Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 17:20
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 19:59
The Wolf написа: Der Meister написа: be6e li tam be gei 6o ne kaza az sam dovolen REPENTLES ! Ами бях бе, чуек - айде ако ходиш на Nightwish да се разберем и да съединим групите  Иначе доволен съм като цяло, щото бая се бяхме надъхали за слеър, но вокала не достигаше много-много до нас, очаквах още по голяма лудница. Ама пак - да ги видиш на живо беше епично  Не съм видял къде си казал, че ще ходиш. Иначе можеше да се видим. На Найтуиш сигурно ще ходя, може да измислим нещо.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 20:29
В германия са пуснали монетата от 5 евро, да пуснат 5 лв тука. Добре ще е
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 20:47
кое му е добрето ве, копеле ше нося една камара желязо в портфейла си и макс една хартийка двайсетолевка кое му е добрето 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 20:49
Не съм запознат с цените в Германия, но според мен 5 лв. имат твърде висока покупателна способност, за да бъдат на монети.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2016 21:20
Абсолютно, аз сега едвам смогвам да разкарам най-различните стотинки, които ми се натрупват, та какво остава и пет лева стотинка да мъкна. edit: абе защо днес на жълтите павета/ цар освободител всичко беше посиняло направо от милиционери?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2016 07:46
Не ти изчетох коментара, не можах, честно. 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2016 14:35
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2016 17:38
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2016 18:40
нелегален написа: Маце Борко написа: кое му е добрето ве, копеле ше нося една камара желязо в портфейла си и макс една хартийка двайсетолевка кое му е добрето  IC1101 написа: Абсолютно, аз сега едвам смогвам да разкарам най-различните стотинки, които ми се натрупват, та какво остава и пет лева стотинка да мъкна. Пичове, напълно сериозно ви казвам, че в момента се прокарва някаква агенда, чрез която хората постепенно биват убеждавани, че не трябва да има държава и че всичко трябва да е хищническо дебнене (или както се нарича на дипломатичен език - "свободен пазар"). Защо всичко се прави на монети? - за да принудят хората отново да носят платнени кесии вместо портфейли. Целта е живота да се направи неудобен, несигурен. Искат да ти причинят страх да не ти издърпат кесията, да крачиш по-плахо и несигурно по улицата докато се прибираш. По същия начин една друга лъжа, която често започва да се чува наскоро, е че хората през средновековието всъщност са си доживявали до 70+ години. Защо? За да се изтъкне идеята, че феодализмът (т.е. пълната липса на държава), видите ли, не бил толкова лош. Естествено, твърдението е лъжа. По онова време, на 30 вече си бил изгърбен и си умирал на 50. По същият начин започват да плъзват уверения как сънят, видите ли, не бил толкова важно нещо, (да, и такова нещо съм чел доста пъти!) и всъщност не бил необходим! Идеята е, че искат да ни направят роби, които да бачкат по 20 часа на ден. Полека-лека се връщаме в средновековието, менз. Жалко за нас като човечество. Жалко, че го допуснахме. Сталин, къде си? IC1101 написа: edit: абе защо днес на жълтите павета/ цар освободител всичко беше посиняло направо от милиционери? Беше Денят на Детето, все пак, имали са манифестация. ;] хах, сериозно: Утре са 140 години от кончината на Ботев. Най-вероятно ще има по-голямо тържество и се вземат мерки. Ъм... какво по дяволите прочетох току-що? Защо казваш тези неща? И действително ли вярваш в тях?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2016 20:59
Щото, много по-удобно е, да имаш 1 монетка каширана настрани в портфейла, с която винаги ще можеш да се наядеш/прибереш до вкъщи, отколкото халтийкште, които хората масово взеха да не разнасят в себе си. Отделно че да се направи монета е по-евтино, по-сигурно и има по-дълъг живот.
Защо не мога да си вляза в профила от лаптопа? Излиза ми, че съм достигнал максималния си брой опити, кара ме да пиша жаба и накрая пак нищо. Каква е тая тъпня?
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2016 21:44
Тези дни се натъжих. Taylor Swift и Calvin Harris скъсаха 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Юни 2016 12:00
Liberty написа: Тези дни се натъжих. Taylor Swift и Calvin Harris скъсаха  Значи да очакваме албум/песен по този случай ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Юни 2016 14:21
Днес с колегите водачи на форд подобрихме рекорд на гинес Реално бяхме над 2к автомобила, ама тоя от гинес е зачел малко повече от 1500, защото останалите са били микробуси и тн  (много ми е странно това, доста по-малко от 1/4 от автомобилите бяха микробуси... не знам какъв е бил критерия) Предишният рекорд е бил от около 890 форда, по случай някакво честване в САЩ.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Юни 2016 15:45
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2016 06:39
Май случката ми е за темата с неловките ситуация, ама ще я пусна тука. Поканиха ме на някакво парти с публично четене или както там се казва. Билетите бяха по 15 кинта, но ние с безплатни покани. А като си представя, че бях на концерт на Bloodhound gang за 15лв. Добре, отиваме, клубчето - прилично, хора - фраш, сервитьорки като газелки припкат напред-назад, а от посетителите преобладават млади арт-дами и интелектуалки или просто да си го кажем типичните зубърки Партито почна добре и до края успя да затъпее доволно. Бтв, лайкнете си Димитър Калбуров, има забавни монолози. Както и да е, накрая организаторите казват това беше всичко, благодарим, че дойдохте, събота вечер е, забавлявайте се, довели сме ви диджей за афтърпартито (отнякъде изскача татуирана мацка със секси потниче). Пуска се приятно хаусче, светлини, ефекти. В точно този момент за не повече от 5 минути около 300 човека напускат вкупом клуба и оставаме само ние, още 5-6 човека, които си допиват, Любен Дилов-син и още 2-3 от неговите путета. Аз не разбрах дали зубърките ги уплаши баса или им дойде вечерния час (23:00ч), ама се заклевам, че ако имаше пожар, със сигурност нямаше да се изнесат хората толкова бързо. Нали се сещате в училище като биеше звънеца за края на последния час как всеки бързаше да си ходи. Те така. Тези бият едни колежки от университета, които на един 8-ми декември в навечерието на празненството по стаите в хотела си правиха кръжок по четене на нормативни актове. Аз съм потресен от такива хора, не знам дали на вас ви прави впечатление. Такива хора имам чувството, че са с чип. Диджейката иначе показа добри умения с няколко тракчета, ама й стана яко тъпо, че трябва да миксира за дузина човека в празен клуб. То и като видяха че не останаха хора и след половин час затвориха. ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2016 09:58
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2016 10:09
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2016 11:39
mazda написа: В реда на нещата си е сериозните хора да нямат време за пилеене. Всички сериозни хора разпускат, иначе стават сериозно спрели хора.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2016 18:37
След като ми атакуваха профилите в Ebay и Twitter най-накрая разбрах от къде са ми лиикнали данните. Myspace барабар с Linkedin са хакнати и общо над 500 000 000 абонати за засегнати. Тук може да проверите дали сте от "щастливците" >>> https://www.leakedsource.com/
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|