Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2015 12:46
Kirilicata написа: И сега, какво стана? Реформаторите се надупиха пред ДПС. ti kak si go predstavqshe da stane? srs vypros
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2015 13:10
mogushta e grupirovkata dobre zashitava pravata ma edni drugi prava de
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Юли 2015 18:13
Реформи, реформи и пак същото.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 30 Юли 2015 19:06
нелегален написа: оптимистично звучи, но не съм сигурен, че албанците или циганите са тръгнали да изчезват... Според демографските данни от 2011 г. всички етноси намаляват, включително циганският. Оказа се обаче, че това не е заради спаднали нива на раждаемост, а защото бяха тръгнали по чужбина, на тумби. Не знам дали помниш, но същата година имаше сума ти репортажи на наши мургави братя, които се излежават по най-големите европейски площади. Мисля, че най-много бяха отишли в Германия. Само българите и турците сме намалели заради фактор раждаемост (и емиграция). Да ни е честито, Фандъкова и без това ще разтегли София до Черно море и така държавата ще остане наша. Съединят ли се София и Перник, край, непобедими сме.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 31 Юли 2015 15:38
Аве тъпани , има ли некой тука дека кара матор бре ?
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 01 Авг 2015 15:44
Волтаж, мисля, че House of Cards ще ти бъде наистина много интересен - споменавам го, защото наистина го мисля, а не защото аз му се кефя.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Авг 2015 00:39
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 08:42
Защо за този човек не се знае нищо в България и защо книгите му не са преведени на български вече 25 години след падането на комунизма? Следва да се замислим над този въпрос. Вечна памет! http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-car ... arski.html
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 09:19
- Натискам линка - Чета статията - типичните чешения на езика, на ниво "квартален лаик" - Чета коментарите - типичните читатели, които се чудиш какво правят на свобода, а не са в 4-ти Километър. Цитат: Господин Алексиев! Дъщерята на убиеца на Вашия баща, един от най-свирепите комунистически изверги и убийци въобще в историята ни, се е устремила към най-високия и значими постове в световен мащаб! Иска й се да стане Генерален секретар на ООН! Комунистите от БКП, както и ГЕРбаджийските комунисти, я подкрепят! Естествено, че я подкрепят и агентите на ДС - Сава и Павел (Доган и Местан). Няма ли да протестирате, или ще й съдействате да се докопа и до ООН?!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 10:30
Serious Sam написа: - Натискам линка - Чета статията - типичните чешения на езика, на ниво "квартален лаик" - Чета коментарите - типичните читатели, които се чудиш какво правят на свобода, а не са в 4-ти Километър. Цитат: Господин Алексиев! Дъщерята на убиеца на Вашия баща, един от най-свирепите комунистически изверги и убийци въобще в историята ни, се е устремила към най-високия и значими постове в световен мащаб! Иска й се да стане Генерален секретар на ООН! Комунистите от БКП, както и ГЕРбаджийските комунисти, я подкрепят! Естествено, че я подкрепят и агентите на ДС - Сава и Павел (Доган и Местан). Няма ли да протестирате, или ще й съдействате да се докопа и до ООН?! E, споко, винаги може да си четеш страницата на "Спомени за НРБ" сигурен съм, че стила там ще ти приляга доста повече. Също така (знам, че фактите не са ти силата), но от цитата който си посочил с кое точно не си съгласен, държа да знам? Че Георги Боков е виден комунист, член на ЦК и убиец? От уикипедия: Цитат: От 1962 г. е член на ЦК на БКП, а в периода 1968-1976 г. е секретар на ЦК на БКП. Член е и на Националния съвет на Отечествения фронт. Избиран е три пъти за народен представител.
Според достоверни източници, Георги Боков е един от убийците на карикатуриста Райко Алексиев [2][3]
През 1976 г. е свален от всички постове и е изпратен в пенсия. Посмъртно е изключен от журналистическия съюз. Че Ирина Бокова му е дъщеря? Или че същата се кандидатира за ген.сек. на ООН? Още малко по темата: http://www.svobodata.com/page.php?pid=14984&rid=6
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 13:06
И кого е убил? Доказателства, не спекулации.
Дъщеря му по наследство ли да бъде заклеймявана като "комунистка" и "убийца"?
Разбираш ли смисъла на "син болшевик" сега? Съмнявам се. Такива като теб мислят че историята ги е натоварила с някакво месианство да решават кой е човек и кой - не по някакви абсурдни критерии, не по-малко абсурдни от тези на Хитлер, Сталин или Труман.
Бих приел мнението ти, ако е подкрепено с факти, с цифри, а не с шаманска алабалистика.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 14:54
Хубаво е че сложи Труман в един кюп със Сталин и Хитлер, мисля че това говори само по себе си достатъчно. Що се отнася до останалите ти жалки опити да ми опонираш, по-горе постнах два линка където е казано достатъчно не е необходимо да се повтарям или да пре-цитирам изнесените от мен вече доводи.
А що се отнася до синовете и дъщерите на комунистие, естествено, че не е задължително те самите да са комунисти , освен в случаите когато са, както е този с Бокова. Все пак не е като да не е членка на БСП, не е като да не дължи всичко на тази престъпна мафия, не е като да се е отрекла или да е заклеймила престъпленията на комунистите, напротив тя е от този тип нагли лайна, които се гордеят с тях и поемат "вината с мезетата". Лансирането ѝ за постове в ООН не само че е гавра със самото ООН, но е също така гавра с паметта на жертвите, на хора като баща ѝ.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 17:55
Гавра с ООН защото баща и е от БКП.
Съоснователи на ООН - СССР и Китай.
Seems legit.
И по-горните ти линкове са същото дередже - някакво идеализиране и обожествяване по реално несъщестуващи идеали.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 22:00
Разбирам, че всячески се опитваш да се измъкнеш от фактите, но ще те попитам още веднъж. Кое точно в твърдението на човека, когото си позволи да цитираш и да обиждаш, намираш за не истина.
Това, че бащата на Бокова е убиец? Това, че Бокова му е дъщеря? Или това, че българските комунисти я подкрепят за да стигне до тук, че и секретар на ООН да става?
Кое от изброените смяташ, че не отговаря напълно на истината, за да твърдиш, че човека е за 4-ти километър?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Авг 2015 23:00
Никой никога нямаше да чуе за нея, ако не беше дъщеря на виден комунист и номенклатурчик. А що се отнася до влиянието на българските комунисти, трябва ли да ти припомням случая с Батето Славков, (зет на Тодор Живков), който е продал не една и две олимпиади докато накрая англичаните от ББС го спипаха.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 08:03
Случая беше псевдоскандален, ако не ме лъже паметта. И, Андрюша, стига си отъждествявал партийци с комунисти. Liberty написа: Разбирам, че всячески се опитваш да се измъкнеш от фактите, но ще те попитам още веднъж. Кое точно в твърдението на човека, когото си позволи да цитираш и да обиждаш, намираш за не истина. Изказва кардинално мнение по въпрос по който няма неоспорими факти. Това че е казано от някакъв "русо/комунисто фоб" в твоите очи прави всяка дума аксиом - твърдение, което няма нужда от доказване. То е така, както е казано и е неоспоримо. Случая с "убиеца" Боков, доколкото съм запознат не е 100% ясен, дали е направил това, в което ти го обвиняваш. Та, кои са фактите, ако не е тайна? Не, не твърденията, които ти харесват и ти се иска те да са неоспорима истина, фактите, моля. Чакам.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 08:11
Пише го в wikipedia не го е написал някой си русофоб. Но дори да приемем, че въпроса не е 100% доказан, все пак степента на вероятност е доста висока. В такъв случай, кое точно (отново те питам) в изказването на човека когото цитира, те кара да смяташ че е за 4-ти километър. Според мен той просто изказва, обществено известни истини.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 09:27
Ако не е убиец това променя много неща. Офтопик:
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Авг 2015 13:49
Все още не съм, но ми е в must read списъка.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|