Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Дек 2016 15:12
тва е за вокалиста на рамщайн дето очевидно знае български щом е във форума време да си ъпдейтнем аватарите, тилче ама пс мания дали си е оправила тази семпла функнционалост ме тревожи (требози) 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2016 11:33
Това ти качество да слагаш под общ знаменател, ще те издигне до образец за "forever alone" човек 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2016 23:33
Бе принципно си прав, че при жените преобладава form over function модела, но си има различни степени и изключения, разбира се. Гаджето ми често си харесва обувки, купува ги и едва след това започва да мисли колко са ѝ удобни Ма и мъжете си имаме кусурите, пичове. За Коледа се разбрахме да си подарим една екскурзия и да не правим никакви разходи повече. Тая сутрин обаче ми преведоха пари от работата и се оказаха малко повече отколкото ги бях смятал. Съответно не мога да си избия от главата една бормашина (син Бош) на промоция, която бях загледал... Сложна работа е. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2016 08:06
Gipo написа: Това ти качество да слагаш под общ знаменател, ще те издигне до образец за "forever alone" човек  Да, замисли се, Хайчо. Принципно аз ги правя тия неща, а дори и сега виждам, че минаваш границата. Иначе, не е ли по-лесно да се обърнеш към собствениците на магазина или там, хората, които трябва да поддържат верандичката, или към конкретната бабка ако щеш, вместо да го обръщаш всеки ден и да се надяваш на резултат?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Дек 2016 07:34
Ами запиши да тренираш нещо.
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Дек 2016 15:55
нелегален написа: Till.Lindemann написа: Ами запиши да тренираш нещо. записвам се на чикии. MA TI MOJE KURSA DA VODISH NAPRAO KVO DA SE ZAPISVASH 
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Дек 2016 13:21
нелегален написа: ОК, ОК, пичове, вижте... Напоследък има много омраза по света - войни, конфликти, неяснота на бъдещето, експлозия на насилие, както в света, така и по социалните мрежи и т.н... Хубаво е в такива моменти само и само с целта на запазването на добрия тон човек да запази оптимизъм и положително отношение. Отмятам се от думите си за "жените" като цяло... но само от думите. Защото да се отметна от нагласата си би значело отново да стана жертва.
иначе и мъжете си имаме кусури и правим подобни глупости, но накрая винаги се разбираме като мъже, нали? И накрая няма скрита злоба и "от едното ухо влиза, от другото излиза" и после пак да стане същото като преди... Няма скрита злоба, само ше те уволня 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2016 09:09
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2016 09:22
Евала Морко. Аз вкъщи окомплектовах пълно гедоре с машини и инструменти.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Дек 2016 23:23
Баща ми реши да ми я подари като подранил коледен подарък - вече монтирах една лампа на тавана и прекроих отвътре гардеробчето за коридора с нея. Много е освобождаващо да имаш такъв инструмент в къщата. Grown up e малко като покупка, но на Черния петък пък си забърсах една настолна игра, така че и гилти плежър простотия съм си набавил 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Дек 2016 07:46
Често вече ми се налага и разбирам, че наистина е хубаво да си имаш разни машинки вкъщи, обаче все още не мога да се пречупя и да имам око за тия неща по магазините, почвам чичак да се чувствам. Весело посрещане на празниците, момчета, всичко добро ви желая 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Дек 2016 14:35
Весело и от мен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Дек 2016 22:56
Весели празници и от мен, момчета ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Дек 2016 14:24
Миналата година си бях подарил един PS4 с няколко игри, и без това вече не играя много на комп, че нямам време, та да мога да мога да направя няколко бързи мача на Mortal Kombat или нещо такова като ме засърби  А за тая Коледа си взех едно много яко сако. on a side note, снощи се разгебихме до към 4 сутринта на мега якото чалга парти, отдавна не бях правил така  и стигнах до извода, че има хора дето и като сотаджии нямат акъл да работят и трябва да ги плашиш със собственика, че да станат нещата. деба малоумниците, деба... Весели празници ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Дек 2016 17:53
Весели ^_^
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Дек 2016 22:51
бормашини ще ми купуват още малко ръчни ще си накупите нали малки педали ПЕРФОРАТОР се купува, за да можеш да влезеш във всичките путки на всичките майки  ей тоз ако може, много ясно че метабо аз и от банциг имам нужда, някой да ми подари за коледа ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Дек 2016 23:50
Перфоратор има от кого да взема при нужда, въпреки че и за такъв мислех. За съжаление бургия под шестица няма, а и такива ми трябват - пробивай дупки в гардероб за закачалка и етажерки с перфоратор, плс  Бормашинката има чук, вече правих дупки в бетон - зор е, боли ме ръката още, ма станаха А и бебето на тия от горния етаж не рева толкова, колкото като ги мъчихме хората с перфоратора при дупките за релсите за пердета Освен тва, извинявай, ма нямам пари за свредла за перфоратор, ше им еба майката и в цените. абе на метабото му се сменя патронника, баси якото  ма пак - ебем ти цените
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Дек 2016 12:10
Обичайте се, друзья И си ползвайте флексовете ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Дек 2016 13:15
Честито Рождество Христово, мочмета.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Дек 2016 19:16
нелегален написа: The Arrow написа: on a side note, снощи се разгебихме до към 4 сутринта на мега якото чалга парти, отдавна не бях правил така  и стигнах до извода, че има хора дето и като сотаджии нямат акъл да работят и трябва да ги плашиш със собственика, че да станат нещата. деба малоумниците, деба... Нищо не разбрах. Честита коледа на всички и пробивайте дупки!  Селски истории от тъпи охранители в дискотека, нищо особено.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|