Автор |
Съобщение |
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 01:28
Имай милост над нас Andro Drone не сме биороботи и скоро ще ни докараш хипертония.Няма ли кой да въведе в паметта ти данните че планетата Земя не принадлежи на САЩ , при все дори да дадеш на Русия век,два в аванс пак няма да успее да извърши всички престъпления срещу човечеството както сториха богоизбраните да разпространяват криворазбраната демокрация.Ето какво ти предлагам и повечето съфорумци ще го подрекпят;превключи се на stand by за седмица остави процесора да се охлади да влезе в препоръчителна температура и след седмица го напрягай до червено отново,ти печелиш нашите нервни системи печелят и никой нищо не губи. https://www.youtube.com/watch?v=Iq5IlDB-Ago
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 09:58
нелегален написа: протестът в "подкрепа" на Немцов мина и замина. Нищо не излезе - кучетата лаят, керванът си върви. Е то какво точно искаш да излезе, той човека е умрял, няма да го върнат от мъртвите. Ако имаш предвид, че работата не прерасна в бунт, това няма как да стане. За момента хората които подкрепят опозиционери като Немцов са интелигенцията, простия народ е дълбоко индуктриниран от пропагандата и за момента стои зад Путин. Ще са нужни още години докато се осъзнаят (което рано или късно ще стане), въпроса е до тогава колко щети Путин ще нанесе на Европа.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 15:07
nice meme
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 15:30
Много пъти съм писал за това как всички иновации, нови професии, технологии и т.н. в последните 200 години идват от САЩ и тук таме от някоя друга западна държава. Е не бях напълно справедлив. Изглежда една от най-новите професии води своето начало от Русия. Това е професията на платеният интернет трол, каквито както знаем има вече и у нас. Ето един доста интересен репортаж по темата от БНТ: http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabr ... -peterburg
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 18:17
Тая тема беше актуална преди година и половина...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 20:24
И аз съм за моторолата да бъде изтрит, щото не съм демократично настроен към хора, които не разбират от психология, философия и политика, но щедро раздават мнение и то по префърцунен начин, досущ като Евгени Минчев. Твоето словоблудство е досадно, но същевременно с това и безлично. Викаш да затворим темата, ма тогава ти и алтер егото ти кво ще коментирате като и темите на апостола ги трият вече, само ще пускаш анорексични мацки у темата за жените и с тва ти се изчерпва съществуванието. Ок, нека е така Motorolaz написа: пп.Темата трябва да бъде изтрита тъй като несъмнено отблъсква потенциалните и новите потребители на форума. Щото цяла Украйна чете и иска да се регистрира във форума барабар с руснаците. Тук нов човек не се е появявал от години, сигурно няма и да се появи дълго време. Тая тема точно не е проблем, въпреки че е отдавна изчерпана. И да на мнението на Андрю съм, но не относно САЩ, а относно Русия. Да разбирам, че ако Турция утре реши да си върне земите, които е притежавала по време на Османската империя и понеже ние сме и в хемисферата ни нападне, вие ще го сметнете за нормално и няма да им търсите сметка, а ще си траете
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 02 Мар 2015 23:36
nice meme
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 02:57
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 12:27
Жестокостта на природата несъмнено оправдава жестокостта на човека като част от нея , но само истински коравосърдечен човек не би съжалявал клетите деца на Andro Drone и The Wolf(Ще ми кажеш ли какъв беше предпоследния псевдоним който използва да се досетя кой си k thanks).
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 12:35
The Best
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 13:07
Motorolaz написа: Жестокостта на природата несъмнено оправдава жестокостта на човека като част от нея , но само истински коравосърдечен човек не би съжалявал клетите деца на Andro Drone и The Wolf(Ще ми кажеш ли какъв беше предпоследния псевдоним който използва да се досетя кой си k thanks). Очевидно не си на ти с мозъка ти, което впрочем за никого не е тайна, но все пак ще се опитам да ти разясня, да направя едно добро дело към заблуден човек - има разлика между мен и Андрейката, но няма да те оставя да гадаеш, понеже знам, че не ти се отдава мисловния процес, затова директно ще ти кажа: Аз не симпатизирам на Америка! Това, че не харесвам действията на Русия, как точно ме прави горд американофил можеш ли да обясниш по твоята сбъркана логика? И в интерес на истината не, не си спомням последните никове, които съм използвал, понеже от доста време си седя с този, само помня че в началото бях с ника, който Сам любезно е постнал в предния пост Кажи си ти кой беше по това време, та да си дойдем на думата И като говориш за децата на другите редно е да се замислиш какви биха били твоите и съдейки по теб, явно ще са просто ненужен никому пълнеж, горди членове на педалското общество и тялом и духом...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 15:02
Какъв бисер изрових из дебрите на нета Хелоу, янки!Иван Вазов - мегаджуниър- Мамо, мамо, я ги виж! - Що е? - Идат, погледни ги. С танкове, със бази... - Що стоиш? Скоро, чедо, поздрави ги. Тях US прати ги насам, да помагат, чедо, нам. - И кабинетът дава банки на солджърите без страх и крещи на тях: хелоу, янки! Генералът кат орел ескадроните повежда, а реформатор се запрел и омаян ги изглежда: чини му се, че е сън... Изведнъж с туптенье, с звън приближават кат пиянки. Той си шапката свали и ги поздрави: хелоу, янки! Стриптийз! Стриптийз! Гръм се чуй. Обама мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци всички близо 200 танка И кат стискат им ръце, викат от сърце: хелоу, янки! Как са горди тез момци! Един тексасец варди, гони хиляди злодей, крадци - цели путински легиони. И народа с лик засмен, като гледа вече в плен тия полкове във злато, на янките добри тъй благодари: еваларка, НАТО!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 15:18
14 въпроса за едно видео - от убийството на Немцов (Видео) http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4630948
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 03 Мар 2015 19:20
STOP NA ROSKATA AGRESIA V KRIM ! ! !
BAZI NA NATO I SA6T V BALGARIA . DA SE VDIGNE CIALATA BOLGARSKA AVIACIA, FSI4KITE 2 SAMOLETA I DA BOMBARDIRAME MOSKVA. S EDINIA SAMOLET STHE BOMBIEME , S VTORIQT SHTE KARAME OBITITE DA SE OT4ITAME PRED VASHINGTON.
BARAK OBAMA CAR NA SVETA ! ! !
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Мар 2015 10:09
NoName написа: STOP NA ROSKATA AGRESIA V KRIM ! ! !
BAZI NA NATO I SA6T V BALGARIA . DA SE VDIGNE CIALATA BOLGARSKA AVIACIA, FSI4KITE 2 SAMOLETA I DA BOMBARDIRAME MOSKVA. S EDINIA SAMOLET STHE BOMBIEME , S VTORIQT SHTE KARAME OBITITE DA SE OT4ITAME PRED VASHINGTON.
BARAK OBAMA CAR NA SVETA ! ! ! Мислех, че съм видял всичко, но не. Ноу Нейм, разочарован съм. На трети март да пишеш на повръщаница. Мислех, че си над плоските майтапи, явно не. Че и на шльокавица написано. На трети март.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Мар 2015 10:23
ma kakvo e tova bezovrazie be, noname, evroatlanticheska otrepko? narode, zashto spish?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Мар 2015 11:01
i az predi 10 godini si misleh che u toq forum orata sa nad selskiq patriotizam ma ne bqh prav
dai samo da kreshtim prez prozoreca smurt na turcite, slava na maika rusiq, balgariq na tri moreta i sme otbelqzali treti mart podobavashto, utolili sme jajdata si za must s purvata rakiq, a veche na petata i shestata prolivame vekovni salzi za zverstvata koito chovechestvoto e naneslo na kletata ni maichica
vii dobre li ste izobshto we
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Мар 2015 11:11
DA SE GORDEEM 4E SME BALGARI BRATQ!1!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 04 Мар 2015 21:34
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 05 Мар 2015 17:18
нелегален написа: Учи, работи, стани ти CEO и не се оплаквай.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|