Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 29 Юни 2016 21:27

:lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 29 Юни 2016 23:02

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2016 01:50

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2016 09:35

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2016 10:33

Само не мога да се съглася с теб за новата стъклена бутилка на Колата.

Бутилката е яка, за многократна употреба(нз каво си й направил на капачката, но при мен си държи перфектно) и най-важното, има вкусна кола вътре, не оня бълвоч от пластмасите.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2016 14:28

Новата кока-кола не ме впечатли много като вкус, впрочем и в моя случай капачката се оказа тотален фейл. Май са й дигнали и кофеина - две чаши следобяд преди футбол ме държаха буден до 3 през нощта. По принцип съм заебал безалкохолните и си варя чай мента-лайка, като го охлаждам под камерата и се получава много приятна напитка, дори няма нужда от подсладяване. Кофтито е, че се получава златист цвят на ракия и може да провокира неприятно любопитство на работното място :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 03 Юли 2016 18:04

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2016 06:17

Нямам идея какъв е вкуса на колата сега, защото спрях газираното преди около 5 години и от тогава съм пил по някое газирано само в комбинация с алкохол(мента-спрайт, кола-ром...), но знам, че със сигурност вкуса на колата се сменя периодично на базата на проучвания на конкретните местни пазари. Една приятелка работи в такава фирма за проучвания и през годините са сменяли вкуса на колата поне два пъти на базата на техните проучвания. Иначе едно време беше кола от кенче > all

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2016 15:11

"Вкусна" кола.. Момчета, спрете се докато е време. Заебете ги тия газирани захари и като цяло, заебете тия въглехидрати ако ви се живее. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2016 15:23

Цитат:
Иначе едно време беше кола от кенче > all

И сега е все още така. Причината е много по-тривиална разбира се, кенчетата се правят в Хеленик Гърция и Полша, защото в бг няма такива мощности. И второ, вместо подсладител от някакъв вид ползват захар, докато всички останали продукти са с някакъв вид подсладител.

Цитат:
а относно спора - вкус в пластмаса срещу вкус в стъкло - това е мит.

Викаш и бирата в галоните е като тая в стъклото :lol:

Има огромно значение в какво и как е държана дадена напитка. Примерно пепсито от лафката до нас го избягвам, защото доста му пече през деня и си променя вкуса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2016 16:51

нелегален написа:
Till.Lindemann написа:
Дъждеца си е мед. Особено ако си в сесия/работиш, фейса ти няма да е толкова препълнен със снимки на свободни хора на плажа :D

То затова и като по-малък обичах повече зимата (сега я мразя) - щото можех да седя цял ден на компа, без да се дълбая вътрешно, че изпускам якото време и преживяванията навън. :D

Това беше, като бяхме малки, Сашко. Вече няма оферта в губенето на време, успокоявайки със студа и компютърните игри. Защото докато чилваш, някой работи, за да е повече.

Цитат:
новата кока-кола е фейл. Много грозна бутилка, и капачката не работи след като веднъж си я отворил. Има ли някой в позиция на власт в тази държава, който изобщо е способен на нещо? Някой изобщо?

Държавата е абдикирала :D

Момчета, не се мъчете да тълкувате сънищата си, оставете ги просто да минат, и без това ги забравяме бързо. Няма логика в тях, глупаво е да се търси връзка между минали/бъдещи събития и филма, който мозъка ти пуска, докато спиш. Човек, разбиращ психиатрията слушайте, не ясновидци, които всяка година пускат нови съновници с нови тълкувания.

И, наистина, заебете захарта. Като цяло, гледайте да се нуждаете от по-малко, и ще сте донякъде независими. Преди няколко дни се върнахме от Унгария, имахме колеги, които два дни почти не пиха вода, защото нямахме достъп до различна от чешмяната, а те били чели, че само две унгарски марки отговарят на стандартите. Който трупа мъдрост, трупа печал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2016 23:57

Ще кажа малко крайно мнение - никога не съм бил фен на поп музиката, дали ще е от 80-те или от 2016-та ми е все така безлична, дразнещо лигава и педалска, също като българсия "поп-фолк" :D
Има някакви изключения, ама трябва да се напъна за да се сетя за тях.

п.п Сега видях клипчето от тубата и излязоха 5-6 от тия изключения :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2016 18:21

нелегален написа:
мочмета, доколко подкрепяте всички такива твърдения, които казват, че музиката преди години >>> музиката от днешно време, филмите преди години >>> филмите днешно време и т.н. (без сериалите, естествено, щото за тях едва ли някой би казал нещо подобно)

принципно винаги ги бях смятал за някакъв вид елитарничене и виждане по-скоро диктувано от носталгия, отколкото обективност, но все пак... Попадам оня ден случайно на ей това:

https://www.youtube.com/watch?v=9M4BVITnto0

и... установих, че някак си на едно 2/3-ти от песните все още помня и мелодията, че и текста даже, макар че за последно съм ги слушал преди 15 години. Много набиващи се в главата, и запомнящи се. А са песни само от обхвата на 2-3 години, дори не са включени доста песни от същия период, за които съм сигурен, че пак ги помня.

Докато, от друга страна, днес бях принуден да вися 2 часа пред телевизор превъртащ през канали като City, The Voice, и т.н. и... нъцки. Всички мъжки изпълнители - с лазерна прическа, тъмни очила и шапка SWAG - всички женски изпълнители - буквално една и съща никаква, блудкава мелодия, като по нищо не се отличават вокалите им. Бога ми, те изглеждат напълно еднакво дори и в лицето.
На принципа съм, че няма значение какъв е текста на дадена песен, но ако има някаква хващаемост, мелодичност, така че да ти се запомни в главата, значи вАжи. Е, тези новите и т'ва го нямат...

Считам се за меломан, винаги съм следял какво се случва в музиката с наострени уши. Последно помня да имаше някаква наистина добра поп музика беше края на 2000-те. Говоря за масово всичко да е хитове. Не че всичко сега е боза, но по-скоро в 80% от случаите е пропуснат изстрел, и точно тази поп музика, която считам за по-добра е тази, която сега получава по-малко внимание от медиите и публиката, за сметка на по-масовата блудкава и никаква музика.

та-а-а... мнения?

Абсолютно същото го чувствам и аз на 1000%. Значи не съм бил само аз! Спорил съм с доста хора на тази тема и всички ми казват, че поп-а си е все така същия, а просто аз съм изпитвал някаква носталгия към по-стария поп и затова така ги чувствам нещата. Което, че е така, така е, но самата музика също се измени. Не знам, може би защото се вкарва повече електроника, вместо реални музикални инструменти. Може би не съм настроен да хващам тези електронни звуци, не знам. Най-тъпото е, че по-стари изпълнители, на които едно време съм бил фен като Джей Ло, Енрике Иглесиас и т.н., в момента звучат по абсолютно същия начин като новия поп шит. Просто им сравнете старите мелодични песни с яки латино ритми и новите им провлачени, еднакво звучащи шитове и ми кажете, че няма разлика.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Юли 2016 18:41

Няма разлика.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2016 19:20

нелегален написа:
Е, то в т'ва няма лошо. А по какво си по принцип? Май за това не си говорил... :)

Не дрънчат ли електрически китари и не звучи ли надъхващо, не важи :D :rockon:

Иначе съм съгласен, че музиката като цяло и филмите едно време бяха различни. Не казвам по-добри, ами различни, защото всичко опира до вкусове. Модата се променя през определен интервал от време. Допускам че при нас го има и момента с носталгията.

Нищо чудно сегашните 10 годишни хлапета след 15 години да гледат Бийбър в youtube и да си мислят колко яко нещо е било музиката едно време за разлика от модерната, която един бог знае какво ще представлява :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2016 19:35

Serious Sam написа:
Няма разлика.

модератор/администратор или какъвто си там да троли :o срамота :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2016 07:55

Случвало ми се е да чуя някоя песен на супер известен поп изпълнител, която не се е въртяла по радио/тв, а в същото време е звучала по-добре от въртяните. Причината е, че определени хора избират кои песни от репертоара на даден изпълнител да се въртят. Чел съм супер много истории за изпълнители, които подписват с някое звукозаписно студио и се оказва, че са поробени да правят каквато им кажат музика. Малко от тях успяват да се изтръгнат от договорите си и още по-малко от тях успяват да не бъдат смазани след това. Същото е и с актьорите - подписваш договор с определено студио за примерно 4 филма. Първият е някакъв як, ама другите 3 са пълна отврат и така публиката се чуди - добре де, с кой акъл Хю Джакман се е навил да участва в "Movie 43"?!?(давам го като пример, защото точно това се е случило в неговия случай)
Ще дам за пример Pink. Повечето от нас не я харесват, обаче я споменавам, защото и нейния случай е сходен. Подписва, оказва се, че никой в студиото не иска и да чуе за нейното лично творчество и я карат да прави някаква полу-RnB музика, която само тийновете биха харесали (става дума за първия ѝ албум от преди много години). След това обаче тя със зъби и нокти успява да се махне и впоследствие нашумява в пъти повече заради това, че прави музиката, която ѝ се иска на нея. И наистина, в повечето нейни песни има повече музика и качествен текст от целия поп жанр като цяло :lol:. Тва го пиша без да съм и фен, просто го знам като инфо.
Дори и на тоя фрийк майли сайръс съм чувал някакви песни(кавъри), на които ми е падало ченето от факта, че тая може да пее толкова добре всъщност.

За филмите като цяло не съм съгласен. Винаги е имало малоумни филми, които са директно за диема и качествени. Харесва ми тенденцията да влагат много хумор в екшън филмите. Едно време бяха малко такива и затова бяха супер известни, например "умирай трудно" и "смъртоносно оръжие".

Има го и момента с пренасищането. Както с игрите, едно време сме се кефели на доста по-елементарни в своите възможности игри, а сега се цупим на какво ли не, щото просто ни е писнало на кура :lol:.

Мога само да съчувствам на феновете на Рок и Рап музиката, защото в момента се правят предимно жалки педалщини.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2016 09:28

нелегален написа:

докато тая нова песен, която чух случайно наскоро и се води някакъв хит:
Walk

бахти черния кюнец

I R THE NIGGEST

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар