Автор |
Съобщение |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Ное 2015 20:05
Баче ви Шийн е много голем и пак ще е #winning в живота! 
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2015 03:24
Любимият ми леко политически (тематичен демек) джиф тази седмица 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2015 19:10
Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2015 20:39
последната седмица съм зает с една мн яка схема
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Ное 2015 23:07
Ходих на Брит Флойд преди някоя друга седмица, и мога да кажа, че беше велико. Супер професионално изнесен концерт, а визуалните ефекти бяха лудница. Дано дойдат пак ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 11:18
Е как да няма. Скиорите, мотористите.. и тн с какво се пазят от вятъра 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 11:40
Gipo написа: Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости. Аз за какво предлагам политиката да се отдели в отделен форум 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 12:18
Serious Sam написа: Gipo написа: Вероятно доста хора са сложили край на живота си докато са чели политическите ви теми. Аз лично почти не влизам веме заради тия глупости. Аз за какво предлагам политиката да се отдели в отделен форум  Наистина напълно отделен (на друг домейн и адрес) политически форум ми се струва удачна идея. Белким престанете с малоумната си пропаганда най-сетне. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 12:30
Stonedisus написа: Ходих на Брит Флойд преди някоя друга седмица, и мога да кажа, че беше велико. Супер професионално изнесен концерт, а визуалните ефекти бяха лудница. Дано дойдат пак ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) По принцип не си падам по трибют групи, но на тези ми се ходеше ама нямаше с кой. Колко човека горе-долу имаше?
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 14:19
Доколкото знам, имаше 5 хиляди билета пуснати за продажба, в залата да е имало около 4 хиляди човека. Аз трябваше да ходя с една мацка, която няколко дена преди концерта, изведнъж реши, че не и се давали толкова пари за трибют група, демек вързаха ми тенекия. Отидох сам и честно казано по-добре. По случайност бях намерил в нас някакъв забравен масур, от преди като припалвах по-често, и ги комбинирах нещата.
Както би казала саманта от сексат и градат, не че сам го гледал - мацки, не ви триабва никого за да си искарате прекрасно, вий сами сте си самодостатъчни, един вид изпълнени сте, ако ще с дух, ако ще с говна, това сте вие и никога не сте сами, циалата фселена е свас. ПО-смело!
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 14:45
Тя е чакала аванта.
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 14:56
хората няма кво да ядат, тая аванта ще ми чака. ми яде кура ако е чакала аванта
п.с сега някой ще каже, че ако е получила аванта, може би е щяла да ми яде кура и сигурно има някаква истина, но в това всъщност се крие голямата трагедия на нашето общество.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 15:13
Stonedisus, позната история Аз за Уайтснейк така чаках една мацка да каже дали ще ходи с мен и то взеха, че свършиха евтините билети докато я чакам, а после се оказва, че няма да ходи. Заебавам я и решавам, че въпреки всичко ще ходя и ще си взема скъп билет. Но една друга мацка ми казва, че била намерила в олх евтини билети и аз си викам екстра, хем ще ходя с нея, хем ще дам по-малко пари. Ама кур. Ония педераси не са оставили телефон и не ѝ отговарят на съобщенията. Предложих ѝ да си вземем скъпи билети ама ѝ били твърде скъпи. И докато ги чакаме тия вече свършиха и скъпите билети  В крайна сметка май няма да ходя на концерта заради жени  Stonedisus написа: Както би казала саманта от сексат и градат, не че сам го гледал - мацки, не ви триабва никого за да си искарате прекрасно, вий сами сте си самодостатъчни, един вид изпълнени сте, ако ще с дух, ако ще с говна, това сте вие и никога не сте сами, циалата фселена е свас. ПО-смело! Би било доста яко ако наистина можеше да сме самодостатъчни 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 21:28
Уайтснейк са отвратителни, братле Good riddance I say, да не говорим че от цялата тая история ме заболява въображението...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 21:54
Мен ме кефят, а и съм израснал с тях и има сантиментален елемент за мен тази група  Освен това ще свирят песни на Пърпъл от периода с Ковърдейл ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 22:24
А Стоунс какъв dad rock са? Какво значение има изобщо колко е стара музиката? 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 22:55
Ще ме извиняваш, ама Стоунс и Велвет Ъндърграунд изобщо не биха могли да се считат за дад рок, а дори мисълта да се опитваш да ми ги слагаш до Уайтснейк е просто пълен потрес.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Ное 2015 23:52
Какво е определението тогава за дад рок, ако не възрастта на бандата?  А тва кой до кой се слага е субективно мнение. Би трябвало отдавна да сме надраснали мисленето тип "тва дето аз слушам е най-великото".
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Ное 2015 00:15
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Ное 2015 08:54
Уайтснейк стават колкото да припявам Anal Love in the heart of the city... не звучат зле, ама никога не бих отишъл на концерт на толкова мелодраматична група.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|