Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Юни 2017 20:45
Цитат: САЩ все още не са произвели кино-продукция за ВСВ, която поне малко да се доближава до мащабите на "Освобождение". Може би защото не са страна която извлича ЦЯЛОТО си национално самоуважение и гордост от един единствен епизод в историята, а именно ВСВ. Гледал съм "Освобождение", но честно казано предпочитам "Star Wars".
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Юни 2017 23:29
Действително в най-култовите американски екшъни все се говори за лоши комунисти, дали руснаци, виетнамци и т.н все тая, за избиване на комунисти, освобождение от зли комунисти и т.н. Като цяло са представени за някакви фанатизирани диваци които правят лошо и трябва да се избиват щото са враждебно настроени и не реаргират на добро. Нещо с което съм напълно съгласен Това не е пропаганда ами леко изкривена и поукрасена истина, чисто вдъхновение от нещо от което не е особено трудно да се вдъхновиш ,когато темата е глобалното зло Логично е ако ще правиш екшън през 80-те, чието действие се развива в настояшия момент е да направиш нещо с комунисти, не ти трябва никаква политическа класа да те подсеща. Така както в WW2 филмите нацистите са винаги безмозъчни и крайно зли, или пък чалмите и т.н, нещата са все аналогични. Докато тия руските олд скул черно бели филми са си баш пропаганда и това яко си личи. Опитвал съм се да ги гледам, ама не се получава, според мен са пълна скръб. Единия "редник Райън" мега мейнстрийм клишето е шедьовър направо сравнен с ония неща, лично мнение. Забелязал съм че там действително никой не ти говори за злите капиталисти или американци, просто се говори за "врагът". Иначе има разни по-нови руски филми които ме кефят. Примерно "Белия Тигър" и няколко на които не си спомням имената и бяха яки, даже за два от тях разбрах от постове на Serious Sam . От комедиите - тия за особеностите на руския лов и риболов са епик
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Юни 2017 12:18
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Юни 2017 14:06
- Знаете ли каква е разликата между жилищна сграда, болница и училище? - Не, защо ми е, аз управлявам дрон...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Юни 2017 17:51
Имам питане. Само аз ли цял ден си повтарям "ГОВНОВОЗ, ГОВНОВОЗ, ГОВНОВОЗ...". Благодаря ти Serious Sam, не мога да си го избия от главата
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Юни 2017 20:19
Говночист - заклинатель говна нужен людям во все времена... Абе ще го обърнем Андрей в правата вяра нелегален написа: Кой точно "Освобождение" визираш? Има няколко, а не знам кой се счита за THE Освобождение. По принцип цялата поредица визирам. Иначе са пет филма ако не греша.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2017 22:35
Спомняте ли си оня 20 годишен келеш, отишъл на екскурзийка в Северна Корея и така за майтап решил да си открадне от хотела едно знаменце с някакъв дебилен лозунг и затова 15 години принудителен труд в концлагер ? Имаше филмче в тубата в което дава изявлевние и се жалва и реве там пред разни журналисти, в тоя форум го обсъждахме. Е имало е за какво да реве, след една година в оня ад, подложен на кой знае какви гаври, днес е починал. https://www.24chasa.bg/novini/article/6291052Не видях някой да е споменавал тая новина, ама аз съм потресен. Няма ли най-сетне да им пускат бомбите на тия аборигени и до се свършва тоя булшит
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2017 23:17
Тъкмо за това мислех да пиша. Ще видим как ще реагира администрацията на Тръмп.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 00:30
Волтажът сега тактично ще замълчи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 03:05
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 10:32
Гъз глава затрива. Знаеш, че идваш на екскурзия, в държава с която твоята страна е в меко казано обтегнати отношения и решаваш да дадеш повод на домакините да те задържат.
А за едно знаме, така да постъпят с човека...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 11:15
Друг е въпроса, че разни хора от развитите страни, ходят там, за да се подиграват и да сочат с пръст. Жалкари са де, тва като им умря лидера с масовото скърбене пред паметника, дето ако не ревеш достатъчно силно - затвор, ако си прав там на някакъв площад, дето в знак на уважение и преклонение трябва да си приведен, какво става с олимпийските състезатели, като се върнат и тн, аборигенска работа. Има нали май Китай и Русия ги подпират, няма да ги барне никой.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 11:26
Едно време и тук е била същата работа, може би в малко по-лека форма да е било, ама всеки знае че са умиралли хора заради някакъв виц. Интересното ми е когато КНДР изчезне, дали след 30 години ще има там келеши, които възпитавани от промитите мозъци на техните родители ще казват "едно време е било по-добре"
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 16:54
Тия са от серията "знам че правя престъпление, ама ще ми простят щото съм от първия свят".
Преди година имаше някакви австралийци които внасяха дрога във Филипините, ама ги хванаха и екзекутираха без да им мигне окото, въпреки протестите на роднините им и правителствата на няколко държави вкючая САЩ.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2017 18:02
Цитат: Какво е очаквало момчето след подобна постъпка? Момчето (не искам да се подигравам с паметта му) вероятно е нещо като теб самия. Мислел си е че Северна Корея не е това което всъщност е и е вярвал, също както и ти, че това е само злостна западна пропаганда. Отишъл е там като на поклонение и е искал да си вземе постер за спомен. Само, че Северна Корея е точно такава каквато я описват, че даже и по-лошо и той се налага да разбере това от първа ръка. Тъжно наистина, но самозаблудите на хората понякога могат да доведат до собствената им гибел. нелегален написа: vanmx написа: Едно време и тук е била същата работа, може би в малко по-лека форма да е било, ама всеки знае че са умиралли хора заради някакъв виц. Ебати глупостта. Престанете с тези глупости, моля ви. Отново самозаблуди. То не е било толкова лошо, колкото казват че е. Е няма как да се върнем назад във времето за да разберем, но някои хора отиват в Северна Корея за да се уверят.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Юни 2017 12:53
Волтаж, първо на първо, носят се слухове, че момчето не е направило нищо и са го накарали насила да каже тези самопризнания. Няма как да знаем истината, но допускам такъв вариант. Второ на второ, ок не замълча тактически, но и нищо не каза реално. Как така тази велика и демократична държава (в твоите очи) убива хора за такива дребни неща?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Юни 2017 13:35
Гледайте, гледайте! Цитат: На тази дата: 22 юни 1941 г. СССР атакува Добрич по въздухПрез 1941 година Втората световна война е в разгара си. Цяла Европа ехти от картечен и артилерийски огън. В България обаче е спокойно. Въпреки че, заради плана „Марита“ сме принудени да застанем на страната на Хитлер, цар Борис III успява да предотврати кръвопролитията. Дипломатичният му подход успява да върне без кръв в пределите на България заграбената от Румъния Южна Добруджа. А бомбардировките на съюзниците са в бъдещето - „символичната война“ ще стане факт чак в края на годината. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация. За щастие жертви няма, но населението, което чувства руския народ за най-близък е озадачено. За втори път в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от държавата, която счита за своя освободителка. България и СССР не се намират в състояние на война – това ще стане чак на 05 септември 1944. Т.е. бомбардировките са съвсем ненужна и необоснована агресия срещу мирна и добронамерена към Съветския съюз държава. За съжаление това не е единствената проява на агресия към мирна България. Бомбардирани са още Русе, Стара Загора, Казанлък, Горна Оряховица. Нападенията срещу България не са само по въздух, в началото на декември 1942 обстрелват селищата в Северното Черноморие. А съветска подводница атакува и потапя кораба „Струма“, при което загиват над 700 пътника.България има и други жертви по време на войната. Англо-американски бомбардировачи сеят смърт и разрушения, като само самоотвержеността на българските пилоти предотвратяват по-големи страдания. Жертвите на съюзническата авиация и героизмът на българските пилоти не са забравени, но безпристрастността изисква да признаем, че са станали във „военно“ време. А съветските атаки – те са без предупреждение, без причина, подло и в „гръб“. Източник: http://daniivanov.blogspot.bg/2016/06/22-1941.html
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Юни 2017 13:39
Разбрах.
Целеустременото унищожение на българският народ е в реда на нормата ако го правят всички други но не и руснаците.
Ясно.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Юни 2017 14:21
Идея си нямам. Писането в тоя форум от телефон не ми идва отръки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Юни 2017 14:24
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|