Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Мар 2015 18:37
Минавам само да кажа, че 90% от сайтовете за технологии, лайфстайл, гейминг и политика, които чета, се пишат от т.нар. леви либерали от САЩ, които са възможно най-отвратителната, хомосексуална и феминистична сган на тая планета. Заради тях бих гласувал за президент републиканец, ако бях гражданин на USA. Нещата излязоха от контрол с Gamersgate, но не спират дотам. Влизам в гейм сайт, отварям статия за някакво гейм експо, пускам интервю в нея и десет минути слушам как някаква пача с обеца на носа се обяснява с феминистично журналистче в разговор колко важно е посланието на гейм дивелъпърите, че са започнали да изкарват на сцените жени, които представят новите гейм продукти, по тоя начин включвайки и нежния пол в гейминг индустрията, която досега ги е дискриминирала. А исках да видя какви продукти се очакват на въпростното експо. Оня ден четох един материал в иначе страшния като замисъл vox.com, който се занимаваше с мъжете, които подкрепят, но не са част от Gamersgate, т.е. умерените антифеминисти. Статията беше писана от мъж, но отвисоко, с някаква зле прикрита пасивна агресия и общо взето ме накара да се зачудя какво се случва в тия среди на запад и как повечето ми интереси се оказаха окупирани от абсолютни педерасти, феминацита и селф райчъс джъстис уориъри. http://www.vox.com/2015/2/5/7942623/mens-rights-movementА на тестовете за политически спектър тряскам либералното дясно непрекъснато
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Мар 2015 19:24
Тук сме на едно мнение.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 00:56
Аз викам да се съберем няколко зевзека за следващия София прайд, да награбим един ковчег и да искаме равни права за некрофилите, с лозунги като например "Смъртта не трябва да е граница за любовта" и искане да не се казва "Некрофили", защото е расистко, дискриминиращо и обидно, а "Пост-мортем-сексуални"
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 01:27
ироничния факт е че в действителност наистина няма причина поради която не би следвало да се провежда некро прайд,педофили прайд(който може да се провежда паралелно на геронтофили прайд),зоофили прайд в аналогия с гей прайда.Пък и точно некрофилите практически ни доказват надмощието на любовта над смъртта аналогично с благата вест която започнаха да тръбят християните по света.Влезе ли се в спектара на сексуалните перверзии трябва да се стъпва смело, полвинчатостта става излишна.
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 02:27
Хаха това ще е много яко стане
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 11:33
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 13:35
Serious Sam написа: Баси, тия покемони от изтощен уран ли са направени бе?!
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 13:37
Напоследък цъкам доста покемон и по-специално PokeMon Emerald, чрез емулатор на телефона. Не е истина как не съм спрял да се занимавам с покемон толкова години вече
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 13:48
Аз навремето бях събрал оня албум от чипикао и бях получил подарък Батъл фигури в покебол. Още мисля,че ги пазя някъде.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 06 Мар 2015 16:52
doggymien4o написа: Напоследък цъкам доста покемон и по-специално PokeMon Emerald, чрез емулатор на телефона. Не е истина как не съм спрял да се занимавам с покемон толкова години вече И аз емералд съм си го слжил на телефона, но нямам време да го играя.
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Мар 2015 13:37
Ами аз като си лягам вечер е перфектно за заспиване да си разцъкаш Покемон Имам също и Leaf Green Аз също имах албумчето от Чипикао, имах и от големите, за които се купуваха пакетчета с 5 random лепенки, абе яката работа беше тогава. :3 Иначе сега за PC най-добрият вариант, АКО има навити от вас, има игра наречена PokeMMO, аджеба ММО покемон игра с покемони от първите три генерации и смея да кажа, че е адски зарибяваща и има бая хора, които я цъкат.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Мар 2015 13:40
Ko? Ne!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Мар 2015 20:09
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Мар 2015 20:37
Ще ударим 100 страници обаче
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 07 Мар 2015 21:47
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 08 Мар 2015 12:43
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Мар 2015 17:25
нелегален написа: http://www.ukrainadnes.com/%D1%8F%D1%86 ... %B0%D0%B1/В момента горещата тема е дали Путин е станал жертва на вътрешен преврат или не? И ако да, то какво следва от тук нататък?
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Мар 2015 19:08
Liberty написа: нелегален написа: http://www.ukrainadnes.com/%D1%8F%D1%86 ... %B0%D0%B1/В момента горещата тема е дали Путин е станал жертва на вътрешен преврат или не? И ако да, то какво следва от тук нататък? Какви преврати те гонят бе нашия , какви пет лева ?! И какво ми даваш някакви линкове , за някакъв си Яценюк !!! КОИ Е ТОЯ БЕ ??? КАКЪВ Е ТОЗИ ИЗОБЩО БЕ, ОБЯСНИ , КАКЪВ Е ??? И щял да съди Русия ... пред КОГО ще я съди бре ? Пред Обама ли , пред Кери ли , пред Бойко ли , пред Плевнелиев ли ? ? ?
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Мар 2015 23:27
NoName написа: И какво ми даваш някакви линкове , за някакъв си Яценюк !!! КОИ Е ТОЯ БЕ ??? КАКЪВ Е ТОЗИ ИЗОБЩО БЕ, ОБЯСНИ , КАКЪВ Е ???
И щял да съди Русия ... пред КОГО ще я съди бре ? Пред Обама ли , пред Кери ли , пред Бойко ли , пред Плевнелиев ли ? ? ? Тоя па, я не се напъвай толкоз, земе да разтегнеш нещо.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Мар 2015 22:40
Кремъла гори момчета. Пак хванаха РФ да използва стари кадри с Путин. Червения площад се напълни с танкове. Над Москва хвърчат Ка-52ки.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|