Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 14:12
Което в общи линии става само в нощта на снеговалежа... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 14:30
Големия минус на зимата е, освен ранното стъмняване, че не мога да се шляя безцелно навън или по кафетата без да се прибера премръзнал. Направо нямам търпение от другия месец да става по-топло.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 19:53
Gipo написа: Снегът е единствения начин София да изглежда приятно място, според мен. Говоря за прясно натрупал сняг, разбира се. Реално обаче през по-голямата част от времето снега е или кишав, или някъв твърд, гаден такъв, или мръсен, черен. Иначе аз като цяло не харесвам зимата. Харесвам я само в определени ситуации. Примерно около Коледа и Нова Година ако вали сняг се създава приятна празнична атмосфера. Или пък ако се отиде на някой планински курорт на 8-ми декември също би било по-яко да има сняг и да е студено, та като отидеш в механата в Банско и си поръчаш една голяма ракия да ти стане едно такова хубаво като ти сгрее душата  Или който е скиор сигурно също се кефи. Но иначе в ежедневната обстановка ненавиждам зимата, студа и снега. Трябва да се чисти колата, самото каране е по трудно (за начинаещи шофьори като мен) заради хлъзгавия път, трафика е по-голям, ако пък ползваш градски транспорт вътре на земята винаги става едно такова, гадно, мокро, кално като 100 човека с мокри/кални обувка влязат. Плащат се по-големи сметки заради отоплението. Стъмва се рано, което не ме кефи, особено, че София е адски тъмен град по принцип. Не можеш да излезеш в парка да пиеш бири (нещо, което обожавам  ). Ходиш с повече и по тежки дрехи и си цапаш антрето  Абе като цяло дребни неща ама като се събере всичко това не е малко. Лятото единственото кофти е потенето, ама то и зимата като си навлечен и влезеш в градския или в някой мол където са набичили парното все едно не се потиш. Ааа и щях да забравя - искам да гледам дървета с листа 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 20:02
София изглежда най-добре май-юни, когато лайната от снега са се разкарали и тротоарите и улиците са чисти, а зеленината прикрива фасадите на сградите и калта и боклуците из "градниките".
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 20:08
Майсторе, не си прав за зимата. Страшно готин сезон е, а това го казвам като човек, който не може да кара ски. Обаче много обичам да си правя разходки из планините, също до вилата. А Западния парк зимата е приказка. Също като лятото с биричките, така зимата с винце може да се съберете приятелите. Решиш ли и да свиеш от главната алея по малките буквално ще си докараш някое и друго приключение, за което да си спомняш след време 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 20:13
София е лайняна дупка. Кракът ми повече няма да стъпи там. Ако се изселя там сигурно до месец ще съм увиснал на някое дърво. 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 00:25
The Wolf написа: Също като лятото с биричките, така зимата с винце може да се съберете приятелите. Taka e ама идеята е да сме навън седнали някъде. А зимата може да се събираме или в някоя кръчма или в нас, а то вече и 2-та варианта са толкова изтъркани, че няма накъде. Друго си е лятото в борисовата бира след бира след бира след бира  цял ден 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 01:00
vanmx написа: Ако се изселя там сигурно до месец ще съм увиснал на някое дърво.  ма ти циганин ли си бил ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 01:06
Лаборантката така ми натъкми в гърлото клечката за вземане на гърлен секрет сутринта, че до момента имам чувството, че все едно съм лапал на някой х*я ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 01:10
ма ти откъде знаеш кво е да лапаш на някого хуя ве абе ей, стегнете се, моля ви
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 01:13
Просто преположение, не съм обратен или нещо такова ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 01:40
vanmx написа: София е лайняна дупка. Кракът ми повече няма да стъпи там. Ако се изселя там сигурно до месец ще съм увиснал на някое дърво.  Абе ти голямо гъзаре се извъди бе.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 07:25
Разбирам защо много хора не харесват зимата. Ама не разбирам как това би довело до депресия, както волтажа изтъкна. Все едно аз да се депресирам, че лятото е пот, смрад и комари  Ми не, просто не ми е яко. Дано на повече хора не им се стъпва в София, честно казано.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 10:29
ми мене примерно ме кефи да е яко жега, мрачното сиво време не ми понася много-много. даже съм си мислел ако работих за себе си и имах достатъчно кинти, зимата да емигрирам към топлите страни, а лятото да се връщам тук. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 10:43
Аз съм си мислел за изнасяне към скандинавските държави 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 12:58
Гипо, ти не си наред.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Мар 2015 13:43
От слънчево + сняг до колене по-яко време няма  . Кое не ми е наред хаха. А пък дори и да не съм наред, всеки случай не съм и картоф, който лятото да се пържи в мазнина 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Мар 2015 16:34
Момчета, някой действал ли е с Tor Browser? Какви са минусите и плюсовете му?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Мар 2015 18:37
Краткият отговор е, че ако задаваш този въпрос и то особено тук, значи Tor не е за теб.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Мар 2015 21:27
Ем накратко не се логвай никъде през тор и не сваляй торенти от него, иначе идеята е, че не могат да ти проследят твоя трафик. Известен маниер за манипулация на вотовете на сайта на PC Mania.  За подробности в гуугъл има много изписано.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|