Автор |
Съобщение |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Яну 2016 13:40
Какви следователи ве? Трябва Исус ли да слезе и светне, че момчето само е излязло да се прай на голям? Или и за това ще спорим? Следователи, мледователи. След дъжд качулка, момчето вече го няма щот не е мислил. От цялата трагедия, младите могат да си вземат поука (на чужд гръб пак, понеже бая се раздуха случая), че траа или да не се правят толкова на пътя или като се правиш да имаш покритие. Не знаеш къв ще ти излезе насреща. Вие си чакайте следователите. Gipo от 10 поста не разбра за кво говоря. Бахти сложното. И след това ми вика "Факт  " хахахаахахахаха Подробностите си ги набий отзад, gip4o.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Яну 2016 13:47
Радвам се, че си бил там, за да ни кажеш, какво се е случило.
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Яну 2016 14:00
Kirilicata написа: Радвам се, че си бил там, за да ни кажеш, какво се е случило. Радвам се, че изчакваш следователите да ти кажат, че момчето е умряло. xD @нелегален - прочети ми 1вия пост.
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 12:46
Agent написа: От цялата трагедия, младите могат да си вземат поука (на чужд гръб пак, понеже бая се раздуха случая), че траа или да не се правят толкова на пътя или като се правиш да имаш покритие. Не знаеш къв ще ти излезе насреща. Значи ако имаш покритие може да се правиш на цар на пътя? Егати поуката.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 13:18
Der Meister написа: Agent написа: От цялата трагедия, младите могат да си вземат поука (на чужд гръб пак, понеже бая се раздуха случая), че траа или да не се правят толкова на пътя или като се правиш да имаш покритие. Не знаеш къв ще ти излезе насреща. Значи ако имаш покритие може да се правиш на цар на пътя? Егати поуката. Според мен тенденциозно преиначаваш думите му. Не така, моля.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 13:31
Агента е PR на поничките и е назначен да отговаря за форумните битки.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 14:36
Точно така е, умен. Бахти шерлока аз.
@Der meister не, по-скоро в смисъл - да се защитаваш ефективно (за да не те убият от бой), ако се стигне дотам.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 14:55
Агент, завъртя ми се главата от това така наречено от английската психология strawman. По начина, по който защитаваш аргументите си личи, че единствено си взел това мнение, защото искаш да си контра на някакво популярно мнение. Реално ти нямаш аргументи и със всеки коментар показваш, че в главата ти няма и една струна интелигентна мисъл. Всяко свое мнение излагаш все едно е факт, и то на тема, за която тук никой няма цялата истина, защото момчето е мъртво и то не може да излезе да се защити. В отговорите си или нарочно се опитваш да смениш това, което предишния е написал, и да му отговориш за съвсем различно нещо, или просто си толкова тъп и не разбираш, какво пишем.
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 15:14
Още от предния ти пост ми стана ясно, че няма да схванеш. Тез простотии, които си изписал няма да ги коментирам повече освен да ти кажа, че си мн далеч/и задам 2 въпроса. На кое точно популярно мнение съм контра? Кое представям за факт ОСВЕН ЕДИНСТВЕНО, че момчето е излязло само от колата? (и че им е свирил/викал - малко съм поразкрасил в 1вия пост - но тва са подробности) По-рано те питах същото? За това ли искаш да спорим? хах
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 15:30
Не взимам ничия страна. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Който и да е почнал, резултатът е един млад човек в гроба ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Надявам се не съм нагъл, но си позволявам следната хипотеза, която може да е 100% неистина, но ей така, защото има реалистичност: Момъкът и момата си карат и тези понички минават пред колата и пичът им удря класкон, защото "ей, заплеси, глейте къде ходите!". Малко така да се направи на пич пред девойката. Обаче тия двамата са си отракани и ядосано го подпукват с яко псувни и обиди, възможно е и да обиждат и приятелката му. Явно от накърнено достойнство и от преливането на адреналина слиза от колата с или без бокс и става меле. Оттам натътък боят го отнася най-много той и вече резултатът е ясен. Гипо, не се правя на интересен, не е моя работа, естествено, но си позолявам да спекулирам, защото такива истории са ми познати. Наскоро един господин яде бой от някакъв гамен, защото си беше позволил да прави забележка на любимата му ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Просто ситуацията в обществото е толкова позната на повечето хора, че на човек му е лесно да предполага на какво се дължат тези аномалии ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 15:41
denik написа: Според мен тенденциозно преиначаваш думите му. Не така, моля. Може би не съм разбрал какво има предвид под "правиш на пътя", не съм искал да преиначавам думите му. Ако е имал предвид, че не трябва да си отстояваме правата, защото не знаем дали другия не е по-як, пак не съм съгласен Иначе по темата, 2 неща: 1. Не ми хареса, че Агента поставя акцент върху това има ли вина момчето или не. Каквото и да е направило това момче, е доста по-маловажно от покъртителния факт, че 2-ма изроди го убиват. Не може заради някаква пътна разправия да се убиват хора. Това никъде го няма в белите държави. Случая ми напомня на този дето няколко полицаи ритаха беззащитно момиче и веднага почнаха коментари, какво е направило момичето, има ли вина и т.н. Не бива така да се измества важното с маловажното. Ако искаме да се промени нещо, трябва да се дава гласност на важното. И поуката изобщо не е тази, която каза Агента. За мен поуката е, че никой не трябва да налита на бой (особено за такива неща), защото не знае дали дори неволно няма да убие някого. 2. Гипо ме издразни, че се прави на много знаещ, все едно е бил там и всичко му е ясно, пък гадните медии винаги целят да нагласяват нещата. Не, че не е невъзможно ама той няма как да е сигурен.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2016 17:00
Абе кво му се обяснявате баш на гипката, дето е дърт кон с капаци, кой кво е искал да каже Според мене жалкото е, че каквото и да е станало преди тва, свидетели по улиците са видели накъде отиват нещата и не са реагирали. Щото, има разлика м-у 2-3 шамара и ония снимки, дето момчето вече лежи безпомощно и около него дебелацште още се ежат. Като цяло темата не е за форума, щото нито сме били там, нищо нищо, сега да изкочи морко примерно и като правист да каже, че, понеже оня е бил с бокс, пък ония с голи ръце, по правилото за неизбежната защита, а-у...може и него да изсарат виновен, нищо че вече е късно. Ениуей, гледахте ли снощи бокса бе?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Яну 2016 09:03
И на мен ми звучеше странна тая история. Не защото е много трудно да натиснеш един от двата педала (нормално е на 15 да знаеш кой педал за какво е), а за самия спасителен момент. Все пак много си зависи какви са общите познания на момичето, какво точно се е случило и тн.  Има го и момента с преувеличаването на медиите.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Яну 2016 14:36
Демек всичко щеше да е нормално и ако не беше там ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Яну 2016 15:31
Аз написа: Демек всичко щеше да е нормално и ако не беше там ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Аз поне не те разбрах 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Яну 2016 18:29
Москов продължава с излагациите. Не знам, калко още пъти ще му давате пас в тоя форум, само защото говори убедително.
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Яну 2016 16:46
Kirilicata написа: Агент, завъртя ми се главата от това така наречено от английската психология strawman. По начина, по който защитаваш аргументите си личи, че единствено си взел това мнение, защото искаш да си контра на някакво популярно мнение. т'ва е devil's advocate 
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Яну 2016 20:12
Ако се стигне до там да се избиват хора, ти ще си един от първите.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Яну 2016 20:12
Ако се стигне до там да се избиват хора, ти ще си един от първите.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Яну 2016 21:31
Да, сигурен съм, че въстание и дестабилизация на държавата, ще оправи нещата.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|