Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 29 Фев 2016 21:11

denik написа:
Kirilicata написа:
Лео е ужасен актьор. Разкарай се! Единствения оскар, който ще вземе е от съжаление.

+1

-1000, наистина не ви разбирам :?

Конкретно The Revenant не съм го гледал, не мога да определя дали е заслужил оскар. Но от това, което знам за филма ми се вижда доста тъп. Да беше взел за Вълка, Джанго или някоя от другите му добри роли.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Фев 2016 21:18

Абре ква е тая казарма

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 29 Фев 2016 22:57

За Адам Сандлър и Ребел Уилсън оскари кога? :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Фев 2016 23:28

нелегален написа:
(Който, между другото, беше глупаво от твоя страна да опишеш като "доста тъп" на базата само на "което знаеш" за него. :P)

Ок може би съм се изразил пресилено. За мен това е филм, който не предизвиква интерес и няма да тръгна да гледам само, защото Лео участва и смятам, че Лео повече заслужаваше да вземе оскар за други негови роли. Не знам защо слагаш, "което знам" в кавички. Имам предвид това което знам за него на база резюмета, трейлъри, мнения и т.н. Просто историята не ме впечатлява достатъчно и каквато и роля да е направил няма начин да ми хареса повече от гениалната му роля във Вълка, примерно. Има начин, разбира се, всичко е възможно, но се съмнявам дълбоко и няма да гледам само и само да проверя :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 00:42

нелегален написа:
А защо ако ще го гледаш трябва да е "заради Лео"? Още поне две-три култови роли има във филма. Точно това казах и в предния си пост - стига с този Лео! :D

Относно останалото - значи причината да не го гледаш е, че... всички критици го оценяват много високо? Не схващам.

Оф много философстваш и ме караш и аз да философствам за филм, за който ме боли кура.

Защо трябва да е заради Лео - просто, защото всички говорят за Лео и дали аджеба това наистина му е най-добрата роля. Но както казах вече, въпреки че харесвам Лео като актьор, това не ми е достатъчна причина, за да гледам филма и изобщо никога не си подбирам филмите по актьорите или оскарите.

Не знам как реши, че причината да не го гледам е, че критиците са го оценили високо. Като цяло ми е през хуя за тях :D

С 2 думи, просто ми е чудно защо Лео взима за първи път Оскар баш за тази роля и мисля, че доста хора са на мнение, че има доста по-култови роли. Включително и ти. Не виждам какъв ти е проблема с това ми мнение. А това да е взел оскара за "цялостни заслуги" ми се вижда зверска простотия.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Мар 2016 00:50

Оф, все тая. Поне вече се свърши и повече няма да ме занимават с Лео. Дано следващото меме е за някой по-симпатичен актьор...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 08:06

Не бе мнения на познати, които са го гледали. Бяха првдимно, че не е кой знае какяо. Ей ся ще тръгна да чета мнения на тъпи критици в нета.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 11:08

Макар и това да не е най-добрия му филм, Лео си заслужава наградата. Дали понеже няма добра конкуренция тая година, или за един вид цялосно творчество, все тая.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 13:42

Какво стана, пичове, какво се случи 8) :lol:

Не актьор, а ходеща машина за актване, платина за него.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 01 Мар 2016 13:48

Тая година категорията на подържащите герой беше моного по-силна. А доколкото до Лео, той втори оскар няма да види. Надявам се да спре с Оскар-байт филмите, щото ми писна да дърпа надолу компетентени филми. Винаги като видя Лео в накой филм си викам това е Лео играеш роля, а не го приемем за самия герой. Той е на нивото на Матт Дамон.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 14:07

Еми не, никой не говори за 90% от филмите, отличени с оскари, повече от 3 месеца след наградите им. Dallas Buyers Club 2 оскара, ненам си кво, питай някой да ти преразкаже плота, дори това няма да помнят.

А Дикаприо, Макконахи и (Мат) Деймън имат доста отличаващи се фейсове и маниери, просто някои не ти харесват, на теб и още няколко души по света. Странно как и тримата има оскари, хммммммммммммммммм. Така че повредата е в тоето ТВ, а не че е слаб или не става. Навил си си, че ше си хипстер и няма да го харесваш, няма лошо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 16:59

Много ме дразнят дечица като тебе, които знаят три филма и три актьора на кръст и са тръгнали да ми се правят на експерти. Ти дори не знаеш, какво прави един актиор добър. Съветвам те да не изразяваш мнение на темата преди да си изгледал поне 100 години назад, като почнеш от филмите на Бергман, Кюбрик, Хитчкок, Куросала, и след това разбереш какво прави актьори като Марлон Брандо, Орсън Уелс, Уалрънс Оливър, Де Ниро, толкова велики колкото са. И след това ги сравни с някой средняшки актьор като Лео или Деп. Единственото, което отличава Лео от останалите актьори в днешно време е славата му.

В социалните мрежи всеки има мнение, но това, че моето мнение е различно от популярното, не ме прави хипстър, просто между мен и останалите има светлинни години компетентност по темата. А това, че съдиш един актьор по "фейса" и "маниери" си личи, колко умствено си изостанал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 21:22

Я па тоа
Все едно е изгледал сичките филми 100 години назад :lol:
Ай сиктир

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 22:08

Ще си гледам, колкото филми си искам 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 23:18

Аз пък не знам какъв е тоя култ към някакви имена, особено пък актьори. Още по-малко пък към тия нагласени оскари и не знам си какви награди. Аз лично не мога да преценя дали даден холивудски актъор е по-добър от друг такъв, трябва нещо наистина много бездарно да видя, за да ми направи впечатление. Според мен хубавия филм се прави от добрите режисьори и сценаристи, актоьрите просто трябва да имат визията и поведението което е подходящо за реализирането на идеята на филма.
Същото бих казал и за поп музиката - индустрията пак лансира някакви имена, които са само малка незначителна част от цялото нещо. Едно време не е било така, когато стане дума за класическа музика веднага човек се сеща за Моцарт, Бах, Вивалди и т.н - все имена на композитори - хората които реално създават музиката.

Не претендирам че разбирам нещо от правене на кино или музика, нито искам да ангажирам някой с мнението си, но това величаене на определени личности ми изглегда доста изкуствено :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 00:05

+2 Единственият актьор, който истински ме кефи е Том Круз. И не я разбирам тая мания по тези награди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 08:53

vanmx написа:
Аз лично не мога да преценя дали даден холивудски актъор е по-добър от друг такъв, трябва нещо наистина много бездарно да видя, за да ми направи впечатление. Според мен хубавия филм се прави от добрите режисьори и сценаристи, актоьрите просто трябва да имат визията и поведението което е подходящо за реализирането на идеята на филма.

-1 Добрият филм е съвкупност от добър сценарий, режисура и актьорска игра. Колко пъти ми се е случвало да гледам добър филм, провален от лоши актьори и обратното - посредствен сценарий, представен добре от готини актьори... Има не малко филми, за които съм си мислел - леле колко добро попадение е тоя актьор, не си представям друг да го изиграе толкова точно тоя образ. Ако беше до визия, то всеки актьор трябваше да играе в напълно еднотипни роли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 20:25

+1 и на vanmx и на Гипо, и 2-мата са прави, истината е някъде по средата :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 21:25

Също харесвам Том Круз, но той има много малко разнообразие на роли, които играе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 21:59

Кур за оскарите ве !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: