Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2015 13:36
Ebal sym mu maikata be
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Сеп 2015 18:33
Цитат: но в същността си - комплексиран простак Он бил прав бе. 
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Сеп 2015 01:18
Киро:
Ще ядете кура ми със специална заливка от стомашните сокове на майките ви.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Сеп 2015 20:37
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Сеп 2015 20:51
Тази шега е по-стара от тоя форум.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Сеп 2015 13:45
Kirilicata написа: Тази шега е по-стара от тоя форум. literally спомням си още преди да се регна тук как я бях гледал в забавната страница на hit.bg
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Окт 2015 20:23
Дайте да измислим някви аватари за октомви бе пичове! Не мога да го трая вече този скорпион 
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Окт 2015 06:37
Що бе, добре ти стои аватара 
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Окт 2015 11:10
Нали уж щеше да е RL аватари тоя месец
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Окт 2015 12:08
Чи аз съм си с РЛ аватар от мн време 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Окт 2015 23:52
mi аре слагайте рл аватари да видя дали има по-грозни от мене, че и аз да си сложа ако има иначе ме е срам 
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Окт 2015 20:18
Добре де защо всеки път като искам от PDF да направя Mobi с calibre се получава някакво нечетимо лайно... Плс хелп
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Окт 2015 20:59
Ахаха, тъкмо прехвърлях Ubik в моби и я метнах на киндъла, но беше от тхт, иначе 2 книги съм ги превръщал от epub със същата програма, идвете станаха от раз.
Някой забелязал ли е, че откакто ФБ падна преди няколко дена, сега е бббааавввееннн, пълен шит накратко..?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Окт 2015 21:29
От epub в mobi e едно. От PDF обаче в mobi винаги е пълен ташак. И аз много се изнервях, тъй като една определена книга я имаше само в pdf и така и не намерих начин да я накарам да изглежда поносимо на киндъла 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Окт 2015 19:25
Айде, RL аватари 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Окт 2015 22:27
нелегален написа: влизам да сера много яко Отначало помислих, че обърка темата Иначе те разбирам напълно. Аз работя в Дружба и ме знаеш къде живея (Брезите). Начи ей това пътуване направо ме съсипва. Сутринта в пиков час. 204 е касапница вътре, ако изобщо успееш да влезеш в тия малките рейсчета ще е успех. Оня ден в събота (събота!) беше толкова препълнен, че като слязох на НДК да направя път да слязат хората, после не успях да се кача обратно. Някви селяни се карат дали е редно майка с малко дете да вземе 2 места или 1 като детето ѝ седне в скута, за да може някакъв пенсионер да седне. Еби му майката за такова дребно нещо се спори толкова време, всеки селянин трябва да си каже мненнието и разбира се всички млади хора бяха на страната на майката, а всички пенсионери - на дядката, колко са прозрачни хората. Един път някакъв контрольор-ентусиаст се опита да провери рейса като, за да успее изобщо да се придвижи на някъде трябва да избута 20 човека и отнесе толкова псувни, че чак ми стана жал  На Евлогата в пикови часове задръстванията не се траят, имам чувството, че един час вися само там. Добре, че оправиха Цариградско та поне там няма. После имам и прекачване на Плиска, и аз само докато стигна до работа вече съм изморен. После като свърша, въобще не ми е леко и кеф, защото знам, че пак ме чака една безкрайна епопея докато се прибера, а съм изморен на гъз и спя прав в рейсовете. 3 часа губя в път на ден отиване и връщане (или айде малко по-малко от 3 ама и до 3 е стигало). Колата е горе-долу добро решение на проблема, защото ще е значително по-бързо, но пак ако пътуваш в час пик към час не ти мърда а и значителен разход. Ако имаше добри условия за колело, бих ходил с колело на работа, но и това нямаме.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Окт 2015 22:35
Serious Sam написа: Айде, RL аватари  Сложил си си аватара на обратно, защото искаш да покажеш, че си обратен ли? Иначе и аз може да се престраша да си сложа. Ама утре. Че сега не ми се занимава да търся снимки, на които да не изглеждам прекалено грозен 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Окт 2015 00:46
София в работно време може да докарва и ~1,8 според мен, което на фона цялата останал държава...wut Иначе нз, от впечатленията ми последно време на места се отпушва трафика, но си нямам и на представа от СКГТ за последните години, само Метрополитана ползвам, но там в пик е малък ад, та просто го избягвам. @нелегален, не си прав за офисите, за кво им е допълнителен офис в центъра, и какво ще рече по-близък, спрямо теб? Източна София просто е на по-добро място с изхода към магистралите, летището, и прилежащите индустриални зони. Логистически е по-добре да си там, а оттам е просто натрупване, до момента, в който огромна част от бизнеса е изнесен там, идва и София Тех Парк в района. Добре де, тия мъки в СКГТ не са ли били винаги, в някви определени часове? Правило ми е впечатлние, че 15 мин правят разликата между това 1 булевард да е задръстен или не. Работил съм 2 години в Бъкстон на майната си и идвам от Дървеница. Не повече от час врата до врата. Иначе мене ми е мега кеф атм, работя на 25 мин пеша, и стигам за 10 с car pooling (:
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Окт 2015 01:06
Ох чакайте само като почнат да затварят отново града (особено като се стигне до централната част, която ще е по-скоро) за третата линия на метрото или като почнат естакадата на булевард България
Иначе трафика си е верно въпрос на 15 минути... малко тука има тука нема Е тая сутрин кръговото на руския паметник тапа, тапа, тапа и после кат се отприщи, това всичкото в рамките на няколко минутки (дори не беше заради трамваите, ам просто ей тъй)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Окт 2015 08:17
Движението в София е ужасно. Няма да забравя как една приятелка от Бургас ми се обясняваше, че движението там лятото било ужасно, защото било пълно с туристи и тн. Е като бях в командировка там, в продължение на 1 седмица се придвиждвах от единия край на Бургас до другия в пиковите часове за 15 минути. Уж в най-пълния за града сезон. Нищо не е. С кола е напълно неясно за колко време ще стигна до работа сутрин. Едно лято се наложи супер спешно да се появя в офиса (бях в отпуска) и стигнах за 14 минути, ама карах много бързо, а и бяха сравнително празни пътищата. При напълно еднакви метеорологични условия, в два последователни дни, без катастрофи по пътя, с еднакво каране от моя страна... абе абсолютно никаква видима разлика - съвсем спокойно мога едната сутрин да стигна за 20 минути, другата за 35  . Отделно тези, които настройват светофарите и най-вече тия, които си играят и най-редовно сменят режимите - определено заслужават да бъдат хвърлени и зарити живи в някоя дупка. Няма такива малоумници, честна дума. Малоумието е налице независимо дали излизам от люлин през Т. Александров или Сливница. Вечер след 11 светофарите са непроменени и пак вися на всеки възможен светофар. Прекия отговорник за това пешеходния светофар при арена запад да не е с бутон също ще е зарит в дупката! Как може бе? Пешеходна пътека, по която съм видял за толкова години да пресекат 2ма човека да държи 40 секунди почти денонощно, а и да не е с бутон?!? Зимата като ни "изненада" снега логично съм пътувал и 70 минути до работа. Затова и вече с удоволствие си се тъпча в метрото. Там всъщност нещата са 50/50, защото ако хвана метро, което е тръгнало от обеля към центъра, е почти празно. След това съм за една спирка с рандъм автобус/тролей (а в тоя участък минават 4 превозни средства и няма как да чакаш повече от 3-5 минути). По този начин с точносто до +-3 минути знам кога ще стигна в офиса. А е безспорен факта, че заради 6те минути от нас до метрото и 8те от руски паметник до работата съм доста по-свеж сутрин в офиса.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|