. Нали затова е именуван "The Force Awakens". Следователно очаквам, че следващият епизод, ще се фокусира върху стремежът на двете страни - Сноук от едната и Люк от другата - да създадат свои собствени последователи, които да възобновят отново конфликта, върху който се крепи всичко.

Твърде добър съм, мочмета. Понякога се страхувам от себе си... :?

Spoiler for :
Аз честно казано нещо изпуснах тази част от филма :D :
Цитат:
Следователно теорията ми е, че от Епизод 8 нататък, вече няма да има Jedi vs Sith, а ще има просто lightsaber wielders/force users, които ще са във враждуващи фракции (щото винаги трябва да има вражда, нали :D ), но които няма задължително да са ограничени в тъмна/светла страна и прилежащите към нея умения, а по-скоро ще са по-универсални и интересни, вместо догматични и ограничени.

И аз имах такива надежди за развитие на сюжета, но просто не ги получих. Според мен, Рей и Рен са си типичните клиширани добър и лош герой. Това, че двамата заедно убиха един друг лош не значи, че са "универсални" и "интересни" герои. Да, беше готино като идея, но една птичка пролет не прави - т.е. нито предсказанието ти е кой знае какво, нито прави филма нещо различно от клиширана боза. Освен това убиха с лека ръка най-интересния и загадъчен персонаж, което изобщо му обезсмисли съществуването (Сноук).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2017 00:06

нелегален написа:
Ще напиша репликата си към теб в темата за филма, когато напиша по-дълъг пост за него там. :)

---

бтв, понеже преди имаше дискусии относно чистачките в бг там покрай тазлетния скандал с шведа изритал наша чистачка в главата, в която изтъкнах как това са просто едни дразнителки, които ненужно се бутат в краката на хората, месят им се и ги провокират,

само искам да кажа че
на поредната ми работа
отново има една особена чистачка
която само от две пресрещвания с нея
без дори да ми е казала или направила нищо лично на мен (или поне не съм забелязал)
просто вече ми е направила изключително лошо впечатление
до степен до която
мога да се обзаложа
че е просто въпрос на време да направи и лична провокация към мен.

Неизбежно е, съдбата просто ни е предопределила един за друг. :D

Ама това не го тълкувайте като едно от моите си "предсказания", тъй като после няма как да докажа че наистина е станало така. :D

---

P.S. Абе, някой имал ли е успех последните няколко дни да си поръча успешно такси по телефона? И ако да (макар че трудно ще ви повярвам...), от коя фирма е било? :D

По въпроса с чистачките: само на мен ли ми прави впечатление, или ти си абсолютен социален аутист що се отнася до интеракции с други хора, като вземеш предвид че си базирам твърдението на наблюдения? :? Или elaborate-ни защо аджеба обикновен почистващ персонал ти е направил толкова лошо впечатление без ти да имаш никаква специфична интеракция с въпросният персонал, или просто не излизай с такива твърдения, че се сещам за метъл темата ти, ситуацията с продавачката и там другите ти истории от 1001 нощи, за които доста съфорумници ти се смеят и до ден днешен..... :arrow:

По въпроса с такситата: нашата фирма използва ексклузивно Yellow Taxi Sofia и не сме имали никакви проблеми до ден днешен, като всяка вечер пътувам от и до офиса с тях. :arrow:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Дек 2017 00:12

Такси - не, никакъв успех. Всичко започна от миналия петък (или събота, нещо такова) когато в 1 през нощта абсолютно никой не вдигаше и за щастие намерихме да вземем от тъкмо слизащ човек (на стоянката нямаше нищо).

Тогава шофьорът в класически конспиративен дух ни пита дали не сме чули нещо да са уволнявали половината шофьори от Йелоу (не ми се вярва).

Точно снощи пък наще ми звъняха да ходя да ги карам на гости, щото към 19:00 пак от половин час се мъчели да звънят и всичко заето. Единствената фирма, от където са им вдигнали, просто им казали, че нямат коли.

Нещо имаше из новините (май из Дневник), че щяло да има някакви стачки, ама не съм чел статията, нямам представа.

Сега, нали, уж сезонът на коледните партита, ама и предни зими е имало коледни партита, ше ги еба, и не е имало проблеми. Конкретно миналата зима ползвах вечерите такси почти ежедневно и не е имало проблеми.

Има някви драми, нз

п.с. Samoth, уговорените коли са едно на ръка - предполагам, че са задължени да изпълняват договора с работодателя ти. Говорим за частни поръчки

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2017 00:21

denik написа:
п.с. Samoth, уговорените коли са едно на ръка - предполагам, че са задължени да изпълняват договора с работодателя ти. Говорим за частни поръчки

Малко или много е частна поръчка, защото фирмата само осигурява ваучерите за такситата, но ние си поръчваме такситата сами, така че пак. :arrow:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2017 00:41

И аз от известно време, вече няколко седмици, не мога да си намеря такси в София. Винаги казват ще получите СМС, накрая нищо не получавам и след 10 минути получавам обаждане "съжалявам, но не можем да ви намерим такси".

Два пресни примера: в неделя когато ходих към мола на Стамболийски да гледам Стар Уорс, вече дори бях стигнал до спирката на трамвая и после видях че имам пропуснат разговор от таксито :lol: и вчера когато трябваше да ходя до централна автогара, пак ми казват ще получите смс, чакам, чакам и вече съм почти пред входната врата на блока с куфара когато получавам обаждане, че нямат налични таксита и викам да да :lol: :lol: :lol:

Какво се случва :?:

А кой е тоя новия ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2017 00:42

нелегален написа:
Samoth написа:
denik написа:

Малко или много е частна поръчка, защото фирмата само осигурява ваучерите за такситата, но ние си поръчваме такситата сами, така че пак. :arrow:

Просто са ти обвързали личния телефонен номер със системата на таксиметровата компания, така че обажданията ти да вземат приоритет при диспечерките поради договора, който фирмата ти е сключила с такси-компанията, толко ли ти е трудно да се сетиш? :lol: :lol: :lol:

Можеш да се считаш за богопомазан. ;)

Това включва ли случаи в които съм бил с друг мобилен номер, който не е в системите на таксиметровата компания, дебил? :lol: :lol: :lol:

Също така включва ли случаи където е валяло и не съм могъл да се свържа или линиите са били заети? :arrow:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Дек 2017 09:18

Има си много сериозен проблем с такситата тези седмици, ударил е най-силно Yellow и ми казаха, че е свързан с лицензите им.

Във всеки случай, недейте разчита на таксита в последния момент, че си е ебало майката.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2017 14:30

нелегален написа:
Samoth написа:
Това включва ли случаи в които съм бил с друг мобилен номер, който не е в системите на таксиметровата компания, дебил? :lol: :lol: :lol:

А как можеш да си сигурен, че и другият ти мобилен номер не е бил в системите им? ;]]]

Деазнам, може би никога не съм звънял от него и по пътя на базовата човешка логика изхождам то това решение? :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost