Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Мар 2015 18:44
приятели е най-тъпата комедия на всички времена и който ѝ се кефи е ебан от вуйчо си в ушите като е бил на четири години
впрочем същото важи и за тая модерната помия - хау ай мет йор мадър, в която главният герой е педераст достоен наследник на приятели е тва
който му се кефи баща му го е заразил със сифилис чрез анално проникване, осъществено на четиринайсетмесечна възраст
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Мар 2015 22:38
Аз на How I met your mother съм гледал само един епизод, и то беше само зареди Алисън Ханингън, но след това нучих, че е на 40 години, и хуя ми увисна.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Мар 2015 22:48
Аз пък предпочитам евтини и много непопулярно ситкоми ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Мар 2015 23:57
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 08:58
Никога не съм харесвал особено комедийните сериали. Личният ми фаворит е ало-ало, след това е Misfits, доста по-надолу е любимия ви приятели(ама той става единствено за гледане в компания)  . От там нататък всичко ми е било ултра тъпо. Някои хора харесват дарма и грег, което според мен е доказателство, че за човечеството няма светло бъдеще  . На Big bang theory успях да му изтрая 1 сезон и не можах повече. How I met your mother - гледал съм му няколко епизода, изобщо нямам спомен за какво става въпрос, освен, че хич не ми хареса.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 18:07
IT Crowd, Blackadder, Allo Allo английски комедии Fargo черни комедии South Park простотии комедии
За съжаление обаче и аз съм разочарован от ситкомите. Биг банга беше забавен, когато наистина беше нърдски в началото. После спрях да го гледам. Може би това, което най-много може да се доближи до ситком и да е (свръх)качествено е Arrested Development.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 19:13
Gipo написа: ало-ало, след това е Misfits излезе ли му 6-тия сезон на мисфитс ? the inbetweeners сезоните бяха яки, филмите - не чак толкова
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 20:14
ненавиждам ситкоми имаше едно war at home, което ставаше е и класики като алф и напълно непознати също, но като съм ги гледал съм бил пишлеме, от сегашна гледна точка не знам дали ме изкефили
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 21:10
Здрасти, мочмета. Как я карате? От Нова година до сега свалих 10кг. Чисто, без химия, с възможно най-малко изгорен мускул. Ръката падна на 45, на лежанката млатя едно повторение 130кг, мъртвата тяга 150. Ама е готино, ебахти. Пък и в общи линии единственото ми постижение за 2015 досега.  Кирето ли се беше хванал по едно време да сваля от тука? Как върви?
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 21:31
MALCOLM IN THE MIDDLE > your shitty sitcoms иначе глем събота и неделя дават некво "Домашен Арест", дет от време на време Филип Аврамов прай некви простотии 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Мар 2015 23:50
denik написа: South Park простотии комедии
South Park е яко ако схващаш идеята зад епизода. Повечето епизоди са пародия на нещо, което е популярно за момента. Лошото е, че примерно ако някой седне да гледа за първи път епизоди от преди 6 години, няма да схване много хумора. Последният сезон беше доста добър, защото беше наблегнато повече на интернет култура.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 00:48
Аз съвсем оригинално бях започнал да гледам доктора от чист интерес :S Бтв миналата седмица си взех чорапи с картинки на Картман и Кени 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 08:44
shub niggurat написа: Gipo написа: ало-ало, след това е Misfits излезе ли му 6-тия сезон на мисфитс ? the inbetweeners сезоните бяха яки, филмите - не чак толкова  Не, още го няма. Ама то реално след края на втория сезон (като Нейтън си отива), сериалът не е същия, уви. А иначе някой спомена Малкълм... на мен този сериал ми е като бонбоните 'мерси'  Голяма реклама, всеки ги купува... а то има два-три хубави бонбона в цялата кутия  . Това си е мое мнение де.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 12:28
Мене ме е страх да гледам старите ситкоми, защото мисля, че ще ги намразя ако ги пусна сега. По-добре да си остана с носталгията за тях. Доктор Ху съм гледал, откакто пуснаха новите серии през 2005 и целия сериял е това дето Гипо каза за бонбоните, има сигурно един от пет епизода, който да си струва. Даже от последния сезон съм гледал само два епизода и се отказах. нелегален написа: верно лиииииии??? добре че каза, сега вече ще мога да схвана дълбокия смисъл зад сериала :O Тъп ли си?
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 12:36
бунбони момчета, някой от вас да е пускал Better Call Saul - на Breaking Bad спинофа?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 13:12
баце Морко написа: бунбони момчета, някой от вас да е пускал Better Call Saul - на Breaking Bad спинофа? Не знам, за какво говориш. 
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Мар 2015 18:37
баце Морко написа: бунбони момчета, някой от вас да е пускал Better Call Saul - на Breaking Bad спинофа? Има тема за него в кино раздела ама май нямаше много мнения за него 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Мар 2015 21:55
"Дори и ако не достигнете щастието, помнете винаги, че сте на добър път и гледайте да не го напущате. Главно, избягвайте лъжата, всяка лъжа, лъжата към себе си особено. Наблюдавайте своята лъжа и се вглеждайте в нея всеки час, всяка минута. Гнусливостта избягвайте също и спрямо другите, и спрямо себе си; онова, що ви изглежда вътре във вас нечисто, вече с това, че сте го забелязали в себе си, се очиства. Страха също избягвайте, макар че той е само последица от всяка лъжа. Не се плашете никога от собственото свое малодушие в постигане на любовта, дори и от вашите лоши постъпки при това недейте се много плаши. Съжалявам, че не мога да ви кажа нищо по-утешително, защото деятелната любов в сравнение с мечтателната е дело жестоко и опасно. Мечтателната любов жадува подвиг бърз, лесно задоволим, такъв, че всички да го гледат. При нея наистина се отива дотам, че дори дават и живота си, само да не продължава дълго, а по-скоро да свърши, като на сцена, и всички да гледат и хвалят. А деятелната любов - тя е труд и търпение, а за някой комай цяла наука."
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2015 18:20
Ей педерунгели, у Пловдив валя 3 деня снег и натрупа около шест метра. Та преди 2-3 дена се въргалях у снег, пян на куче. Сега обаче стана жего и снего се разтопи. На всичко отгоре вали дъжд отгоре. А тази година не хич да не валя дъжд нон-стоп. Поради тези причини мазата на блоко зе да се приводнява. Та днеска направих спасителна операция у мазата, да спасявам някакви ценни работи. Та извадих един кашон дека тежеше около 40 кила. Два пъти се насрах докато го кача по стълбите до назе. И вътре има - около 100 списания ВЦ Мания и 100 списания Плаубоу , Максим и ФЧМ. Та искам да ви се похвала че тая вечер ще чета статии за игри от 1999 и ще има яко чикии на другите списания ... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Мар 2015 20:13
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|