Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Апр 2016 20:51
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Апр 2016 11:29
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Апр 2016 12:16
Мен пък ме баннаха от реддит защото постнах как някакъв си евреин интервюира мохамеданите в Швеция.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Апр 2016 12:41
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Апр 2016 14:02
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Апр 2016 15:46
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Апр 2016 19:36
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Апр 2016 20:04
Фронт България. Не звучи добре. Хибридната война на Русия срещу България приема съвсем физически очертания. Най-лошото е че е пълно с продажни русофили, много бивши военни и ченгета, готови в един момент да вдигнат оръжие срещу Българската държава. http://www.burgasnovinite.bg/Podkrepeni ... orost.html
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Апр 2016 20:08
Liberty написа: Фронт България. Не звучи добре. Хибридната война на Русия срещу България приема съвсем физически очертания. Най-лошото е че е пълно с продажни русофили, много бивши военни и ченгета, готови в един момент да вдигнат оръжие срещу Българската държава. http://www.burgasnovinite.bg/Podkrepeni ... orost.htmlНе съм чел статията, но пак във връзка с поста ти ме притеснява това, че от цялото това разделяне на американофили и русофили и обратното, не останаха българофили.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Апр 2016 20:38
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Апр 2016 00:54
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Апр 2016 11:59
Само ще спомена, че в България до сами 90-те години се считаше за невероятен лукс да имаш домашен телефон. За прокарване на домашен телефон се чакаше по 10-15 години и както моето семейство, така и баба ми и дядо ми получихме телефони след дълго чакане, когато съм бил вече съзнателен индивид (аз съм роден 1985г). Т.е. телефоните сме ги получили сигурно 1992-3г. някъде. За телевизори също хората се редяха на опашки и в ранния СОЦ имаше по един телевизор в махала, но все пак тъй като телевизията се разпространява по радио-вълни за нея не е необходимо изграждането на сложна инфраструктура както при телефоните. Ето защо в един момент телевизори имаше във всяка къща, но не и телефони.
Така, че Волтажен, не знам дали е възможно гласовете да се броят с гасене на лампи, но че 70-те в СССР хората в болшинството си не са имали телефони, това е 100% факт. Като цяло ми е много странно, как може хората да имат толкова къса памет. Бе мама му стара не са минали и 30 години от СОЦА, земи питай родителите си, баба си, дядо си и т.н. кога са получили телефон, колко се е чакало за телефон навремето, колко хора са имали домашен телефон и т.н. не е толкова сложно.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Апр 2016 18:36
IC1101 написа: ...от цялото това разделяне на американофили и русофили и обратното, не останаха българофили. Аз само да попитам, ти тези американофили къде ги видя?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Апр 2016 20:43
Е ти сляп ли си? Глух ли си? Мине - не мине - ще забраняват "комунизма", ще боядисат някой паметник и т.н.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Апр 2016 21:25
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Апр 2016 14:25
Oy gevalt, there was only one shoah and it was done on G-d's chosen people where 8 jillion died! Never forget the holocaust goy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Апр 2016 14:40
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Апр 2016 15:17
Момчета, мисля че не схващате разликата, но ще го отдам на наивна заблуда от ваша страна, за това ще се постарая да обясня възможно най-безпристрастно и добросъвестно. Американофилите в България са под 3% от населението. Русофилите са 50% Останалите 47% са със синдрома Гипо. Сега надявам се изяснихме нещата. Най-лошото не са обикновените хорица, които поради заблуда изпитват някаква ирационална любов към нашите славянски братя. Лошото е, че има значително количество агресивни русофили-активисти, това са петоколонници, които преднамерено и целенасочено действат в полза на руските интереси у нас, което означава отклоняване на нашата страна от нейното европейски бъдеще, подкопаване на демократичните институции и устоите на правовата държава и превръщането ни в задунайска губерня. В България има десетки русофилски организации, част от тях, както е видно са пара-военни формирования готови в един момент да извършат държавен преврат. И за съжаление в случая даже не се ебавам За сравнение "американофилите" до колкото такова животно изобщо има у нас, са хора които уважават американските ценности и вярват че мястото на страната ни е сред развитите демократични държави. Те не формират паравоенни организации, даже не формират никакви организации. Не съществува пета колона на САЩ у нас. Гледайте сега за какво става дума: http://offnews.bg/news/Medii_73/SEM-reg ... 27982.html
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Апр 2016 15:44
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Апр 2016 16:19
Не, не, моля те не обиждай Гипо като се сравняваш с него. Смисъл, безсмислиците които избълва след това показват че си от първите 50% за които говоря.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|