Автор |
Съобщение |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Сеп 2015 20:38
Т'ва за научнопопулярните канали е доста вярно. И те се превръщат в някаква жалка работа. Напълниха се с някакви псевдореалита за всевъзможни простотии. Viasat History докарва някакво ниво.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Сеп 2015 23:37
+1 за научнопопулярните. То не са чопъри, дървари, рибари и тем подобни глупави риалитита  ... Единствено по NG има кво да се види от време на време. Serious Sam написа: Начи хубаво, че от време на време пускат бб/вб та да коментирате как го игнорирате и малко живва форума откъм коментари. Хахаха тва малко като с чалгата. Всички я плюят докато не ги видиш на някое парти в студентски по масите  
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 05:28
По принцип въобще не следя телевизията от години камоли пък Вип Брадър, но когато чух за появата на Джорджано в шоуто беше нещо неочаквано  . Той човека наистина може да е малко бавен , но поне не е някакъв завистлив, лицемер, омразен и превзет за разлика от по-голямата част съквартиранти .
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 07:45
Научнопопулярните канали се превръщат от супер интересни в доста дразнещи. Вкъщи нямам ТВ, но ми се е случвало да се загледам в някоя такава програма като съм на гости при нашите. Зарибява ме някое предаване и ми отнема 100 часа да изгледам една серия на нещо, което иначе е 40 минути. И това заради малоумните реклами на другите предавания по телевизията. За един епизод на едно предаване успявам да намразя всички останали предавания по тая телевизия 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 11:45
Какво стана с телевизията? Не сме само ние зле?! Много обичах да гледам History Channel като малък, заради разни документални филми за Рим и Наполеон, сега пускам канала и дават някакви пеещи рокери?? Накъде върви светът, бе?
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 14:53
Този разговор за телевизията сме го водили и преди, но нещата стават по-зле, и по-зле. Със съществуването на замунди, други торенти, youtube, просто телевизията се обезмисля. Да не говорим, че на запад имат netlifx, hulu, и така нататъка. Телевизора е нещо, което пускаш само за шум.
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 16:27
em az nqmam izlishni pari sq za cifrova i hubav golem samsung primerno 27" ma bih si zel eventualno puskam mu edin abonament v gong za a grupa i ot voyoto za shampionska i boini aide hdmi prez edno tabletche i rabotata spi za drugoto ima popcorn time 
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 17:57
Ще видим до няколко години като навлязат истински смарт телевизорите дали ще успеят да се опрат на пц-тата.
Истината е че, да, телевизорите се развиват доста стабилно в момента като технология, но телевизията се превръща все по-бързо и по-бързо в образа, който сме свикнали да гледаме по дистопичните (дистопийните?) филми. Няма да се учудя в даден момент в бъдещето сериалът Black Mirror да започне да оживява и примерно сензорите на тв-то да отчитат като си обърнем главата и паузира рекламата, докато не си върнем погледа отново към екрана..
Кофтак
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 18:10
denik написа: примерно сензорите на тв-то да отчитат като си обърнем главата и паузира рекламата, докато не си върнем погледа отново към екрана..
Е то какъв е смисъла на рекламата, ако няма кой да я види. Точно обратното, мене започна да ме дразни, като видях как някой канали са почнали по време на самите предавания да изкачат някакви реклами отстрани.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 18:12
Аз телевизия не гледам. В смисъл когато седна да хапна си го пускам и толкова. Даже тука в стаята ся има едно телевизорче, изобщо не ми пука какво дават по телевизията, няма стойностен канал, който да може да конкурира интернета и youtube. Щото сещаш се, че не ми се гледа D-Day 1944 100 пъти на седмица, искам да гледам кадри от източния фронт. Пък и без това VH дават некви глупости за средновековието, дето хич не ме вълнуват. Руските специализирани канали могат да скрият шапката на viasat.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Сеп 2015 22:45
И аз ползвам телевизора или за разсънване сутрин, или вечер, докато хапваме, ама иначе верно нещата някакси не са като преди. Наситили сме се май. Сега лятото, като не ставаше за плаж, се позагледах и по телевизията нямаше нищо. Иначе, пакета ми е към 100 канала, и накрая гледам Джайми Оливър как готви в Мароко. Щот друго няма.
Истина, преди по дискавъри, натгео и виасатите имаше какво да се види, после обаче се изчерпаха. Първо дойде модата на оцеляващите, после на дърварите, после рибарите, и сега всички са полудели по Аляска. По ТЛС предаванията за нудисти, бягащите в гората и циганите, няма кво да говоря. Травел ченъл горе-долу става, ама и двете с Файн ливинг са полудели по предавания да продажби на имоти, тъй че и там дотъпява.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2015 00:19
Волтаж, защо си сложил caitlyn jenner на аватара? Върни я предишната мацка.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2015 10:01
Аре другия месец пак некъв real pic да правим 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2015 11:47
em sasho groznovata e malko taq ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2015 11:58
Като цяло повечето жени на аватарите му са спорни  Навит съм за rl picове.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2015 23:12
/relevant 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2015 23:35
Много се радвам, че още се прави арт, отразяващ духа на времето и неискащ да знаеш историята зад картината, за да разбереш смисъла й http://www.boredpanda.com/dark-controve ... von-kazak/
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2015 16:04
Няма много за схващане. Поредния нихилистичен автор, който показва колко бездушни са хората. Постмодернизма найстина вече започна да се изчерпва.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2015 17:32
Мерси, вече няма да го сгреша 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2015 14:26
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|