Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 26 Яну 2017 09:09

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 ep. 3 - понеже се върнаха към RPG-то и броденето из зандани, та серията беше малко по-интересна от обичайното.

Akiba's Trip The Animation ep. 4 - миналият път беше hi-fi аудио техника, този път радиолюбителство. Напрактика изреждат всички видове магазини в Акихабара.

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon ep. 3 - вицът, който ми хареса "Все едно си мия колата.". Ми да, драконът може да мине и за транспортно средство.

Профил

Публикувано на: 03 Фев 2017 01:12

Sword Art Online

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2017 01:38

Не разбрах, какво е отношението ти: защо го харесваш, ако те кефи, защо го мразиш, ако ти е противно...пък може да ти е почти безразлично, но в каква връзка го споменаваш?

Профил

Публикувано на: 03 Фев 2017 04:12

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2017 13:27

Горе-долу това.
Вторият сезон е много по-зле.

Профил

Публикувано на: 03 Фев 2017 13:53

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2017 00:52

Някои от сериите са зле анимирани и с бая крив арт, други са като първи сезон (който от своя страна си беше бая пестелив).

Профил

Публикувано на: 04 Фев 2017 02:22

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2017 12:56

Тя OVA-та изглеждаше, като сезона...просто си беше тъпа по замисъл и май противоречи на книгите.

По-малко от година за продукция ми изглеждат малко, ако чак след успеха са решили да правят продължение. Все си мисля, че са имали готови някакви сценарии и сторибордове подготвени поне за 3-4 епизода.
Та или са го взели на "Ура!" и "На нож!" за 9 месеца от нулата или студиото е вложило парите в нещо друго. Въобще те Deen си бълват боклук. Напоследък само Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu им е добре погледнато технически. Преди години си спомням само Nurarihyon-а да им приличаше на нещо.

Цитат:
Затова са само 10 епизода

Подозирам, че не. Има тенденция техните проекти да си оплескват графика, да вкарват рикап епизоди там където няма нужда и така...
Nurarihyon-ът дето го похвалих, че технически беше добре имаше такива дупки и тук-таме оплескани сцени. Т.е. визията му е добре (за Deen), ако игнорираме едно-две пропадания в качеството насред сезоните им.
За мен най-вероятно от KonoSuba са отпаднали 2 серии - липсващата арка с появата на Виз.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2017 11:22

Sabu to Ichi Torimono Hikae ep. 22 - стандартната криминална драма. Странно е как успяват само в 23 минути да вкарат толкова много събития.

Tales of Zestiria the X 2nd Season ep. 5 - безкрайни и безцелни диалози и монолози, обаче визуално е убийствено красиво. От вчера съм с по-добри слушалки и мога да оценя, че и звуково е по-добре от доста други шоута.

Sengoku Choujuu Giga: Otsu ep. 4 - малко пародия на тема конкурс за таланти...в случая двойници.

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari ep. 5 - най-накрая в непознати части от сюжета. Не че се случи нещо особено смислено.
Затвърждава се мнението ми, че за стандартно клиширано фентъзи е с неприлично добра визия.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen ep. 5 - качеството си е същото, но сюжетът не е толкова интересен, колкото първи сезон. Пак кефи, но не като преди, а и Konatsu се оказа толкова скучна героиня, пък ми беше най-обещаващият персонаж.

Onihei ep. 4 - забиват в тъпи истории. Sabu to Ichi е горе-долу същото и пак ме кефи в пъти повече, въпреки че е реализирано несравнимо по-мизерно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2017 08:57

Little Witch Academia (TV) ep. 5 - Акко и Аманда може да се бият през цялото време, но са неочаквано добро комбо. Диана спаси ситуацията...както винаги.
Фафнир-сама беше готин.

Gintama. ep. 5 - ми стандартен шонен-шит, но поне на бързи обороти и тук-тамe с лафчета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2017 09:03

Nobunaga no Shinobi ep. 19 - намериха съветник за Хидейоши, а Нобунага не че имал нужда, но бил женен за своя.

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka ep. 5 - бе, идейно е и артът ме кефи, ма нищо интересно не се случва в това шоу. Да, разбрахме че цялата държава е оплетена в сложни сфери на влияние и всеки окръг си има своите специфики...но какво от това?
Едно нещо е ясно, авторката е фетишистка на тема хляб.

Профил

Публикувано на: 10 Фев 2017 13:29

Профил

Публикувано на: 10 Фев 2017 22:51

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2017 15:58

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2017 16:24

Отае и Кюбей са ми от най-досадните персонажи, да не говорим колко пъти ги спрягат за двойка.

Цитат:
контраста между неговите представи и реалността или просто онагледява какъв неудачник е

За мен това са най-ценните моменти в Gintama - когато с някаква свръх хиперболизирана карикатура показват нещо реално и истинско.
Или пък когато хванат някаква тема и я доразвият/мутират до пълен абсурд и безумие. Като проектите за тоалетната на Шинсенгуми или пък анпан епизода.

Мдаммм, арковете с шогуна...и как се развиха.

Цитат:
почитателките на Гин

Знаеш с коя го шипвам.

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2017 16:56

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2017 01:03

Цитат:
дай лек хинт

Това е Shounen Jump манга - маса неща постоянно се рисетват до едно и също статукво, включително и романтиката.
Който се надява на някакво сериозно развитие, го чака разочарование.
Все пак намекват известни афинитети - Отае и Горилата...на нея все пак и пука донякъде за него, Кагура и Сого - двамата обичат да си правят кално надцаквайки се един-друг със садизма си. Имаше дори и една домакиня, която си падаше силно по Мадао, но не са я показвали повече от епизод.

Сега като се замисля, въпреки че ми е любимо шоу и на мен ми е малко трудно да го bindge watch-вам, трябва да съм в настроение и концентриран. Другите шонени някак ги гледам повърхностно и мога да омааам много (онзи период, в който си причиних One Piece), това тук е малко по-трудно са храносмилане, колкото и да не е комплицирано.
Новият сезон не ме затруднява, защото си е боклучав.

Профил

Публикувано на: 12 Фев 2017 02:44

Профил

Публикувано на: 12 Фев 2017 16:36

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми