Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 15:27
Току що стана ясно, че синът на президента е починал. Да почива в мир! http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ev-6040700
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 15:35
Да, трагедия.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Авг 2015 09:56
Тъй като Сам отвори темата за 4-ти километър, мисля че днес спокойно може да се обяви и за празник на форума
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Авг 2015 12:23
Е па форумния празник не е ли на 2-ри април?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Авг 2015 14:08
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Авг 2015 20:28
Абе с тебе трябва да направим някакъв списък със забележителните неща, за които сме на едно мнение
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Авг 2015 22:11
Безпорният аутистки характер на форума е едно от тях
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Авг 2015 08:59
Путин успя да възмути, дори силно подкрепящата го руска общественост с решението си да унищожава заловената контрабандна храна с европейски произход. Докато приблизително 23 милиона души от населението на РФ буквално гладува, а икономиката на Русия е във все по-плачевен вид в следствие на западните санкции и спада в цените на петрола, Путин си позволява да въвежда контра-санкции и да унищожава храна. На снимката се виждат бедни руснаци, които обират остатъците от унищожената контрабанда.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Авг 2015 12:50
Абе селтук спрял , изнеден , да те еба в носа крив ... Писна ми от тебе ве тикво ... Кво плюскаш тука само некви глупости и отдолу коментари и расъждения дето ти си си ги вадил от гъза. ТАЯ СНИМКА КВО ПОКАЗВА БЕ ? Некви роват нещо ?!? Тупан прост ... Първо икономиката на Русия не я мисли. Второ както е наредил Путин така ще стане, ще има контрасанкции и ще си унищожават каквото искат , това е твърдостта на закона. А за бедните които ровили ... и в твоята америка веднага ще наскочат стотици афро-мангали , братовчеди на Обама, дето ще разровят боклуците.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Авг 2015 13:17
В този случай мисля, че е редно храните да минат лабораторна проверка и ако са годни, поради нарушение да се конфискуват и раздадат на бедните, ако са негодни - да се унищожат.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Авг 2015 19:25
NoName написа: Абе селтук спрял , изнеден , да те еба в носа крив ... Писна ми от тебе ве тикво ... Кво плюскаш тука само некви глупости и отдолу коментари и расъждения дето ти си си ги вадил от гъза. ТАЯ СНИМКА КВО ПОКАЗВА БЕ ? Некви роват нещо ?!? Тупан прост ... Първо икономиката на Русия не я мисли. Второ както е наредил Путин така ще стане, ще има контрасанкции и ще си унищожават каквото искат , това е твърдостта на закона. А за бедните които ровили ... и в твоята америка веднага ще наскочат стотици афро-мангали , братовчеди на Обама, дето ще разровят боклуците. Toз пък какво се палиш бе, истината боли знам. Действително и в Америка има милиони които са под прага на бедността, ама това е АМЕРИКАНСКИЯТ праг, смотльо, не руският.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Авг 2015 19:42
Аз помня в БГ като бяха снимали 10 бабички дето тракаха по някакви тенджери и после бяха "гръмнали" вестниците със статии, че населението умира от глад
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Авг 2015 09:00
ае някой който е навътре в нещата кат о андрей може ли да ми обясни защо целият американски народ е луднал по бърни сандърс?
ся след негър, евреин президент ли трябва да има най-накрая? то на евреите само това им остана
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Авг 2015 16:47
Не знам, аз следя републиканските дебати, където за момента Тръмп води, не занам да се радвам ли или да плача. От демократите е почти 99% сигурно, че ще е Хилъри Клинтън.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Авг 2015 18:53
Благодарение на Тръмп, американците ще имат г-жа Клинтън за президент догодина.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Авг 2015 19:44
Нищо не се знае. Американската предизборна борба е единственото риалити което следя с интерес. Гледах първият дебат на републиканците по FOX. Първият дебат на демократите е чак през Октомври. Това е в услуга на Хилъри, тъй като колкото по-късно започнат дебатите толкова по-малко време ще имат по безизвестните кандидати да се откроят.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Авг 2015 22:50
баце Морко написа: Благодарение на Тръмп, американците ще имат г-жа Клинтън за президент догодина. Бях чел някъде, че Тръмп е в един отбор с Клинтън, и е влязал в състезанието само да обърка плановете на републиканците, обаче егото му е толкова голяма, че дори демократите не могат да го контролират вече. Едва ли ако човек като него вкуси победата, ще се откаже.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 12 Авг 2015 03:45
нз, може от тебе да съм го прочел, имайки предвит, че в /pol/ се стремя да не влизам. И както казах егото на Тръмп е наделяло над конците.
btw тоя клип от видеото с вечерята започва с песента на Хълк Хоган, което е доста иронично със скорошните събития.
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 12 Авг 2015 11:01
Не следя и изобщо не ме интересува американска вътрешна политика, ама тоя кандидат на републиканците ли е или независим. Щото тея трябва съвсем да са врътнали вече, та да го издигнат или просто Тръмп троли цялата предизборна кампания, защото има милионите да го направи.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|