Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Star Wars VII
Публикувано на: 17 Фев 2016 22:46

Serious Sam написа:
австриискиа дънер написа:
Какво пусна продуцентът на 8-ми епизод в туитър ??????????????

ще ви еба майката холивудска :x :x :x

http://metro.co.uk/2016/02/15/john-boye ... z40GdPiHSi

Не, наистина ли ще теглят майната на единствения що-годе приличен нов герой, който имат? Риторичен въпрос.

Дисни до каквото се доберат, правят го на мига детско и скучно. Професионално изкривяване явно. Ако изгледате Епохата на Ултрон, Силата се пробужда и Пан едва ли ще откриете съществена разлика. Пътят, по който текат филмите и начинът, по който се развива сюжета в тях са абсолютно еднакви. Появява се злодей-взима измъчен превес или по скоро се създава целенасочено подобно илюзорно усещане за надвиснала страхотна заплаха-добрите изнамират от нейде гигантска сила и му ебават майката за броени минути. Всичко това подправено с неизбежния бозав катарзис на няколко главни героя с тежка съдба, които в следващата сцена вече са се отърсили от нещото, което дълго време ги е гнетяло.

Предстои да погребат още един герой от детството ни - Спайдърмен. Нещата там ще придобият галактическо брутални измерения. Да взимат направо и Волтрон и да се свършва :cry:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 17 Фев 2016 22:59

Трябваше да послушам семейството и да отидем на друг филм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 09:09

Е, Волтрон трудно ще го вземат, защото няма такова нещо :lol: .
Това са няколко анимета на едно и също японско студио, грубо съшити в едно заглавие от американците. (Има и други случаи - Robotech.)
Шансът някой да се опитва да го доиздои е минимален.
Имаше едни аниматори, дето събраха пари с kickstarter за нов анимационен сериал, уж продължение на първата "ера", но нямаше успех. (Подобни неща имаше и с Robotech - нов оригинален анимационен филм, събираха и средства с kickstarter за сериал...ма нищо.)

Проблемът със space opera-та (да не говорим + mecha), е че струва страшно много мангизи, а в момента не е особено популярна.
Ето излезе един страхотен сериал - The Expanse ма никой не говори за него. (Може би хората очакваха поредният боклук на тези телевизия в стил Dark Mater или Killjois.)
Може да пробие само Star Wars само, защото е убер-мега-хипер-популярно.
И като гледам е предназначено точно за такъв тип публика, която се радва безсмислици от сорта на Transformers.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 18 Фев 2016 12:06

По принцип не знам защо за щатския пазар се правяд някакви орязани преработки на японски анимета - Yu Gi Oh не знам как му викат в Япони, но също съм останал с впечатлението, че японската версия е адски по-пълна откъм сюжет, Golion става Волтрон, Kyouryuu Sentai Zyuranger става Mighty Morphin Power Rangers, но като гледаш оригиналното аниме виждаш колко по-пълноценна и яка е историята, докато в щатските е просто бляс и прас. Ако има обаче аспект в който MMPR превъзхожда KSZ - това е саундтрака на Ron Waserman. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 12:57

Цитат:
японската версия е адски по-пълна откъм сюжет

Това за Yu Gi Oh. Ма ти сериозно ли? Сюжет?

Едно е да прекроиш няколко различни шоута в едно заглавие приличащо на чудовището от Франкенщайн, друго е да извадиш само бойните сцени и да добавиш свой сюжет (все едно да присадиш само мускули).

Практиката от Волтрон и Роботек вече я няма.
Пък Yu Gi Oh и Pokemon (до колкото имам бегли представи) може да са с адаптивен превод, но по същество са като оригинала - реклама на играчките/игрите. Не се губи нищо "важно".

Цитат:
саундтрака на Ron Waserman

Не съм чувал японския tokusatsu оригинал/оригинали, но като си знам хората - и двете OST-та трябва да са cheasy as hell.
Аз за рейнджърите друго има помня - Shuki Levy.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 18 Фев 2016 21:21

Добре де, доколкото гледах има изрязани сцени както от Golion, така и във Kyouryuu Sentai Zyuranger (което пък го изгледах почти цялото). Мисълта ми е при условие, че ги базират на оригиналните сцени с некви брутални орязвания т.е. не са снимани на ново, защото просто не направят един дублаж (включващ и собствен саундтрак примерно) и не го пуснат? И хлапетата ще се кефят, и по-евтино ще им излезе и т.н. Щото примерно първите два епизода на MMPR са съшивка от случващото се в първите четири епизода на KSZ - бойни сцени най-вече. И когато видях как е изглеждало в оригиналния сериал направо ми падна ченето колко по-яко обяснено е всичко, как плавно се разгръща действието и прочее - изпипано откъм детайл.

А във Волтрон от кои други анимации са слагали?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2016 09:35

Цитат:
хлапетата ще се кефят

Naaah.
Хамериканските хлапета са леко расисти и в героичните (те пък рейнджърите едни герои :lol: :lol: :lol: ) роли предпочитат да проектират себе си или по-точно някаква секси и cool версия.
Нали това е и едно от перманентните оплаквания от Холивуд - твърде много whitewash.
Де що в оригиналната история са черни, азиатци или хиспаноси се заместват с бели.
Ето Gods of Egypt дето я има двама египтяни, я няма.
Същото важи за отказания игрален Akira или за предстоящия Ghost In The Shell.

Цитат:
колко по-яко обяснено е всичко

Май нито на продуцентите, нито на масовата публика и пука, щом шоута като Arrow, The Flash и Supergirl се радват на относителен успех.
Важното за тях е концепцията да е cool, да е шарено и да е пълно със секси млади хора.
Че съдържаните е кухо не ги влияе.

Апропо, това е концепцията и зад новите Star Wars :lol: .

Цитат:
кои други анимации

Wiki казва - Beast King GoLion и Armored Fleet Dairugger XV.
Щяло да има сезон базиран на Lightspeed Electroid Albegas, но се отказали, та само играчки.

Robotech - е базирано на Macross, Cavalry Southern Cross и Genesis Climber MOSPEADA. По лично мое впечатление с доста тежко пренаписване и премонтиране.
Във филма (който не съм гледал) са ползвали и Megazone 23.

Чувал съм, че има и други миш-маш изпълнения.

Battle of the Planets пък е базирано само на едно аниме, но като горните е яко орязано и пренаписано почти до неузнаваемост.
При него жертвата е Gatchaman.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Мар 2016 23:58

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 04 Мар 2016 20:27

denik написа:

Което ми напомня, че ще правят трилогия за Оби-Уан. Може да е любимецът ми от сагата (в епизод три блести), но въпреки това съм длъжен да викна
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! (Because it's Disney, they will fuck it up).

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 05 Мар 2016 00:29

Почти сигурно е, че ще има филм за него, но дали ще е трилогия не се знае. Засега нищо не е потвърдено :D

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2016 00:54

Еми, единствено остана празен слота за третия спиноф (някъде 2020, ако не се лъжа). Дано да го направят за него...

Според мен има много по-голям смисъл да има спиноф посветен на него, отколкото на Хан Соло. Въобще не съм хайпнат за него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2016 10:15

Оф тия ще се насерат да правят филми. Тъпо малко, чакаш не знам си колко време за 7-мата част и сега изведнъж те зариват от филми. И тия спин оф-и ме дразнят, по-добре да бяха направили сериал вместо 1000 филма. Хем ще има повече ефирно време и ще може по-подробно да се разкажат историите, хем няма да има 1000 спин оф-а, които само объркват номерацията и всичко. Ама нали като са купили правата машината за пари трябва да върви. И защо трябва пак да гледаме, до болка познатите Оби Уан и Хан Соло? Те не са живели 900 години като Йода, няма какво толкова да се разкаже за тях, най-много да объркат нещо хронологията и да има несъответствия, което пак ще доведе до спорове, до това кое е канон и кое не. То сигурно вече има поне 3 версии на събитията между 3-ти и 4-ти филм. Какво ли не се е случило тогава вече. Най-добре съвсем различна история със съвсем различни герои в същата вселена както с KOTOR, примерно. Не съм доволен като цяло ще осерат всичко тия педали Дисни.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2016 16:48

Вече го осраха... Много ми е интересно какво ще изкарат за ep. VIII :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2016 20:40

Как битките в един fan made засенчват всичко което видяхме в епизод VII :cry:
https://www.youtube.com/watch?v=Djo_91jN3Pk

Poor Disney!

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2016 14:28

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss
ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2016 16:10

Кравата умря отдавна, сега - сухо мляко :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2016 16:24

Нивата на хейт към Star Wars в тази тема са умопомрачителни. Като не ви харесва защо изобщо се занимавате да коментирате?

Тийзъра е супер и очаквам с нетърпение филма.
Няма ли да е по-добре да направим отделна тема?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2016 23:11

Защото харесвах SW като цяло, но дисни филма беше пародия, според ме. Мисля, че това ми дава право да коментирам :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2016 00:47

Ep. 7 не оправда очакванията на всички, но атм за Rogue One имаме само 1 тийзър. Знаем прекалено малко, за да го отхвърлим веднага като "посредствен филм". Режисьора е друг, казват, че филма ще е по-мрачен от TESB, макар и да знаем какво става накрая, почти всички персонажи са нови, и техните истории са непознат елемент, който може да се впише по адски добър начин във вече познатото :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 08 Апр 2016 16:34

Епизод 7 е много добър филм, но е "лош" Star Wars. Лош, в смисъл, че не може да стъпи на малкия пръст дори на прикуълите, а фактът, че не е точно оригинален, говори още по-зле за него. Як е, ама според мен това е нещо като многомилионен фенски проект, който трябва да вземем насериозно. Ако не бяха новите герои, филмът би могъл да се характеризира направо като посредствен. Най-лошото е, че бях на път да публикувам като коментар, много обемно, какво ми хареса и какво не, после го изтрих по грешка и просто не ми се занимава да пиша пак толкова. Но да, това е моята присъда, лично мнение след две гледания.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com