Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Апр 2015 16:21
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Апр 2015 22:57
Хубавото е, че чешкия народ достатъчно красноречиво показа преди няколко дни какво му е мнението по въпроса Пък този въздухар от когото нищо не зависи (президента в Чехия има само представителни функции), нека си ходи да лиже гъза на Путин. А пък според Морко, който уж бил с про-западни убеждения това било поведение на истински държавник. Да го каже Сам или Нелегалния разбирам, ама факта, че такива като теб се смятат за "умерени" е показателно защо България е толкова зле.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 11:09
Liberty написа: Хубавото е, че чешкия народ достатъчно красноречиво показа преди няколко дни какво му е мнението по въпроса ЕДНА ЧАСТ от чешкия народ, тиквеник такъв.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 12:21
Serious Sam написа: Liberty написа: Хубавото е, че чешкия народ достатъчно красноречиво показа преди няколко дни какво му е мнението по въпроса ЕДНА ЧАСТ от чешкия народ, тиквеник такъв. Ахаха, личи си че си умираш от яд Но фактите са че повечето народи от бившия соц. блок са наясно с нещата. Яли са руския хуй достатъчно дълго време за да си осъзнаят НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. Жалките комунисти и про-руски идиоти, като теб в тези страни са твърде екзотично явление за да се споменават. Хората имат историческа памет повече от 10 години назад във времето и могат да преценят нещата. Бъдещето на страните им е европейско, а сигурността им е американска. Просто и ясно.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 12:52
damn what a mean machine
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 14:17
Liberty написа: Serious Sam написа: ЕДНА ЧАСТ от чешкия народ, тиквеник такъв. Ахаха, личи си че си умираш от яд Но фактите са че повечето народи от бившия соц. блок са наясно с нещата. Яли са руския хуй достатъчно дълго време за да си осъзнаят НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. Жалките комунисти и про-руски идиоти, като теб в тези страни са твърде екзотично явление за да се споменават. Хората имат историческа памет повече от 10 години назад във времето и могат да преценят нещата. Бъдещето на страните им е европейско, а сигурността им е американска. Просто и ясно. [sarcasm]Направo вада направих в офиса от нерви, чудейки се как ли да те контрирам...[/sarcasm] Всъщност го написах, защото си толкова тъп нагаждач (в смисъл, че си селективен при цитатите и отговорите - отговаряш само на нещата, които са ти удобни да видиш и да отговориш), та вземайки в предвид това реших да го напиша с най-големия шрифт, да го удебеля, да го подчертая, та току-виж ти влезе в главата и го осмислиш. Щото в БГ според тебе само ти и себеподобните ти сте "Народ", другите във вашите глави са някакви подчовеци.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 14:21
Serious Sam написа: [sarcasm]Направо, вада направих в офиса, от нерви, чудейки се как ли да те контрирам...[/sarcasm] Хубаво е, че уточни, че това е сарказъм, понеже като нищо Андрю ще вземе и това изказване за чиста монета
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 17:08
Serious Sam написа: Щото в БГ според тебе само ти и себеподобните ти сте "Народ", другите във вашите глави са някакви подчовеци.
Скролни малко по-нагоре, бях постнал социологическо изследване и бях коментирал личната ми оценка по въпроса. Няма нужда да се повтарям. Понякога народите нямат избор. Например поляците, чехите, българите и др. не са имали избор, когато великите сили са решили да ги оставят под руския ботуш след ВСВ. Но сега народите имат избор и тяхното състояние е следствие на техните избори. Както още древните гърци са казали – Всеки народ си заслужава съдбата. От тази гледна точка, чехите например, където хората като мен преобладават са много по-добре във всеки един обективно измерим показател, в сравнение с клета майка България, където преобладават хора с разбиранията на Гипо, Моридин (в добрия случай) и Сам, Волтажа и др. в лошия.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Апр 2015 18:18
Нещо май ти е умряла циганката
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Апр 2015 11:14
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Апр 2015 14:07
Нямам идея какво точно инфо да дам, честно казано. И с тези 30% надолу, ТЕЦ1 и ТЕЦ3 пак продават по-скъп ток от останалите тецове, а като цяло и за построяването им е отишло повече от нормалното. Вероятно е имало взаимно извиване на ръце. Тецовете са държали да им се изплатят задълженията, държавата пък е настоявала за сваляне на цената на тока и така поне на хартия всички печелят. Ама политиката е такава лайнарщина, в същото време нашите политици са такива дупедавци, че... не ми се вярва наистина ние обикновените хора да я усетим тая промяна.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Апр 2015 21:06
Русия не се интересува от хранителната промишленост на Гърция, мадафака, а от качеството ѝ на страна членка на ЕС.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 09 Апр 2015 23:10
баце Морко написа: Русия не се интересува от хранителната промишленост на Гърция, мадафака, а от качеството ѝ на страна членка на ЕС. Много ясно, веднъж да се съглася с тебе. Гърците играят една и съща игра от студената война на сам. Тогава Запада ги дондуркаше за да не се разпространи комунизма и те свикнаха на лесното. После като СССР се разпадна, значението им намаля, а в момента се опитват пак да си вдигнат акциите като заиграват с Русия. Още веднъж Поляците. Нацията в Европа, която към днешна дата заслужава най-голямо уважение: http://www.dnes.bg/world/2015/04/09/pol ... opa.260170Полският президент: Войниците на Украйна се бият за сигурна ЕвропаДнес, когато синовете на Украйна умират, защитавайки независимостта на страната си, пазят също и Европа. Бранят я от връщането на империалистическия манталитет, от решенията, които застрашават цяла Европа", каза Коморовски, чиято страна е най-големият защитник на Украйна сред членките на Европейския съюз.Евала!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Апр 2015 16:29
нелегален написа: >dailystormer
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Апр 2015 19:48
нелегален написа: Понеже някой (май Кирилицата) преди няколко страници се опита да ми оспори, че Гърция е важна за Русия, вижте: http://www.dailystormer.com/114658/Цитат: [Putin] offered to set up agricultural joint ventures with Greece to allow it to resume its foods exports to Russia Точно както си казах и преди - развитото земеделие и хранителна промишленост на Гърция са важни за Русия. Не си спомням да съм казвал такова нещо, но кой знае. Аз лично мисля, че Гърция просто върти бизнес игри, за да може ЕС да им скочи пак на хуя. Едва ли искат да са с Русия, пък и сделката, която Русия им предлага не е толкова изгодна за тях, но е по-добра от тази, която ЕС са сложили на масата, а и е срещу интересите на ЕС. Просто Русия са единствения друг кон в състезанието.
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 10 Апр 2015 21:06
Я се замислете кои са съюзниците на Русия, тези които получават големите икономически "блага" и т.н. Най-бедните и изостанали държави в Европа. Гърците просто се заиграват нарочно за да принудят ЕС и Германия да им опростят още от дълговете и да продължат да ги спонсорират.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Апр 2015 00:57
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Апр 2015 07:40
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Апр 2015 10:04
^ Нужно ли е да обяснявам колко ти е ирелевантен примера спрямо това за което ставаше дума.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 11 Апр 2015 13:43
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|