Имам сериозен проблем със часовника на компютъра ,който ме вбесява. Постоянно избързва и то ужасно много постоянно се налага синхронизация с часови сървър ,а като любител на браузър игрите това ми влияе ужасно зле постоянно се налагат презареждания понеже явно времето на компа ми е свързано с играта и се оказва ,че всъщност не съм извършил дадено действие понеже съм го направил по-рано от колкото в действителност трябва да е. Интересуваме има ли начин да се настрои браузъра и компа да взима времето постоянно от нета, понеже и батерията на биоса е сменена ,но това нищо не промени, предполагам ,че проблема е само симптом на много по-сериозен проблем с компа, но нямам представа това какво може да значи
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Проблем с часовника на компютъра
Публикувано на: 29 Юни 2015 08:55
Тея настройки са ти така, нали?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения