Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2017 18:27
нелегален написа:
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Яну 2017 21:57
Gen.Toast написа: Der Meister написа: Защо никой не говори за асексуалните?
Както се казва в един прекрасен виц Един английски граф се събужда, взима си вестника и чете на първа страница: "Хомосексуалисти блокират движението в центъра на Лондон в протест". Графът се обръща към иконома си: -Джон, за какво протестират тези хомосексуалисти? -Те настояват за права, милорд. -Че какви права нямат? -Имат всички права които всеки гражданин има, милорд. -Тогава защо протестират -Ами, педерасти, милорд. Да си виждал асексуален парад наскоро? Вицът ти е по-тъп и от вицовете на Къци. На колко места по света гей браковете и гейове да осиновяват деца са разрешени? Не съм сигурен каква точно е мотивацията на тези, които ходят на гей-шествия, дори да приемем, че имат равни права, има едно нещо наречено отношение. В БГ, като всеки втори селяндур мрази гейове, ако си гей комфортно ли ще ти е? Аз ходя примерно на разни вело-шествия. Като колоездач, по закон, имам абсолютно равни права на пътя с шофьорите ама имам ли толерантно отношение? По твоята логика и аз ли съм педерас? В една демократична свободна държава всеки трябва да има право да организира подобни шествия/протести/паради, което може би е в разрез с комунистическите ти възгледи. Разбира я има и другата страна на монетата, особено на запад, където всяка шега се приема за расизъм/хомофобия, всеки флирт за сексизъм и т.н. Но пък в същото време познавам и гейове, които също като теб, са строго против парадите. Т.е. това, че си против парадите означава ли, че трябва да си и против гейовете като цяло? Затова не бъдете крайни, не слагайте под общ знаменател, разглеждайте всички гледни точки, не бъдете хомофоби, не бъдете комунисти Мойте пет стинки по темата. Всеки средно-интелигентен човек трябва да е с подобно на моето мнение (или поне да се замисли над нещата, които казах). Който не е - у лево и изобщо да не ми отговаря на поста, щото аз приключвам с тази тема. Темата е за световна политика, педерасите си ги обсъждайте другаде. Нито имам време, нито ми се спори за глупости.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 26 Яну 2017 10:06
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Яну 2017 22:00
нелегален написа: авее, първоначалните ми впечатления, че Тръмп ще вдигне дедовия на ЦРУ не се оправдаха. Нещо почна да им целува задник сега, с подписване на удължаването на експлоатацията на блек сайтове. фак, преебан съм. Всички де, но и аз Не ти просто нищо не разбираш и се поредният БГ комуняга, който се осведомява от информация 3-та и 4-та ръка. Тръмп още по време на предизборната кампания, много, много отдавна, заяви че ще върне практиката за уотърбординга, когато това е необходимо и че ако трябва ще въведе "много по-лоши неща от това" с цел да защити американските хора от терористите. Тръмп е патриот и обича Америка, следователно няма да има никакво съчувствие към ислямските терористи. Той заяви също, че макар да има несъгласия с политически назначеният вече бифш шеф на ЦРУ, той има огромен респект към хората работещи в тази организация. Казах, че доста хора ще се окажат разочаровани от Тръмп, но аз няма да съм сред тях
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Яну 2017 22:08
E, ако дръпне шалтера на деморкатичните ислямски терористи в Сирия, няма ли да си тъжен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 00:40
Със сигурност няма да съм учуден. По време на кампанията още преди две години, той каза че това са хора които "не ги знаем какви са" и че може би са "по-лоши от Асад". Така че от него не може да се очаква да подкрепя групи освен ако не са с много добре изяснен профил. Това което заяви онзи ден в интервю пред ABC, беше че възнамерява да създаде "Зони за сигурност" в Сирия, нещо което може би ще е по примера на това което Турция прави. Това може да са зони на отговорност осигурени от САЩ, Турция и бунтовници за които се знае че не са терористи. При всички положения това вбеси руснаците и всички които са се надявали, че Тръмп просто ще остави Путин и Асад да се оправят в Сирия. Edit: Впрочем днес (Събота) предстои първия сериозен разговор между Путин и Тръмп по телефона. Ще видим какво ще се случи. Доста е забавно, никоя друга администрация до сега не е била толкова прозрачна. Буквално всеки ход на Тръмп се следи в медиите и социалните мрежи, където самия Тръмп е много активен. Кефи ме като се тагва от Белия дом
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 12:51
Е не може да се отрече, че всички сме фенове на Тръмп Аз няма да съм разочарован от зона за сигурност - това е в интерес на всички страни Много по-добре от ноу флай зоун
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 14:21
Аз само леко недоумявам защо Тръмп ще банне една камара мюсюлмански държави, БЕЗ Саудитска Арабия и ОАЕ? Ясно защо де, просто епик фейл. Злото идва оттам.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 18:04
Нека специалистът по американски работи - Андрей, да се изкаже
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 18:45
denik написа: Аз само леко недоумявам защо Тръмп ще банне една камара мюсюлмански държави, БЕЗ Саудитска Арабия и ОАЕ? Ясно защо де, просто епик фейл. Злото идва оттам. Злото идва от там, но не под формата на терористи, а под формата на пари за терористите. Изпълнителната заповед, която подписа вчера (или онзи ден), банва страните от които реалните талибани идват. Освен това налага "Екстремно проверяване" на хората идващи от другите арабски страни. На въпроса на АБС дали това е прословутия "бан на мюсюлманите", Тръмп отговори - Не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 18:58
Е как не идва като петнайсет от тероистите от 11 септември са содита, а двама от емирствата
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 19:13
Аз написа: Е как не идва като петнайсет от тероистите от 11 септември са содита, а двама от емирствата Може, ама сега по-е наболял проблема със Сирийските бежанци. Освен това положението със Саудитска Арабия е много особено, тъй като от една страна се знае, че те финансират терора, от друга обаче са стратегически съюзник в региона. Евентуална директна конфронтация с тях би била промяна на 180 градуса на политиката, което за момента според мен дори Тръмп не е подготвен да направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 19:53
Това последното може да се използва за пример за когнитивен дисонанс
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Яну 2017 23:58
нелегален написа: Liberty написа: Доста е забавно, никоя друга администрация до сега не е била толкова прозрачна. Буквално всеки ход на Тръмп се следи в медиите и социалните мрежи, където самия Тръмп е много активен. Кефи ме като се тагва от Белия дом Да, така е, но това е естествено следствие от налагането на виртуалната реалност и социалните мрежи в последно време. Когато Обама встъпи в длъжност, ютюб беше на едва 2 години, а Фейсбук се използваше предимно за колежански мрежи и още не беше масов. Сравни каква експлозия на социални мрежи стана оттогава досега.
p.s. random: Не само социални мрежи, ами и качеството на мрежовото оборудване, интернет скоростите, количеството публикувано съдържание се е увеличило с може-би милиони пъти от тогава.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Яну 2017 00:43
От миналата седмица до сега не вярвам да се е увеличило нещо чак толкова
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Яну 2017 14:04
Това е интересно, но тук има някаква грешка Войната в Сирия започна 2011 Или Аз нещо не съм разбрал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Яну 2017 17:09
Еми по-може
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Яну 2017 20:27
Тръмп да не си наби автогол? Попринцип го харесвам и ми допада икономическата му програма ама това решение да затвори границите за тези държави не ме кефи много.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Яну 2017 09:34
ЕС трябваше да направи същото. Много отдавна.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Яну 2017 12:16
Обаче акциите на авиолиниите са се сринали с около 4-5% от както е наложена забраната. Ако бях спекулант щях да ги short-на и да ги изкупя обратно след време.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|