Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Мар 2015 10:07
Аз казвам какво е казано, не гарантирам, че информацията е истина. Но човек който може на изпита да се яви с курсов проект за руските сили в Крим (най-актуална информация) значи все пак знае нещо.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Мар 2015 10:46
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Мар 2015 13:09
https://www.youtube.com/watch?v=HYhyzJ7jdGEНямам търпение за парада. Ама малко ми дразни окото като няма екрани отстрани.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Мар 2015 13:52
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Мар 2015 18:25
Какво мислите за новите руски санкции срещу България? Ще успеят ли роско и сие да доставят плажуващи янки, за да не грохне туризма?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 26 Мар 2015 20:55
баце Морко написа: От кого пази САЩ Европа чрез НАТО?
inb4 от Русия
С какво предимно се занимаваше НАТО през последните 20 години?
Да служи на САЩ в конфликтите в Близкия изток и Северна Африка.
Да/не?
- Да.
Съществен момент от последните 20 години, когато НАТО пряко е защитило нечий европейски интерес? - Косово.
Тва е положението, момчета.
Простичката истина е, че на ЕС му трябва негова собствена армия, щото НАТО защитава преди всичко интересите на САЩ и евентуално тези на Западна Европа.
Още по-простата истина е, че НАТО е формално международна организация между голяма част от най-влиятелните държави в света, която се управлява от САЩ и съответно дава кредит на САЩ да действат де юре от името на всички тях и в интереса на всички тях, но де факто защитавайки своите си интереси на глобален хегемон.
Това също е реалност, Андрей. Ако имаш предвид, че под защитаване на интересите на САЩ - не допускане на СССР да завладее Западна Европа, то да НАТО служи на интересите на САЩ. Нека не забравяме, че СССР беше държава експортираща комунистическия тероризъм водена от идеята за световна комунистическа революция или иначе казано световно господство. НАТО - главен акционер в който са САЩ има за цел да изпълнява възпираща роля. Понастоящем нещата съвсем леко са се променили. Путин не е Сталин, и има малко по-малки амбиции. Той желае възстановяване руското влияние от времето на СССР в което ще ти припомня спадаме и ние. Цитат: Да служи на САЩ в конфликтите в Близкия изток и Северна Африка. Ще ти припомня , че в близкия изток, НАТО участва само в Афганистан. Цитат: Простичката истина е, че на ЕС му трябва негова собствена армия, щото НАТО защитава преди всичко интересите на САЩ и евентуално тези на Западна Европа. Сега при положение, че САЩ са главният акционер в НАТО (както вече показах с приложената таблица) нормално е тяхната дума да тежи най-много, макар че най-големи бенефициенти от НАТО са европейците. Аз не казвам, че трябва да е така НАПРОТИВ смятам, че европейските страни трябва да допринасят повече като инвестират повече в отбрана. Но те не го правят. Умишлено. Защото им е по-евтино да разчитат на САЩ. И защото липсва политическа воля в обществата им. А ти ми обясняваш, че трябвало да има армия на ЕС. Сега разбираш ли ме? Няма как да има армия на ЕС, при положение че държавите от ЕС са свели поддръжката на армиите си до санитарния минимум.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Мар 2015 10:40
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 27 Мар 2015 23:43
Ако се съди по мненията на болшинството писали в темата то явно поляците бая прекаляват с Макдоналдса. Ако някога сте се чудили защо Полша, която е също бивша соц. държава е толкова по-напред от нас, то сега е момента да си отговорите: A message to Putin: Hundreds of Poles mob convoy of U.S. troops driving through eastern Europe http://www.dailymail.co.uk/news/article ... urope.htmlАбе, защо поляците прегръщат американските войници и се снимат с тях, като с някакви супер-герой, ами не викат НАТО вън?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 00:05
По същата причина, поради която виетнамците, прегръщат руснаците и не викат "Путин долу!" ВЪпрос на историческа гледна точка. Полша няколко пъти е изчезвала от политическата карта на Европа, заради Русия и обратно - Русия е губила свои територии, когато Полша е била във възход. Полша и Русия е все едно България и Турция.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 00:16
Турция ако беше християнска държава, мисля, че целия български народ би паднал на колене и би въртял свирки на лидерите им, докато не ни анексират обратно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 00:29
Както падна и въртя на гърците.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 14:05
нелегален написа: говорих си с един бивш състудент, Литовец и той каза, че хората са се побъркали на тема Русия, и че той е един от малкото хора останали със здрав разум, които успяват да виждат нещата от трезва гледна точка.
Разказа ми че са върнали набора в армията и че имало някакъв кандидат-президент, който го снимали да играе баскетбол с Руския посланик, при което рейтингът му паднал от 70% на 20% за един ден. Лудост. Когато си малка държава в съседство с агресивна империя управлявана от авторитарен режим, която току що е анексирала територия колкото три пъти собствената ти, е нормално да си предпазлив. Добре правят литовците, латвийците и естонците, само ние понасяме да ни управляват руски подлоги и за това сме зле. Serious Sam написа: По същата причина, поради която виетнамците, прегръщат руснаците и не викат "Путин долу!" Ти колко виетнамци познаваш? Защото аз познавам доста, чиито родители навремето са избягали от комунистическият терор след победата на Северен над Южен Виетнам (в сравнение с него нашите комунисти са си шега работа). Цитат: Полша и Русия е все едно България и Турция. Полша и Русия е все едно България и Русия. Голяма част от българите са твърде заблудени за да го разберат и за разлика от поляците ние ще продължаваме да страдаме по тази причина (НАТО ВЪН!).
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 15:28
Над 2 млн. виетнамци избягват от Южен Ветнам СЛЕД войната.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 16:00
не че това доказва каквото и да било, но аз познавах виетнамец, който беше в Бг по причините, изброени от волтажа
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 18:08
Гьобелс би се гордял с постиженията на днешна Русия. Не човешко е прочетете: http://clubz.bg/16656-az_bqh_trol
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 19:26
Моля те да се вземеш в ръце и да се запиташ това дали е само руски феномен.
Как мислиш?
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 20:40
Liberty написа: Гьобелс би се гордял с постиженията на днешна Русия. Не човешко е прочетете: http://clubz.bg/16656-az_bqh_trol+0.25$
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Мар 2015 23:53
баце Морко написа: Как мислиш? ТОй не мисли, той го кара на директиви от Белия Дом
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Мар 2015 06:47
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Мар 2015 09:55
баце Морко написа: Моля те да се вземеш в ръце и да се запиташ това дали е само руски феномен.
Как мислиш? Хайде сега, ако не смяташ така можеш ли да ме осветлиш по въпроса? Смяташ ли че от канцеларията на Ангела Меркел примерно, или от елисейския дворец на Оланд, или пък от Даунинг стрийт 10 или пък Белия дом плаща на огромна агенция, с хиляди служители да пишат мнения във форуми и ФБ? ИЛИ ТОВА Е САМО РУСКИ ФЕНОМЕН! АЙДЕ МОЛЯ ТЕ ОБЯСНИ МИ КАКВО Е ТОЧНО МНЕНИЕТО ТИ? И за да ти отговоря на въпроса не знам дали е само руски феномен. Може и в Беларус или пък в Китай да прибягват до подобна практика. ПР агенции които се занимават с писане на мнения с цел реклама вкл. и на политически лица се практикува по цял свят, но това е с частни (партиини/фирмени) средства, а не с тези на данъкоплатеца и не е държавна политика, сега зацепваш ли разликата?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|