Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 22 Апр 2017 14:24

vanmx написа:
Щом човек който не знае какво е "лукав" може да си позволи ремонти за 30 000 лв, би трябвало ти като интелитгентен и начетен човек да се нахъсаш, да се възползваш от това което имаш и да постигнеш повече, стига да желаеш разбира се :D

А не да се вкарваш в най-глупавия филм със сърповете и чуковете. И защо си мислиш че тоя по някакъв начин те е ощетил като си прави скъпи ремонти? Тоя въпрос бих го задал на всеки който расъждава по този начин. Нека всеки да си гледа паничката и да не се занимава с глупости щото са тотално излишни.

Малко и на мен ми е странно, че някой не знае какво означава думата "лукав", ама карай. +1, няма какво повече да допълня към Ван. Сега и като се замисля, другото което ми е странно как някой би отделил 30к за ремонт, а не за ново жилище. Ама, както и да е.

И Волтаж, нали си ИТ спец? Защо не проявиш малко предприемчивост, разработи си някакъв продукт и го пусни онлайн, вместо да величаеш СССР и комунизма? Не те разбирам, аз ако бях добър програмист това щях да правя, а не тепърва да си играя да уча уеб девелъпмънт, примерно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2017 17:01

нелегален написа:
Примерът ми трябваше да изтъкне как материалното благополучие в БГ всъщност няма нищо общо с труд и знания.

И откъде си сигурен какъв е източника на материалното му благополучие?

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 22 Апр 2017 17:36

materialno blagopoluchie = trud + znania + sposobnost da gi prodadesh

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 23 Апр 2017 13:28

Абе момци, можете ли да помогнете с малко авто акъл?

Имам едно Поло от 2007 и ми откраднаха капачките които покриват предната и задната част от релсите на тавана. В сервиза искат 80лв. на парче и застрахователя отказва да ги плати.

Няма в мегапартс нито релси, нито капачки. Знаете ли някакви морги/магазини за авточасти за такива тривиални декорации?

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 25 Апр 2017 10:37

Image

:D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2017 11:13

wannabe-героите са борбени само на приказки и зад клавиатурите, а скоро време надали България ще воюва с който и да е, така че споко :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2017 14:47

нелегален написа:
^ 80 лева на парче звучи доста експлоататорско за такава дреболия. Наистина ли ги няма никъде в сериозен магазин?
И е доста странно, че са ти ги откраднали. Внимавай с обкръжението си: Някой не те харесва и е започнал мека форма на терор. Предполагам, че следващата стъпка ще е да ти вдигнат колата под претекст неправилно паркиране, като ще е единствената вдигната от цялата флотилия неправилно паркирани коли.

Много си тъп.
Не е странно, че са му ги откраднали, на някой са му потрябвали и си ги е набавил по безплатния начин. Доста пъти съм чувал за подобен род кражби на някакви дреболии - тапа за нещо, капачка за друго... На доста приятели се е случвало, а аз лично имах пререкания с един педал, защото беше взел нещо от колата на майка ми, за да си го сложи на неговата. Беше доста очевидно, защото въпросната част аз самия я бях лепил, понеже се беше пукнала.
Тъп си, защото даде "експертното" си мнение в сфера, където очевидно си доста гол.
Тъп си също така, понеже не разбираш, че влагащ психическите си отклонения в абсолютно всичко. Няма как някой от градската мобилност да отиде и да вдигне само неговата кола, бе, кретен. Как ще викнеш полицията да вдигне точно определена кола, при положение, че има цял ред (примерно) с коли нарушители?!? Ако случайно успееш да ги накараш да дойдат, ще вдигнат всички нарушители (това пак от личен опит го казвам).

Рандъм обитател на земята сере по-смислени лайна от твоите писаници в тоя форум, честна дума.

@Gen.Toast - продължавай с обикалянето по моргите :? Трудно е, но винаги се намира това, което ти трябва, защото са наистина много. Ако говориш за София, разбира се.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 25 Апр 2017 15:16

Наскоро пребоядисвах един пасат и майстора намери на прилични цени лайсни, не оригинални разбира се. Според мен трябва да ги има някъде не оригинални разпитай все някой знае.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Апр 2017 20:57

И аз съм на мнение, че се крадат, защото на някой друг просто са му потрябвали. Но можем само да спекулираме :)

Навремето на голфа ми му бяха откраднали и емблемата отпред, и (друг timeframe) вратичката за капачката на бензина.

Такива дреболии надали ще станеш богат да ги препродаваш.

Само не мога да си обясня как не можеш да намериш подобна резервна част и то за кола Фолксваген :О

Между другото, до 1-2 години планирам да си взема някакъв таралясник кабрио. Преди да стана сериозен човек със скучна кола, просто искам колкото и да е тъпо, неефективно и прецаквация, да покарам кабрио, било то и на 20 години :Д с мек таван
и то не за гъзария (няма как да си гъзар с кола на 20 години), ами някакво искам да ми духа и да усещам свободата :oops: :oops: :oops:

-------------

Днеска бях малко на гости при наще и покрай тях погледах новините на Нова (телевизия иначе не гледам). Останах брутално потресен как показаха кадри от охранителна камера как джип прегазва две деца ученици, които за щастие са останали живи. Пълна липса на морал, журналистическа почтеност и незачитане на етичния кодекс. Много, много, грозно. Това са типа клипчета, които се гледат в liveleak сеш се, не е за новините в 19:00 в национален ефир......... без коментар

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 25 Апр 2017 23:19

С кабриото ще усетиш доста прах и мръсен въздух - това е гарантирано :arrow:

Иначе видях новините рано през деня - отвратителна постъпка на шофьора и доста непрофесионално поведение от страна на Нова, ама то в последно време май им върви на изцепки :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2017 23:43

Те нали обявиха наскоро, че Нова се продава, само се надявам да не ги налапат ББ/Шиши

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 25 Апр 2017 23:59

Tfw no hair, but Levski has your back.

Image

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2017 08:52

the_presator написа:
Tfw no hair, but Levski has your back.

Image

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2017 12:19

Кабрио в бг :lol:
Зимата ще мразиш решението си, за сметка на това - лятото също :lol:. Остават ти няколко подходящи дни пролетта/есента. А да, с кабриото си купи и няколко шапки с козирка и слънцезащитен крем. И това е възможно най-добрия сюжет, защото го има и по-лошия вариант - мекия покрив на стара кола да изпуска.
Това е мое мнение, разбира се. За нашите географски ширини, кабриото е като яхтата (или пък френската кола хахах) - радваш се само два пъти, като я купуваш и като я продаваш :D

ЕДИТ: По-добро решение би било да си вземеш сериозна кола с двоен/голям шибедах :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2017 23:08

denik написа:
ами някакво искам да ми духат и да усещам свободата :oops: :oops: :oops:

fixed

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 28 Апр 2017 02:32

It's alive! :D
Постовете може да ги възприемаме като електронни писма- някой пише нещо, а другите чакат няколко дни, за да го прочетат :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2017 09:48

Форумът е трагедия, пада през ден.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2017 12:30

нелегален написа:
Днес говорих с човек, който не знаеше какво значи думата "лукав". Не, не се правеше на ударен, или нещо такова. Наистина.
В същия разговор се похвали, че в момента прави ремонт за 30 000 лева.

...

Понякога просто трябва да дойдат танковете. Искам власт на Народа и преразпределение на благата. Сори.

Степента на обществено разделение на труда в момента е достатъчно висока, че да е напълно възможно да си супер тясно специализиран в професията си без да ти се налага да имаш други знания. Това, че примерно не е прочел 1 книга в живота си, речника му е беден и не е чувал думата "лукав", не значи, че примерно не може да е гениален програмист.

И като цяло не съди за хората от едно изказване. Подобни изцепки всеки има. Човекът може да е живял дълго време в чужбина и да е забравил някои думи или пък нещо моментно да е изключил или нещо друго. Има много варианти.

Освен това, това че прави ремонт за 30к не задължително го прави някакъв супер богат. Не се знае тези пари колко време ги е спестявал, дали не е теглил кредит и т.н. Като цяло не ми се виждат кой знае колко пари, че да тръгна да "завиждам".

Освен това тъпи хора с пари - бол. Ако този факт, толкова много те дразни и не можеш да го приемеш, и ако си пуснеш рандъм риалити шоу с чалга певица, то направо ще трябва да се гръмнеш.

The Arrow написа:
Сега и като се замисля, другото което ми е странно как някой би отделил 30к за ремонт, а не за ново жилище. Ама, както и да е.

По принцип има много фактори - квадратура, място, тип жилище, вид ремонт, но в общия случай за някакъв по-основен ремонт 30к е напълно нормална сума, та може и повече даже. Освен това не се знае дали човекът не е включил и обзавеждане в тези пари. Ново жилище за 30к - трудно, освен ако не е някаква гарсониера в краен квартал на София. Живота е скъп и трябва да сторвате пачка! :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2017 12:56

Волтажа троли. Явно просто иска да ни провокира да му се обясняваме, с което да се чувства значим че му обръщаме внимание. Или го кефи да се изживява като някаква жертва - неразразбран, различен и отритнат в този неморален, несправедлив и жесток свят :D Вероятно в дебелите книги по психология е описано това състояние, не съм ги чел, мога само да гадая какво се случва.

Нещата които пише не само показват липса на разум, ами противоречат с други негови възгледи, а като му се обясни че греши, даже с най-очевидните факти, които просто не може да обори, тогава сменя темата или се прави на ударен. С такива хора няма смисъл да се водят дискусии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2017 19:46

Нищо не разбрах кво искаш да кажеш :Д

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: