Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Юни 2017 12:15
нелегален написа: да се сложи на бюро.
Нали осъзнаваш, че жената не работи, защото й е кеф, а най-вероятно пенсията не й стига и е там, защото се налага? И, ако имаше възможност, дали нямаше да се сложи на бюро? Просто няма избор. Сега да не кажеш - заради грешните избори в живота си, заради които сама си е виновна, сега е тук, значи сама си е виноввна и заслужава да я ритат хора по глава. Цитат: П.П. Относно косата - за щастие никога не ми е била мазна, дори когато беше дълга. Няма някаква особена тайна в това. Просто здравословно хранене, добра лична хигиена (дори не съм използвал някакви специални шампоани или квото и да било), В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СЕШОАР, и да се подкъсва редовно Дадох пример, не се хващай за него, имаш по-сериозни проблеми 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2017 00:03
Аз не разбрах, дори да приемем, че всичко, което каза Волтажа относно нелепостта на ситуацията (че не трябва да чисти с парцал наведена, че не трябва да чисти докато минават хора и т.н.) е така, защо оправдава действията на шведа? Ето сега сам казваш, виновен е работодателя. Поради каква извратена причина оправдаваш/одобряваш/не осъждаш (не съм сигурен което точно от трите ти се върти в главата) ритането на 65 годишна баба?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2017 06:24
Е той си го каза защо. Търси някаква конспирация срещу шведа. Абсолютен филмар 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2017 11:46
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Юни 2017 12:26
Работодателя няма такива условия - работничката използва това, което е на разположение, няма избор, понеже пенсията не стига и й се налага да работи. Дали чисти с правилен уред и в правилното време, дотук. Защо трябва да я ритат в лицето обаче? Коректив, а?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Юни 2017 21:37
И щото нещо му се е обяснявала - предположение, за което нямаш никакви доказателства, освен някакви си твои впечатления* - тоя решава да я ритне в главата, което съвсем спокойно би могло да я убие. Дай да не го осъждаме морално. Ако прекратиш разясняването на вижданията си за тази ситуация, ще си направиш сам услуга. *Генерализациите, впечатленията, предположенията, предразсъдъците и т.нар. са способи за подпомагане на мисловния процес при умствено слабите. Ти не базираш разсъжденията си на някакви косвени факти, които да те доведат до заключение, а на някакви си твои предразсъдъци и впечатления как правели еди кой си тип хора. Моят опит пък показва съвсем друго за същата група хора. Какво правим, кой е прав? Ми гледаме фактите от камерата и не пишем тъпотии по форумите, това. Пак доказваш, че изобщо не си човеколюбив и че това интелектуално превъзходство, което вярваш, че имаш, може да е някаква илюзия 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Юни 2017 07:53
Не знам дали волтажа някога е почиствал в тях, но се случва да има някоя капка кафе/чай/сперма(  ), за която да не си заслужава да вадиш кофата с парцала, а да го минеш на ръка. Отделно, някои петна не могат да излязат с парцал на пръчка. Но това разбира се е маловажно за волтажния. Много по-яко е да са замесени извънземните, които да са накарали собственика на хотела да скрие пръчките за парцал и така чистачките да се навеждат. Отделно от това са му сипали нов вид монстър на шведа и така вместо глава е виждал футболна топка. Ако не са извънземните, то със сигурност са американците, които провокирайки този конфликт, желаят да дестабилизират още повече Европа. Тук обаче е време да се намеси и другия дебил - liberty, който да поправи волтажа и да каже, че всъщност чистачката е изрекла:"сука блять иди нахуй!" защото снощи е гледала по телевизията путин и е носила покварата в сърцето си.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Юни 2017 11:07
Маце Борко написа: Пак доказваш, че изобщо не си човеколюбив и че това интелектуално превъзходство, което вярваш, че имаш, може да е някаква илюзия  Не вярвам да го мисли това. Доста жалко в такъв случай.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Юни 2017 11:14
Не знам, според мен разсъжденията му върху тази ситуация напълно си противоречат с това, което е писал преди.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Юни 2017 13:54
Волтаж, или вчера към 20:30 беше на паметника на съветската армия с мацка за ръка, или имаш двойник 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2017 07:56
Der Meister написа: Волтаж... с мацка за ръка... Ти сам си отговори, не е бил той. @Волтаж, достатъчно неприятно е да постваш и веднъж, какво остава да се самоцитираш...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2017 10:17
Майтапа настрана, но наистина съм почти сигурен, че беше той. А това хем да, хем не, не знам как да го разбирам 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2017 10:35
Два варианта има. - държал се е с мацка за ръка, но не - не са били пред паметника на съветската армия - да, бил е на паметника, но не - не е държал мацка за ръка Избери си. Впрочем, ако следвах методиката на Волтажа да си вади заключения за разни хора без да ги познава добре и на базата на някакви предразсъдъци, щях вече да съм ти дал доста категоричен еднозначен отговор. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2017 10:41
Вариант 3 - сгаджил се е с неговия приятел сталкъра, който всъщност е доста женствен и Майстера го е объркал за момиче. А сега Волтажа го е срам да си признае във форума и ще пише във фб.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2017 21:46
Аве като цяло от натрупания ми трудов опит досега, никога не съм се сблъсквал с чистачки, които са кофти хора. Всички са някви пичове, или ако не са - просто мълчат и си гледат работата (дори и циганките сред тях)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2017 13:47
Gipo написа: Вариант 3 - сгаджил се е с неговия приятел сталкъра, който всъщност е доста женствен и Майстера го е объркал за момиче. А сега Волтажа го е срам да си признае във форума и ще пише във фб. Какъв беше завършека на тия сталкерски истории, че съм го изпуснал май ? 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2017 15:26
обаче май имаше някакъв административен проблем с материалите от тези камери и не можеха да служат за доказателство в съда, не съм сигурен
иначе да - някой трябва да гледа, защото някои хора без контрол стават животни инкасо бусчетата са с видеонаблюдение, линейките - не, онзи ден пак били един колега вътре в линейката, щото не знам си кво. ама няма как да докажеш и да се защитиш. после що нямало лекари в бг
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2017 17:52
 Малайзийски боингове 777 в 72ри мащаб, спасявайте се.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2017 13:07
Момчета... https://misal.bg/Крайно време беше нещо такова да се появи у нас - досега не сме имали медия, която да отразява вижданията на истинския десен спектър - от консерватори до класически либерали и либертарианци. Налага се, защото България е общество предимно на консервативни хора, които понякога отблъснати от модерно левия тон на повечето ни сериозни медии (като продуктите на Икономедия и Mediapool, примерно, които иначе са на много високо ниво), залитат към някакви идиотски жълти парцали, открито рускопропагандни лайна и пеевскокафяви чекии.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2017 15:52
Цитат: супремацизъм, дискурс, джендър, чадърен термин Философа му с философ
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|