Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 15:43
Плодовете и зеленчуците им са отвратителни (но това надали е само в Била), често нямат елементарни и често срещани продукти (в смисъл - въобще, а не да са им са се свършили), най-вероятно за да лансират своята марка Clever на тяхно място (но това би била само една от причините), готовата им витрина е ужасна, случвало ми се е в два поредни дни да няма абсолютно никакво пилешко (в тарелки), служителите почват да чистят, да прибират насипните неща и да се приготвят за затваряне около 2 часа преди края на работното време (те не са виновни, такива са им нарежданията) и т.н. Преди където живеехме с Актив имаше Т-Маркет в близост и въпреки че нямам много-много спомени от него (а и беше доста малък в сравнение с хиперите), някакси май не съм бил толкова разочарован. Иначе освен Билата, в момента имам няколко квартални магазинчета и всъщност ми е много по-приятно да пазарувам от тях, но само когато знам какво искам да си купя. Щото иначе ми е някво тъпо да седя там 15 минути да се чудя, да ме гледа продавачката  В такива случаи отивам до Билата --- От тия изброените май O, Rly ми е първото (заедно с Badger Badger). Man vs Bear също го знам, но въпреки че е по-ранно, съм го виждал на по-късен етап. Иначе си спомням първият сайт с интересни картинки който разглеждах като малък (някъде малко преди регистрацията ми тука) - fun.hit.bg (RIP), където успях да се запозная с някои картинки, които днес се считат за интернет класики или от време на време биват поствани от някой не толкова голям нърд, който ги вижда за пръв път :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 15:57
О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум О баджар баджар баджар баджар машруум машруум
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 19:28
Само на мен ли скрол бара на хром браузара стана някакъв тегав?
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 22:48
аз терминът "меме" сякаш почнах да го чувам по-често в ерата на демотивационните постери (които бяха мега сила като цяло) и там покрай сайтовете на icanhazcheeseburger но не си спомням конкретно с кое "меме" съм свързал термина за пръв път -- По принцип и Clever, и вътрешните марки на другите вериги не са нищо по-различно от останалите лайна, които ни се предлагат. Продуктите са същите, технологията е същата - просто в техните случаи не плащаме за фенси опаковка, реклама, договорки между веригите и производителите и т.н. Без да съм пазарувал никога в Лидл, съм напълно убеден, че и техните "съмнителни" немски неизвестни продукти на ниска цена не са нищо по-специално от болшинството от всичко останало. CBA не знам... Тук в СФ сякаш не съм виждал голямо СВА. Всъщност, една от кварталните ми бакалийки точно е франчайзната като СВА 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 23:18
Всичко, което не е част от генетичния ни код или така наречените от Декарт "вродени мисли" (генетично заложен познавателен модел) може да бъде наречено технически меме. Как първобитните хора са научили да правят огън е меме.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 23:50
Разбира се, но все пак говорим за превъплъщението му в интернет феномен
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2016 23:54
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2016 07:34
Че в лидл не е лошо бе. Правят на място много яки кроасанчета, отделно досега не съм пробвал от немските им продукти нещо, което да не ми хареса, било то млека, сирена, месни и шоколадови плодукти. Отделно, че има неща, за които в другите вериги не са чували. Знам, че на запад лидл и синоним на уолмарт едва ли не, ама тук съм останал с по-скоро добро впечатление.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2016 08:45
В лидъл съм стъпвал единствено за "седмица на..." и е имало адски добри попадения. Всичко друго в тоя магазин ми изглежда като цигански склад. Билата, освен, че вероятно е най-скъпия магазин от големите вериги ме е предавал за почти всичко, за което съм отивал да търся там (тоест нямало го е). От големите харесвам най-много Фантастико, но там ходя, само ако случайно нещо липсва в 3409те квартални магазинчета около блока ми. Големите вериги са последното място, от което бих си купил плод/зеленчук.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2016 19:08
плод и зеленчук си купувам от пазара освен ако няма манго по левче в кауфланд. :Д иначе винаги избирам най-близкото магазинче или верига. а разни продукти като кашкавал, сирене, мляко, определени меса, риба и други ги взимам от изпитаните места и много рядко си правя експерименти, за които почти винаги съжалявам. на промоция най-често се зареждам със спагети, кафета и др. за 2-3 месеца, но не е като ги избягвам и за малки работи. 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2016 19:48
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2016 12:46
Е то това е една от хватките на по-евтините магазини - да не се губи време и пари, за подреждане на стоки по рафтовете, отделно че повечето кутии на разни храни са достатъчно удобни, че да си вземеш сам. Стига до е чисто, нямо проблеми.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 24 Мар 2016 20:21
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Мар 2016 21:10
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Мар 2016 22:07
Утре желаем да стана в 08:00 сабахлян ... и се чудя в колко трябва да си навия алармата ? Ако я навия в 08:00 ще стана ли на време ? Тази смяна на времето е пълна глупост и винаги ме обърква.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Мар 2016 22:35
пичаги дайте да измислим някви аватари за април, че не мога да го гледам вече тоя грозен гунган на аватара ми 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Мар 2016 22:39
Дайте си пейстнем емотиконките като аватари - супер малко пиксели са и като го сложим ще се размажат супергрозно 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Мар 2016 22:46
Пак да прайм риъл пик ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Мар 2016 00:19
Април е някъв мн фентъзи месец, ГоТ и новия dark souls...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Мар 2016 19:19
От трите предложения за сега, като че ли риъл пикс най ми се нрави. Но като цяло ми се щеше да е нещо актуално за конкретния месец и сравнително хайпнато за всички, както примерно декември стар уорса, но май нищо такова няма сега. Като почне еврото може аватари с футболисти 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|