Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 16 Апр 2015 22:49
Както каза the_presator това може да е меча на Дарт Вейдър от епизод 5. След дуела с Люк, където му отсича ръката, то и меча му пада в бездната. Може да е намерен от някакви местни жители и именно това да е такова извънземно. Сега прочетох, че думите на Люк са 1 към 1 изречени по същия начин в епизод 6. Така че това може да е само един тип нарочна препратка, за да ни заблуди
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 17 Апр 2015 00:06
Лайтсейбъра е един и същ. Направих скрийншот от трейлъра за сравнение. Ако не е така... ще си отрежа ръката Иначе за диалога- наистина е този от RotJ, с добавени ефекти. Просто са сменили мястото на "You have that power too." https://www.youtube.com/watch?v=MDYX_PgorRYStill a nice one. Яко ни заблудиха #crazyvadertheoriesendnow
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 17 Апр 2015 18:11
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 21 Апр 2015 18:25
Още един момент, за който прочетох - около 0:45-0:50, когато Люк докосва R2, лампичката му светва в червено. Това е в подкрепа на една част от спекулациите и предположенията, че по някакъв начин е станал свързан с тъмната страна
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 21 Апр 2015 19:16
Corrupted Skywalker
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 22 Апр 2015 12:54
R2D2 присветва в червено още преди Скайуокър да си сложи ръката върху него, щото очевидно са в някаква напечена ситуация, загледайте се по-хубаво.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 22 Апр 2015 16:25
Да, най-вероятно наблюдават това дето гори и при кадрите със сита.
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 04 Май 2015 19:10
Честит празник http://imgur.com/a/8x8DnБахти. Лъха на сит отвсякъде. 10/10
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 07 Юли 2015 23:29
http://variety.com/2015/film/news/han-s ... 201535524/Цитат: Disney had been promising a series of spinoffs to the powerful “Star Wars” franchise it acquired when it bought LucasFilm. Now the studio is preparing a new feature focusing on the life of young hero Han Solo, to be directed by Christopher Miller and Phil Lord, the partners who gained acclaim by helming “The Lego Movie” and the “21 Jump Street” films, Walt Disney Studios announced Tuesday.
The Han Solo standalone is slated for a May 25, 2018 release date and is written by Lawrence Kasdan and Jon Kasdan. The story focuses on how young Han Solo became the smuggler, thief, and scoundrel whom Luke Skywalker and Obi-Wan Kenobi first encountered in the cantina at Mos Eisley. Lawrence Kasdan co-wrote other franchise entries “The Empire Strikes Back,” “Return of the Jedi,” and “The Force Awakens.” Jon Kasdan wrote and directed “The First Time,” which premiered at the Sundance Film Festival, and “In the Land of Women,” as well as writing for the television series “Freaks and Geeks” and “Dawson’s Creek.”
“This is the first film we’ve worked on that seems like a good idea to begin with. We promise to take risks, to give the audience a fresh experience, and we pledge ourselves to be faithful stewards of these characters who mean so much to us,” the directing duo said in a statement. “This is a dream come true for us. And not the kind of dream where you’re late for work and all your clothes are made of pudding, but the kind of dream where you get to make a film with some of the greatest characters ever, in a film franchise you’ve loved since before you can remember having dreams at all.”
“We’re so excited to be working with Chris and Phil, who will bring a fresh new dimension to the ‘Star Wars’ universe,” said the Kasdans. “They’re two of the smartest, funniest and most original filmmakers around, and the ideal choice to tell the story of Han Solo, one of the coolest characters in the galaxy.”
Kathleen Kennedy, who will produce the film, added, “It’s not just any filmmaker who can tell the story of such a beloved icon like Han Solo, and I’m excited to say we’ve found the perfect team to handle the task. Larry and Jon know all there is to know about the character, and Chris and Phil will bring their wit, style, energy and heart to tell Han’s story.”
Lawrence Kasdan and Jason McGatlin will exec produce, with Will Allegra co-producing.
The next release from the franchise, “Star Wars: The Force Awakens” is due out this Christmas.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 08 Юли 2015 20:10
Искам филм по Star Wars 1313. НИКОГА няма да ме убедят, че главният герой е Боба Фет, но все пак проектът има такъв потенциал, че щом като не е станало игра, като нищо могат да го превърнат във филм. И ще бъде мега епично. Къде е Хан С(опо)ло в сравнение с ловец на глави???
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 11 Юли 2015 12:35
Тази нощ беше комик кон панела. Всичкото инфо долу не са лийкове, а официално инфо от комик кона без спойлери относно историята. Ако някой иска да го гледа/слуша като подкаст ето -> https://www.youtube.com/watch?v=8fMx670jOnw(доста е готино ) Другата голяма новина е, че има ново видео. Не е трейлър/тийзър, а по-скоро behind the scenes, но пак показва доста работи! https://www.youtube.com/watch?v=CTNJ51ghzdYИ последно (засега) - повече информация относно тъмната страна! https://i.imgur.com/waBMkTH.jpgГлийсън ще играе генедал Хъкс, а Гуендолин Кристи - Капитам Фасма edit: ето бонус скрийншот на Лея от горното видео както и тримата заедно <3
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 18 Окт 2015 23:58
Официалния постер: И PSA: От утре тръгва продажбата на билети. Ако някой иска да ходи на среднощната премиера, утре да се реди на опашки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 20 Окт 2015 07:32
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 21 Окт 2015 12:04
Трейлърът беше надъхващ, малко ми изглежда като Епизод 4 - някакво младо селяче открива силата и ще стане новия герой, дано не е толкова семпло като старата трилогия. Обаче колкото и да нямам против никакви хора като цвят, телосложение, пък и религия, главният пич не ми допада като фейс много. The resemblance is uncanny. P.S. Look at all these new actors that will never have another big memorable role.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 21 Окт 2015 14:31
Мен пък ме кефи доста , ама аз още преди година-две го бях гледал в английската дебилщина Attack The Block (доста забавен филм btw), така че си имам вече впечатления
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 21 Окт 2015 20:08
Тва ли ще е главния герой бе, баси грозния негър Дано старите актьори поне им дадат повечко игрално време, особено Форд/Соло, много ме радва
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 22 Окт 2015 19:46
Oscar Isaac i Domhnal (ba li go kak se pishe) Gleeson sa strahotni aktiori i opredeleno nqma da sa Цитат: Look at all these new actors that will never have another big memorable role. John Boyega sushto i az sum go gledal v Attack Block i beshe mn funny ;d Nai-veroqtno na staroto pokolenie shte im dadat 35/65 ekranno vreme sprqmo novite i kum kraq na filma shte gi razkarat po nqkakuv nachin (ili shte imat samo cameota ot epizod 8 zanapred)
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 23 Окт 2015 14:22
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars VII Публикувано на: 07 Ное 2015 22:43
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|