Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 21 Фев 2016 22:48

Еми явно не, щото са го уволнили.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2016 23:45

Искам да видя британци да роустват американци. Вторите ще се разреват, насерат, напикаят и ще съдят първите за "морален тормоз" и подобни глупости.

А тва шефче е можело да каже "ще санкционираме тежко нашия човек/ ще ви върнем част от парите като извинение" и call it a day. :x

Бтв на Nicole Arbour видеата за дебелите хора са изключително верни. Още преди да стане скандала с първото, го бях видял и лайкнал и даже го ползвах като мотивация да се движа повече, имаше ефект (не че съм дебел, но винаги може по-fit).

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 01:44

Мочмета
Напоследък мого сериозно работим с братовчед на баща ми, който още от преди промените живее в Ню Йорк, и си е американец в общи линии, ако ви кажа за какво не само се уволняват, ами и съдят до дупка там, ще ви изпадат пломбите. Тъй че не се очудвам.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Фев 2016 02:09

Ми те там като цяло нали имат закон в полза на работодателя, че може да те уволни на място веднага.

Тука поне трябва да имаш дисциплинарно провинение, за да те уволнят по класическия начин...

Ма, да, и аз съм чувал някви ебахти историите

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 12:06

Айде да си кажа най-големия работен фейл, който съм правил, макар че май е по-скоро за излагащата тема.

Вече преди 3-4 години, фирмата искаше да спечели нов голям клиент и пилотния проект бяха някви доклади, които трябваше да бъдат направени от нас. Дадоха ми първоначаллно десет дена, да го правя по час след работа или няква такава глупост(но в работно време).

Минава срока, оказва се че трябвало далеч по-рано да бъде готово и за това по спешност ми дават от вторник до неделя home office, и ми дигат всички задачи от главата.

Познайте кво стана? :Р 5 дена секс, коз, гостита, циклене, абе отпуска. Накрая в неделята го почнах защото за понеделник трябваше да бъде готово.

Fast forward един месец напред, шефката ме вика да си говорим някъде, ама да сме си зели и ХР-а. Влизаме в няква зала и tl;dr заради това ми провинение трябвало да ми пишат черна точка в досието(или нещо такова), аз пък си поддадох в тоя момент молбата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 15:00

Аз написа:
Нямам много опит с кариеси, ама нещо от известно време почна да ме боли зъб като дъвча, затова взех клечка за зъби и натиснах в тази област и ме заболя :!: Звънях на зъболекаря, но ме записа чак за четвъртък :( Според вас какво може да това :?: Аз съм на 80% сигурен, че се отнася за кариес, което малко ми е странно при положение, че бях при него преди няколко месеца и каза, че всичко е ок :arrow:

Най вероятно е кариес и за 6 дена чакане нищо няма да ти стане. Болката при пулпит е зверска и продължителна и топло/студено определено я "активират". Радвай се, че си в БГ и че можеш да отидеш на зъболекар супер лесно и за супер евтино.

Имал съм 4 пулпита от които единия трябваше да се извади, 1 избит зъб и N-брой кариеси. За въпросният пулпит който трябваше да се извади не можах да си намеря зъболекар в US близо 2 месеца. Докара ми инфекция, която ми наду половината лице и влизах в спешно заради т'ва. Антибиотици и бол, и най накрая го извадиха за не искаш да знаеш колко пари. Два месеца търпях зверската болка.

Отделно believe-it-or-not имам два млечни зъба (нямам зародиши) от които единия периодично се инфектира около корена и добре че се образувала фистула та се отича отсрани и боли само 1-2 дена в месеца.

Общо взето, don't worry about it. Could be worse :)

Профил

Публикувано на: 22 Фев 2016 22:59

Мерси за включването, Рико :!: Съжалявам за неприятната ситуация, през която си минал. Конкретно за САЩ - имам познат, който му записаха час за един по думите на доктора малък кариес за 6 месеца напред :shock:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 23:18

Omega-x написа:
ми дават от вторник до неделя home office, и ми дигат всички задачи от главата.

Познайте кво стана? :Р 5 дена секс, коз, гостита, циклене, абе отпуска. Накрая в неделята го почнах защото за понеделник трябваше да бъде готово.

За който не е "вишис", това е да си студент.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2016 00:01

Der Meister написа:
Аз често имам подобни болки и след няколко дни ми минават :D На зъболекар ходя през 5-6 години (а то трябва през половин :!: ), последния път имах един кариес, предпоследния нищо, преди това не помня вече :D

и аз така, само че на 2-3 ходя

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2016 01:06

нелегален написа:
хаха, кви са тия утопии, в които работите?
Мен ме разкараха от последната ми работа, защото не се правеше нищо и исках по-голям товар. :D

Не си си потърсил правата явно. Дори и да си бил на изпитателен срок, те са длъжни да те уведомят с поне един месец предизвестие, който иначе трябва да си изработиш или да не си го изработиш, но да ти го платят. Такова като "от утре не си работа и няма да ти платя" не съществува в нормалните (съзнателно не използвам дори думата "редовните") фирмички и компании

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2016 02:14

I hope this gets indexed by google because all you black people are niggers and we CANNOT forget it because YOU keep using it, dear niggers. ya'll niggas, niggas

nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga
I'm 100% nigga
https://www.youtube.com/watch?v=hiLpyfD-AGI

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2016 08:33

hyper` написа:
I hope this gets indexed by google because all you black people are niggers and we CANNOT forget it because YOU keep using it, dear niggers. ya'll niggas, niggas

nigga nigga nigga nigga nigga nigga nigga
I'm 100% nigga
https://www.youtube.com/watch?v=hiLpyfD-AGI

Хахаха, сетих се за този интернет архив :D
http://www.lohl.net/image.php?id=1295&size=big

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2016 11:47

Тва е щото беше еврейска фирма.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 24 Фев 2016 13:22

От една страна да, но от друга тази черта е в основата на тяхното оцеляване като група.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2016 21:49

Като главните защитници на мултикултурализма и глобализма, това би било доста егоистично от тях. :wink:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2016 15:33

Никога не ми се е случвало.

Най-абсурдната ситуация с градския транспорт, на която съм ставал свидетел е как веднъж шофьора спря на средата в огромния пиков трафик, в средата на булеварда, слезе си като пич и влезе в отсрещния магазин за калъфчета за телефони... избира си и си купи калъфчле за около пет минути, после се върна и си продължи маршрута :D

Ти като чакащ на спирка или вътре в мпс-то ти се е случвало да не спират?

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 25 Фев 2016 17:42

В училище ходих до училище и се връщах с култувото автобусче 76. Три, може би четири пъти се е случвало водачът (по-готината дума за шофьор) да подмине спирката "Полиграфически комбинат" с пълна газ, при което, разбира се, в целия автобус почват да се чуват неща като "защо не спря тоз чуек". Така и не става ясно. Но иначе тези шофьори са герои, защото карат трошки, трябва да поправят тези трошки ако зацепят (повечето пъти в движение) и на всичкото отгоре обслужват интересите на нагли пасажери ("имате ли билетче", докато човекът кара; седене на вратата до него, което го разсейва; "можете ли да спрете на този светофар" и т.н). Аз лично много ги уважавам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2016 19:48

нелегален написа:
ти си истински социалист. :shock:

Не, наистина, не трябва да се случват такива неща. Водачът няма оправдание.

Написаното няма нищо общо с това кое подкрепям политически и кое не. Какво имаш предвид?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2016 21:08

O, извинявай тогава. Обърка ме емотиконът.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2016 23:14

Наскоро се случи тролей 11 да не спре на спирката на арена армеец, а една жена искаше да слезе там и се развика :D Но това е горе-долу в реда на нещата тъй като принципно на тази спирка почти никой не слиза когато няма събитие в залата. Като цяло не съм ставал свидетел на други такива случаи.

Мен друго ме дразни - така наречените "хайки" на контрольори и полицаи. Тези копеленца стоят на дадена спирка, качват се, спират превозното средство и докато не проверят всички не то тръгва. Не съм длъжен, както аз, така и колоната коли отзад да ги чакат. Педерасти.

Друго, което ме фрапира, бяха едни контрольори, които се качват на дадена спирка и не ме пуснаха да сляза, защото трябвало да ме проверят. Аз, че бях нередовен и исках да сляза заради тях, така е :oops: Ама може просто да си слизам на тази спирка и заради тия педераси да си я изпусна. Естествено си слязох като пич без да ми пука. Педераси. Много нагли са станали.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost