Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 18 Фев 2017 21:21

The Arrow написа:
Не съм крал пари и нямам връзки и смятам най-накрая да си взема някаква кола на лизинг в близките няколко месеца, че започвам да усещам ограничението от това да не съм шофер. :D

Ама как ще си вземеш, няма ли да си я "уредиш"? :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2017 11:09

Винаги ми е било готино като ходим в студентски, за всеки има по нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2017 21:08

Не харесвам това място. 4 години съм учил там, ходил съм по какви ли не купони в "общаци", чалготеки, готини заведения също, но като, че ли ми стига за цял живот. Стария строеж и Маската бяха готини местенца навремето, сега Joy Station-a горе-долу бива и чувам от известно време за някакъв Force Point бар, в който гледам, че правят яки ивенти, но на общия фон тези места са твърде малка част. Преобладава си селенията, чалгията и хора, които ти говорят на "брат", казват листи, вместо листа и използват предлог "на", вместо "в" когато говорят за град, който ще посетят. Нищо против тези хора, разбира се, просто това не е моята среда. Говоря за Студентски какъвто беше по мое време, 2009-2013, след това доста рядко съм ходил там, но се съмнявам ситуацията да се е променила много. Център на София > Студентски просто и след като вече нищо не ме свързва с втория не ходя там. Инфраструктурата няма смисъл да я коментирам, също и мизерните общаци.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2017 01:00

Като казах, че Строежа и Маската бяха готини местенца, нямах предвид, че вече не са, а че просто ги няма вече там. Строежа вече се намира в центъра, близо до Народния театър. С Маската нямам идея какво се случва, от години не съм чувал нищо за нея.

Иначе, то като цяло винаги много ще си зависи конкретно кой на какво е попаднал, което влияе много на цялостната му оценка. Което от своя страна означава, че тя няма как да е особено социологическо издържана и меродавна.

Иначе това, което ми харесва в Студентски е, че там живота не спира дори и късно вечерта и всякакви дюнерджийници, магазини и т.н. работят денонощно, постоянно щъкат хора и т.н. Чувствам се едно такова купонджийско, все едно съм в морски курорт през сезона. За разлика от моя квартал, примерно, където като изляза след 20-21 часа е супер пусто и депресарско. Но пак казвам, не е моята среда това. Като човек, израснал в центъра София и открил Студентски чак като станал студент, няма как да го припозная като мое място :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 25 Фев 2017 13:37

Имперското излъчване на Студентски град, копеле.

Ебати и наркотиците, в страхотна серия са те вкарали.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2017 14:11

Mорко, още сме само на втора линия... Волтажен, изчакай така.

:D

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 25 Фев 2017 14:32

mi moje da iska da kaje
che v studentski sa plebeite be
ddz :lol: :lol: :lol:

AVE BOIKO,
MORITVRI TE SALVTANT

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2017 14:38

нелегален написа:
едно момче от Ямбол, което седна до мен докато ядох и се заговорихме, се оплакваше от мизерията в Плаза, където работи като гард.

В Плаза не съм бил още(освен един път когато влезнахме случайно към 4 сутринта, за да се засечем с другите, обикаляме цялата дискотека да ги търсим, а то те били в съседната :lol: :lol: :lol: ), но като цяло съм приятно изненадан от нивото на охраната по нощните заведения в София или поне в тези, които ходя.

Последният пример е от рожденния ден на един приятел в една от чалготеките в Студентски. Бях му взел една бутилка хубаво уиски в готин подаръчен комплект. Влизам си аз в дискотеката, единия гард ме посреща с "ее, нямаше нужда от подарък", аз викам "на рд съм все пак нали :D ", другия ми вика "може ли само да видя какво е това", после "искам да ми обещаеш, че тая бутилка няма да излиза от кутията", викам "естествено" и си ме пусна без абсолютно никакво заяждане :o

В родното ми село имаме 1-2 по-готини дискотеки, но като цяло от персонала са си доста прости, особено охраната, и сигурно по друг начин щяха да се развият нещата :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Фев 2017 12:40

Хайде на екскурзия до Северна Корея

http://www.penguin.bg/Offer/Obikolkiiku ... oreya.html

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2017 20:39

В студентски град се кефех като бях на 17-18 и отивах на гости при едни приятелчета студенти да се нацепваме с ракия и после да ходихме на строежа :D Това е хубаво място само за купонджийски настроени келеши, които не се впечятляват от мизерията.

Иначе това че 24/7 има откъде да си купиш някакъв junk food е май единственото предимство да обитаваш това място.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2017 12:18

Много се дразня когато помагаш на приятел, не чак толкова близък, ама пак приятел с някой проект защото ги разбирам нещата и мога да приказвам по темата с часове,(че даже изпратих и целия мой проект да го ползва за справка) а после когато дойде следващия модул от чиято тематика си нямам абсолютно никаква представа и пращам съобщение да питам дали е предал проекта навреме да ми обясни някои неща и се прави на ударен.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Мар 2017 10:27

Честит ден за обичане на България, мочмета. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2017 22:56

Кажете някакъв тул за блокиране на реклами, да е различен от adblock. Тоест, рекламите по дефаулт да си работят на всички сайтове, а да не работят само на тези, които са в списъка.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Мар 2017 23:16

нелегален написа:
denik написа:
Хайде на екскурзия до Северна Корея

http://www.penguin.bg/Offer/Obikolkiiku ... oreya.html

Много яко! Някой ден ще ида. :)

Но дотогава си оправи скайпа, защото ме спами със съмнителни линкове. :D
хакнали са те.

хъх :О

аз в последната половин година съм го пускал 2 пъти.... заеби

са ше видя

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2017 06:42

Аз си спомням един съфорумец
дето май техните му бяха намерили доста сносна квартира в центъра
ама той искаше да е по-близо до дискотеките и джънка
и затва отиде в студентски

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2017 09:19

ахахахахахахахах техните сигурно са фейспалмнали жестоко и са си казали:"Провалихме се!" :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2017 09:16

Е нали логиката е, че лекаря трябва да констатира дали наистина си болен и какво точно ти е, да ти предпише нещо. Нормално е да трябва да отидеш в началото на боледуването, а не след като си оздравял. Гадно е, факт, редиш се на опашка с още куп болни хора, ама това е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2017 11:34

Иначе как би било ?

Да стоиш колкото си искаш вкъщи и накрая да идеш на доктора и да кажеш дай болничен за 2 седмици, щото толкова ми отне да се оправя с медитация, джинджифил и краката в леген с морска сол ? :lol:

Но наистина е тъпо да трябва баш на деня. Ако си дроб, с 40 температура и не можеш да се мръднеш от леглото, а личния ти е в другия край на София, кво прайме :?
Другото тъпо - да се предаде на работодателя до 3 дни от издаване. Като киснах седмица в болница 2015-та лятото с пневмония, и после 14 възстановяване, което нямаше как да се предвиди от ПЪРВИЯ ДЕН на издаване на болничния, резултата беше че трябваше да се примиря с факта да не ми изплатят цяла една заплата.

Един път пък ми се случи да не им работи системата там за попълване на болничния и изпращане в НОИ, барбар с принтера и т.н. Следователно ми казаха, че трябва да дойда другия ден. От работа ми казват, че няма да ми го признаят, ако не го издадат веднага на деня. Кур капан, такива врътки съм правил и съм вдигал кръвно да се разправям и да го натъманя да стане номера, че ми идеше да им тегля майната и да им кажа да ме пишат неплатен отпуск.

едит : втф, бях написал ''п.утката майна'' и форума ми го поправи на ''Цензура майна'' АХАХАХА. Вие нормални ли сте ве, кво направихте. :o :o

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2017 12:08

shub niggurat написа:
Иначе как би било ?

Да стоиш колкото си искаш вкъщи и накрая да идеш на доктора и да кажеш дай болничен за 2 седмици, щото толкова ми отне да се оправя с медитация, джинджифил и краката в леген с морска сол ? :lol:

Но наистина е тъпо да трябва баш на деня. Ако си дроб, с 40 температура и не можеш да се мръднеш от леглото, а личния ти е в другия край на София, кво прайме :?
Другото тъпо - да се предаде на работодателя до 3 дни от издаване. Като киснах седмица в болница 2015-та лятото с пневмония, и после 14 възстановяване, което нямаше как да се предвиди от ПЪРВИЯ ДЕН на издаване на болничния, резултата беше че трябваше да се примиря с факта да не ми изплатят цяла една заплата.

Един път пък ми се случи да не им работи системата там за попълване на болничния и изпращане в НОИ, барбар с принтера и т.н. Следователно ми казаха, че трябва да дойда другия ден. От работа ми казват, че няма да ми го признаят, ако не го издадат веднага на деня. Кур капан, такива врътки съм правил и съм вдигал кръвно да се разправям и да го натъманя да стане номера, че ми идеше да им тегля майната и да им кажа да ме пишат неплатен отпуск.

едит : втф, бях написал ''п.утката майна'' и форума ми го поправи на ''Цензура майна'' АХАХАХА. Вие нормални ли сте ве, кво направихте. :o :o

пyтки майни :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 17 Мар 2017 12:58

Ебал съм ви Цензурата майна, ако ме разбирате. :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения