Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 11 Юли 2015 16:11

Личи си, че е още млад и туко що завършил. Говори наизуст.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Юли 2015 02:18

Малко си във филма, бро, народът ни винаги е бил разделен, такова му е географското разположение.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 13 Юли 2015 22:37

Мисля, че имаме по-сериозен проблем момчета...

https://www.youtube.com/watch?v=HRuW7BrZAbk

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 14 Юли 2015 20:09

Майданджийте се стрелят с украинското правителство:

http://news.yahoo.com/sector-gunmen-boy ... 52090.html

Четох и на места че са използвали коли откраднати от Чехия и Полша...

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2015 20:10

нелегален написа:
Интересно: http://news.nationalpost.com/news/canad ... cotia-poll

В Канада е имало проекти за издигане на паметник в памет на "жертвите на Комунизма". Канадците обаче казват "не". :)

Виж, комунистите от своя страна, когато строяха паметниците на съветската армия, Акьошата и др. изобщо не им се налагаше да се съобразяват с такива досадни подробности, като обществените нагласи.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 00:55

Тези хора, които говорят как света трябва да се управлява от мастър раса и как всикчки останали трябва да бъдат избити, ще са първи на опашката от подчовеци пред газовите стаи, ако се стичне до това, което мечтаят.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 01:41

Със сигурност бялата раса не я чака светло бъдеще. Бледоликите са оглупели дотолкова, че донякъде е загубили инстинкта си за самосъхранение. От ден на ден ми прави впечатление, че обществото става все по-дисфункционално и объркано. Отделно на хората им се влияе с пропаганди за ултратолерантност към какво ли не, което мен лично много ме дразни. Изобщо не ми допада някой да ми втълпява какво да одобрявам, още повече, да одобрявам нещо което категорично не харесвам. Много хора обаче действат твърде конформистки и приемат каквото и да им се сервира. А оттам идва Идиокрацията, най-вероятният сценарий за бъдещето на човечеството. Само е нужно да се направи една съпоставка между филмите и музиката сега и тези от преди години и може да се направи извод колко е пропаднала културата и интелекта.

И докато тука се занимаваме с глупости се убедих, аз пък се зачудих как съдбата е била толкова щедра към тези скапаняци гърците. Поскитах се малко по островите им, опитах им малко от начина на живот - няма да си кривя душата, че тия хора си живеят в земния рай. Гледам по телевизията една нашенска пача прави съботен репортаж за гърците и снима една таверна, сочи с пръст хората и квичи, че заведението било пълно и едва ли не хората трябвало да работят или да си стоят у дома. Как пък не!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 16:19

Аз не знам как смартфоните са ни върнали назад, имайки предвид, че в момента нанотехнология не съществува.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 15 Юли 2015 16:50

Kirilicata написа:
Тези хора, които говорят как света трябва да се управлява от мастър раса и как всикчки останали трябва да бъдат избити, ще са първи на опашката от подчовеци пред газовите стаи, ако се стичне до това, което мечтаят.

:D :D :D
абсолютно одобрявам тази раса, но само при условие,
което се подразбира де
че аз съм нейн главнокомандващ
#masterlyuhforpresident

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 19:04

По принцип нанотехнология не съществува. Едва ли телефоните са някаква движеща сила в това и едва ли ще са първите неща, който ще използват такъв вид технология.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 23:13

нелегален написа:

За нещастие, АйФоните се намесиха и почнаха да продават поради единствените причина, че изглеждаха лъскаво и че се рекламираха доста агресивно, включително и като символи на социален статут.

A не е ли причината, че бяха първите сматрфони? И не ми казвай, че имало някаква ебана марка дето никой не я знае която била направила първия сматрфон! Реално Айфон 1 беше нещо, което света не бе виждал и естествено се превърна в хит, после останалите почнаха да ги копират. В момента, най-големият им конкурент са Самсунг, които реално бяха подизпълнител на Епъл и произвеждаха голяма част от компонентите, т.е. взеха ноу-хауто пак от Епъл.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2015 23:15

AcTivE написа:
... Поскитах се малко по островите им, опитах им малко от начина на живот - няма да си кривя душата, че тия хора си живеят в земния рай. Гледам по телевизията една нашенска пача прави съботен репортаж за гърците и снима една таверна, сочи с пръст хората и квичи, че заведението било пълно и едва ли не хората трябвало да работят или да си стоят у дома. Как пък не!

Социализмът е хубаво нещо, докато не ти свършат чуждите пари за харчене :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Юли 2015 19:51

В тази връзка се замислих за бъдещия възход на Китай...светът ще е много интересно място след 50 години.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2015 15:02

Доста правилно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 11:51

нелегален написа:
http://boards.4chan.org/pol/thread/48310392

добра дискусийка в пол отпреди няколко часа. За справка - OP pic-а е напрвен от мен.

Жалка работа :)

Рядко споделям лични истории тук, но сега смятам да направя изключение по този повод.

Това се случи една седмица преди да напусна последната си работа и окончателно да започна да се самоиздържам благодарение на личния си бизнес. Преди това около 5 години работих след завършването си в една медицинска лаборатория в София.
Та стоя си аз в моя кабинет, но вратите навсякъде са широко отворени, защото е горещо. Чувам всичко случващо се в приемната. Влиза една жена, по гласа ѝ познавам че е възрастна. Иска си резултатите от изследванията, които са и обещани за 2 часа. Изследванията ѝ не са готови и жената видимо се ядосва. Пристига шефката - самата тя около 65 годишна и решава да овладее ситуацията, като заговори бабичката.
–Виждате ли – обяснява шефката – имахме много работа, та за това изследванията Ви ще са готови в 3. Почакайте малко.
Бабата обаче е непреклонна. С ясна реч, свидетелстваща за будна мисъл, жената казва:
–Като сте имали много работа, трябваше да ми кажете да дойда в 3, а не в 2. Ще ме прощавате, но това е българска работа!
Тук шефката леко се напряга.
–Е, хайде - Казва тя – Сякаш на запад е много по-добре. Стига сме ги давали само тях за пример, а сме подценявали себе си! Те също имат бедност, престъпност, ами и тези гейове...
Бабата обаче не купува и грам от комунистическите клишета с които я засипва шефката ми.
–Разбира се че на Запад е по-добре. – Изтъква тя очевидния факт – Техните общества са много по-богати, законни, добре организирани и са постигнали много повече.

–Вижте г-жо, – продължава шефката, която също не се отказва.– Доказано е много пъти в историята на човечеството, че когато една цивилизация премине апогея си тя започва да залязва. А нашата цивилизация ОТДАВНА е преминала своя зенит.

–Г-жо, Вие сте лекар. - Продължава възрастната жена, чиито разсъдък обаче очевидно си е на мястото – Всички достижения в медицината и науката, на които ставаме свидетели днес са плод на тази цивилизация, а не на някоя друга. Ние с Вас сме живи на тези години благодарение на тази цивилизация.

Разговорът продължава и шефката започва да задава по-лични въпроси. Оказва се че жената е на 95 години!!! Цял живот се е занимавала с литература и преводаческа дейност. Била е преподавател по английски език. Родена е и е прекарала живота си в центъра на София.

Естествено се засяга и темата за комунизма:
–Караха ни да вярваме, че е възможно всички да са равни! - Казва жената - А това е невъзможно. Сега не се ли чувствате глупаво? Как строяхме социализма?

Слава Богу, шефката не е от хората, които ще тръгнат да защитават комунизма. За съжаление обаче, тя предприема една не по-малко непочтена тактика, наричана от мен "да прехвърлиш проблема от болната глава на здравата" или известният в този форум "синдром на Гипо".

–Ами вижте - казва шефката - То кое не е измама? Нима американската мечта е истина? Тя е една голяма лъжа. (тук шефката изрежда един куп стандартни глупости, които можете да чуете за Америка). Накрая завършва с най-абсурдният аргумент:
–В крайна сметка какви хора са заселили Америка? Престъпници, каторжници, изметта на Европа? Какви гени имат тези хора? Какво можем да очакваме от народ с такива ГЕНИ!
– Най–инициативните хора от цяла Европа са избягали в Америка. За това тази страна е постигнала толкова много. – Казва просто възрастната жена.

В този момент, аз станах от мястото си и отидох в коридора за да я видя с очите си. Действително беше възрастна, но не бих и дал 95. Не изглеждаше като повечето пенсионери с полу-замъглено съзнание. Имаше буден поглед и с нея можеше да се води така добре разговор, както и с някого на 20. Всеки, всеки, може да се надява да бъде в такова състояние на ума когато е на 95 години. Може и да са гени, но това съхранение на съзнанието, най-вече бих го отдал на факта, че жената не е спряла да чете и да се занимава с литература, което е попречило на мозъка ѝ да "ръждяса".
Шефката ми също беше възрастна и много културна и образована жена. Но тя бе продукт на комунизма със всичките непоправими последици. 95 годишната баба трябва да е родена някъде 1920г. Това означава, че през 1945г. е била на 25г. Тя е израснала, живяла и помни България докато все още е била нормална държава.

Изследванията излязоха и жената стана да си върви. Докато напускаше лабораторията се замислих, че между нейната и моята младост лежи почти цял един век. Въпреки това като ценностна система и начин на мислене си приличаме повече отколкото с много от моите връстници.

Без връзка с горния случай, една седмица по-късно подадох молбата си за напускане. Причините бяха, че се чувствах призван за по-велики дела, а същевременно достигнах момента в който доходът ми от "странични занимания" стана достатъчно висок, за да не ми се налага да работя нещо друго.

Като цяло за 5 години мога да кажа, че съм доволен от шефката си. Мнозина не разбират правилно взаимоотношенията работодател/служител, поради дълбоко вкоренените марксистки простотии. Смятам, че шефката ми също бе доволна от мен през повечето време. Тя самата е чудесен специалист в нейната област, за съжаление не чак толкова добър мениджър и организатор. Разочароващо обаче е, че извън нейната област, схващанията ѝ за света са дълбоко погрешни и се опират на митове и пропаганда от най-елементарен тип.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 12:25

Правилно си забелязал. Защото във Великобритания здравеопазването е безплатно, нещо с което те много се гордеят. Хората трябва да разберат, че са важни идеите не местата. Когато приложиш ПОГРЕШНА идея, тя дава лоши резултати навсякъде. Парадоксално за много западни общества е че са постигнали толкова много благодарение на принципите на капитализма, но по отношение на здравеопазването и образованието, под предлог, че са много важни, прилагат принципите на комунизма, които са доказано провалени. И друг път съм писал доста по въпросите на безплатното образование/здравеопазване, не ми се връща пак на тази тема.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 12:44

Бахахахаха, овчи мозък.
1) Браво за това, че си достигнал момента, в който да можеш сам да си си шеф. Наистина
2) Относно синдрома Гипо :lol: :lol: :lol: не знам какво да ти кажа, оставаш си все така тъп :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 13:57

То и ти май имаш синдром на Гипо щом винаги отваряш темата за комунизма, когато някой каже нещо против Америка. Да не говорим, че Путин води много по-дясна политика от Обама. И какво по дяволите значи американската мечта в 2015?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 14:07

Не знам защо ми се струва, че тук няколко човека виждаме някакви плюсове и минуси и в едното, и в другото, а само Lobotomy е някакъв мега краен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2015 17:01

В Англия, за щастие, нямам много опит със здравеопазването им. Веднъж си спомням, че си бях навехнал крака леко и търсех къде да отида на преглед, звънях по телефона, задаваха ми някви въпроси и ми казаха да си купя нещо за мазане. През цялото време си мислех wtf, как може да не ме пратят някъде на преглед.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com