Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 14 Сеп 2016 03:28
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 14 Сеп 2016 16:38
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 15 Сеп 2016 07:49
1. Оставете Иван Василиевич, да си почива в мир! 2. В края на филма разбираме, че цялата история е халюцинация и всичко си е нормално...с изключение на това, че черната котка говори с човешки глас. По-скоро може да се намират в света на друго аниме - Darker than Black. 3. Появата на Шурик, всъщност не ги ли праща в света на Пёс Барбос и необычный кросс, Самогонщики, Операция Ы и Кавказская пленница?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 16 Сеп 2016 01:49
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 16 Сеп 2016 10:18
Цитат: призраците на жертвите на тиранията му Дъъъ, ирония. Цитат: само едно Чао! каза на края Това Е достатъчно . Цитат: които, между другото Не е между другото, а съвсем нарочно. Това е връзката. Подобно на онези двамата идиоти от Mallrats дето се мяркат още купчина филми от света на Dogma. В момента съм бил паузата на аниметата и гледам walkthrough-то на Hotel Dusk: Room 215. Нали си търсех детективско аниме и попадах само на неща, дето ме дразнят. Е, да гледам как някой е играл тази игрица, ме кефи в пъти повече от всички детективски сериали, които съм гледал напоследък. (Е да, има Conan и Kindaichi, но първото съм го настигнал отдавна, а на второто от старите серии не са преведени 47.) Има някое и друго уайфу Rachel Mila Iris В крайна сметка Rachel...защото просто не мога да устоя на меганеее.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 17 Сеп 2016 13:56
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 17 Сеп 2016 14:11
По-скоро Иро-Ния 73 ЕТ. Цитат: защото сценаристката на века Досега нищо не и пречеше да бълва по 2-3 проекта на сезон. Още през Октомври има гарантиран поне един неин проект - Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season Нищо чудно да има и още. Ирония или не, няма отърване от таз жена. Не знам дали съм писал тук, но нека репостна: Цитат: Поглед към есента Абонамент:Kidou Keisatsu Patlabor Reboot - за жалост само 10 минутка Strike the Blood II - щото си падам по този боклук Tenchi Muyou! Ryououki Dai Yon-ki - най-добрият харем се завръща за 4 серийно OVA. (Предното беше отвратително.) Kaitou Joker 4 - и аз не знам, защо го гледам това... Teekyuu (2016) - дъъъ. Може би:Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori - детективско? Luger Code 1951 - шпиони, правителствени заговори? Classicaloid - да ги видим, какви са класици. Fune o Amu - сейнен, който не е gorefeast? Звучи като особено рядък звяр. Keijo!!!!!!!! - "водни спортове" значи Nobunaga no Shinobi - чиби самураи (и шинобита), йееее! Occultic;Nine - обичам паранормални истории. А дано това е добро, а не просто извинение да тийн драма. Sengoku Choujuu Giga - описанието ме хвърли в музиката. Sumi стил, а историческите персонажи са животни. Time Bokan 24 - само защото съм фен на Yatta-Yatta-Yatterman. ViVid Strike! - това продължение на Vividred Operation ли е? Ако да, дроп след първи епизод. Ма тя OVA-та беше хубава, да видим сериите:Drifters Трябва да се стегна да го наваксам, за да го загледам:Natsume Yuujinchou Go Total skip:Kidou Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans 2 - първият сезон на това е добре нарисуван и анимиран, но историята доста ме ядоса. Авторите сякаш си нямат и идея какви са тези неща, за които става дума в шоуто - бедност, насилствена военна служба, бандитизъм, пиратство...човек просто можел да избере да не живее така, стига да е тинейджър и да следва вътрешната си представа за морал...да беее. Yahari Ore no Seishun LoveCome wa Machigatte Iru. Zoku: Kitto, Onna no Ko wa Osatou to Spice to Suteki na Nanika de Dekite Iru. - щото стана сълзлива драма. Ако някой търси още причини да намрази One Piece има и кабуки версия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 18 Сеп 2016 03:29
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 18 Сеп 2016 18:56
Мочмета, да си направим ли тема за руски филми?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 18 Сеп 2016 19:41
Аз след онези филми за водката и после отвратителна въпреки вложените средства адаптация на Обитаемия остров, не съм гледал нищо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 19 Сеп 2016 03:49
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 19 Сеп 2016 08:30
Цитат: Midsomer Murders по Hallmark го гледах редовно, Agatha Christie’s Poirot Been there, done that. Най-добрите серии с Поаро са докато сериала го произвеждаше LWT. Тези на ITV са доста по-маргинални. Има и за мис Марпъл и за отец Браун...ама последното или не е адаптация по Честъртън или тези разкази никога не са ги превеждали на български. Интерес представлява и New Tricks. Превеждат го Старите кучета...или нещо такова. Престанах да го гледам, след като смениха състава. Foyle's War не го знам. Между другото Комисар Монталбано го бива. Доста е шантаво и типично италианско (в случая сициланско) - 1/3 от диалозите са за плюскане. Цитат: Хуйока ти май беше казал, че го одобряваш За мен е последното свястно заглавие на KyoAni. Всичко след него на студиото ме дразни. От руските филми и сериали, не че съм търсил специално, но по телевизиите, включително руските дето ги предава кабеларката, вечно попадам на полицейски (ама минимално разследване, максимално битова драма, служебни проблеми и корупция), военни (пак битова драма, служебни несгоди и някой и друг джихадист) или бандитски/пандизчийски. Сякаш 90% от индустрията се занимава с това. (Е, сигурно има заглавия и с чиста битова драма .) Сега се сещам за едно руско нещо, дето съм гледал сериозно напоследък. 3D CGI поредицата Маша и мечокът. За деца е доста добро всъщност. Предполагам, че излизат малко серии на година, защото се прави трудно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 20 Сеп 2016 05:03
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 20 Сеп 2016 08:32
Цитат: е бил номиниран за Emmy Аз винаги съм за това, което ме кефи, а не за похваленото от критиците. То и без това всякакви там награди са връзкарщина и корупция. Цитат: Громозека Звучи, като името на един герой в поредицата за Алиса на Кир Булычев. 12 книги ли нещо такова, а ние му викаме Буличов за по-лесно. Аз по-скоро му харесвам цикъла за Великий Гусляр с misadventure-ите на Корнелий Удалов. Цитат: за пияни мъже, попове, деца, гъски, свине и петли Звучи по-добре от "особености на живота в наказателните колонии...а той нашият е невинен и са го набедили лошите му колеги, защото не се е корумпирал, като тях". Цитат: не е нещо, което бих следил сериозно Ти пък сега се хващаш за думата. Колко трудно и сериозно е да гледаш шепа късометражни анимационни филмчета на година.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 01:22
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 09:00
Цитат: може и да ги знаеш Само една от анимациите съм гледал и не съм и фен. В книгите героят външно е карикатура на октоподообразно холивудско космическо чудовище нашественик и дори се държи, като такъв, защото обича да шашка народа, но всъщност е известен археолог и е със златно сърце...това де, три сърца. Обича да пийва валериан...с литри. Цитирам "Какой-то турист, никогда раньше не видевший обитателей планеты Чумароза, взвизгнул и упал в обморок." Този тук от картинката прилича на кварталния идиот (или поне нашия квартален идиот - Цецо), но заседнал в кофа за боклук. Цитат: И името на филма е съставено от фамилиите на тримата главни герои Ти разби илюзиите ми. Цитат: да строи за България Отдавна ги закриха СВ-то. Действието трябва да се развива в миналото значи. Да беше жив Чочо (лека му пръст) сигурно щеше да има камео в този сериал, като редник Каракочев. Вече не е между живите и старшинката му - Велко Кънев. Ма филмите им остават. Цитат: но не знам за какво да го гледам Не те карам. Просто обяснявам, че аз ми хвърлям по някое око - заради приятните визуални гегове и защото е добре направено технически. Е, Ну погоди се подразбира. Имам DVD-то, само класиката, без тези по-новите глупости: тъпа реклама за някаква верига магазини. За жалост една от сериите е прецакана. Не че няма хиляди начини да се гледа от друго място, но гордостта ми на колекционер е наранена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 09:25
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 09:27
Алф яде котки, той е мръсна гад.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 18:16
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|