Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Апр 2016 14:52
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Апр 2016 14:57
@Андрей Добре де, но защо едното е в ляво, а другото в дясно? Кое ги е определило кое - къде е и защо е там? Защо не са наопаки? Защо не са "Горе" и "Долу"? Дай ми отговор, плс.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Апр 2016 20:24
Serious Sam написа: @Андрей Добре де, но защо едното е в ляво, а другото в дясно? Кое ги е определило кое - къде е и защо е там? Защо не са наопаки? Защо не са "Горе" и "Долу"? Дай ми отговор, плс. Приемам че е както ти казваш (френската революция и т.н.). Това е просто формалност, не променя по същността си политическия спектър. Той датира от преди тези събития.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Апр 2016 21:59
Всъщност не датира, до колкото знам. А и на самото УС твоите идеали биха се озовали в лявата част на залата.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 19:33
Кое по-точно?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 20:03
Ти при монархистите, които искат абсолютна монархия ли щеше да седнеш? Консервативните? В дясно? Или при хората, на които им е писнало от крале-слънца и искат да живеят като личности, с равни права. Защото те са били в ляво. Либерално настроените хора.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 20:08
Има международен скандал, свързан с ново изтичане на рекорден брой документи, в стил Уикилийкс. Изтичането идва от адвокатска кантора, свързана с регистрирането и управлението на офшорки. Резюме на инфото има тук: http://www.bbc.com/news/world-35954224Какво мислите по въпроса? На мен лично ми е интересно кои ще са българските имена, които ще се появят сред изтеклите документи?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 20:53
Serious Sam написа: Ти при монархистите, които искат абсолютна монархия ли щеше да седнеш? Консервативните? В дясно? Или при хората, на които им е писнало от крале-слънца и искат да живеят като личности, с равни права. Защото те са били в ляво. Либерално настроените хора. Конкретно френските революционери са били по-големи диктатори и от монархистите. В случая добър избор няма. За разлика от американската революция няколко години по-рано (която вдъхновява френската), французите не схващат правилно идеята за свободата и индивидуалните права, вследствие на което декапетират повече хора и от днешните ISIS.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 21:22
IC1101 написа: Има международен скандал, свързан с ново изтичане на рекорден брой документи, в стил Уикилийкс. Изтичането идва от адвокатска кантора, свързана с регистрирането и управлението на офшорки. Резюме на инфото има тук: http://www.bbc.com/news/world-35954224Какво мислите по въпроса? На мен лично ми е интересно кои ще са българските имена, които ще се появят сред изтеклите документи? Мисля това: http://www.mediapool.bg/za-kogo-e-stras ... 05249.html
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 22:06
IC1101 написа: Има международен скандал, свързан с ново изтичане на рекорден брой документи, в стил Уикилийкс. Изтичането идва от адвокатска кантора, свързана с регистрирането и управлението на офшорки. Резюме на инфото има тук: http://www.bbc.com/news/world-35954224Какво мислите по въпроса? На мен лично ми е интересно кои ще са българските имена, които ще се появят сред изтеклите документи? Мисля, че след този случай сме една идея по-близко до световната диктатура Иначе относно спора ви, кое е ляво и кое дясно, от една страна Андрей е прав, че либерализма е дясна идеология, а авторитаризма - лява, но при положение, че в обществото ни има хора/партии/идеологии, които възприемат комбинации от десни и леви възгледи, не виждам какъв е проблема, нещата да се разглеждат по-комплексно както в политкчесния квадрат и триизмерния модел, вместо само двуполюсния модел ляво-дясно. Що се отнася до нацизма и Хитлер, за мен също това си е лява идеология както и да я погледнеш (може би по в дясно от комунизма (болшевизма)), но ходи обяснявай на тъпите скинарчета дето се имат за крайно десни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 22:46
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 23:05
В момента и в САЩ, и Франция много конституционни свободи са суспендирани или се бъркам
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Апр 2016 23:47
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Апр 2016 11:36
Видях някакви спекули, че запада+Турция искат да вкарат 2ри фронт и 2ра прокси война на Русия.
Мнения?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Апр 2016 12:48
Powerpuff Gerasim написа: Liberty написа: За разлика от американската революция няколко години по-рано (която вдъхновява френската), французите не схващат правилно идеята за свободата и индивидуалните права Liberty написа: французите не схващат правилно идеята за свободата Liberty написа: идеята за свободата Liberty написа: свобода Did someone say freedom? This is freedom This is shit Най-сетне някой който схваща какво искам да кажа
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Апр 2016 12:57
Един smallpox blanket за Liberty, моля . Да види той на какви морални ценности се уповава така обичаната от него хамерика.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Апр 2016 14:12
С риск да бъда обявен за промит мозък с американска лоботомия, ще кажа че френското "свобода, равенство и братство" си е пак някаква глупост. Звучи ми като някаква тъпа комуна или нешо подобно. Думичката свобода са я вкарали само за да звучи по-яко, а под равенство явно не се разбира равенство пред закона, ами просто всички да са на един хал, без значение дали искат. По къщата причина ме дразни и надписът на народното събрание, който казва че съединението прави силата. Архаична мега глупост, която минава за мъдра и вдъхновяваща мисъл За интелигентен човек, т.е който не се кефи на алфа атака или скат, това си е булшит. Като бях в езиковата гимназия, учих френски език и там ни промиваха мозъка с тия булшитове и мен ме дразнеха. Тия които са направили революцията явно са били някакви диви селяни - главорези, а ни се обясняваше колко добрички били. Реално същата талибанска история като "революцията" в русия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Апр 2016 15:48
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Апр 2016 14:27
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Апр 2016 15:27
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|