Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 09:38
Serious Sam написа: denik написа: днеска разбрах какво е пернишки сникърс :S Я кажи, че ми стана интересно. от гъза в устата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 10:22
Да се не губи аромата ахахаха 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 10:33
Serious Sam написа: Да се не губи аромата ахахаха  бтв respect пред истинската любов! http://www.blitz.bg/news/article/320264 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 13:45
Тази новина е по-скоро тъжна, отколкото смешна.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 19:23
Братлета, научете се да четете по-качествени сайтове, плийс.
Blitz? Wtf? Въобще има ли някой толкова наивен, който да вярва/да се забавлява на тези глупости?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 20:21
Препоръчвам да се лоботомирате, сериозно.
Последните няколко страници са наистина срамни.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 20:31
Ако ти изтрият коментарите, в които обясняваш на всички останали колко са зле ще останеш без коментари бе 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Фев 2015 21:24
еба ли го, баце
факт е, че моите коментари съдържат ниво на истинност, което друг не може да достигне
се едно съм господ
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2015 20:44
След 18-а минута има разговор с режисьора пълен ама ПЪЛЕН селянин Той не може да говори родния си език, филми тръгнал да прави. Малко му е храната. http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutr ... utrin.html
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2015 23:16
Прави са хората в социалната мрежа, това е ебахти тъпия хилм. Не съм го гледал но сигурно е тъп. Айде, че ще изпусна турските серияли. 
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 00:17
Тъкмо се върнах от прожекцията. Мога да обобщя, че филмът е тъпо направен, но не заслужава всичката хранилка в интернет и по другите медии. В най-добрия случай 6/10. Това с псуването е простотия (случва се, но е само веднъж и е доста бай дъ уей ситуация).
Ако се интересувате, мога да опиша малко по-обстойно впечатленията си (и имайте предвид, че филмът е три часа и половина, ако решите да го гледате :Д)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 00:37
Има точно една псувня. Като кажат, че "се е псувало", се създава впечатлението за нещо скандално, сякаш по време на целия филм, през няколко минутки, някой псува на майка.
Има и още една псувня и тя е на сръбски от сръбски персонаж, като субтитрите дори не превеждат пряко в случая, а с нецинични български думи.
Та, да, хората негодуват за това, пълни идиоти.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 00:50
Това за псувните е поредната тъпня, която чувам. Сякаш тези хора не са чели едно произведение относно робстовото. Защото всички знаем, че всички българи тогава са били интелегентни аристократи.  Те можеха да отворят една малка книжка като Немили-недраги и да прочетат, как са разговаряли хъшовете. Хилма може да е тъп, но айде малко по-кротко. Този хейт не го разбирам, имайки предвит всичките лайна дето ги дават по родната телевизия.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 01:27
Ще взема да му хвърля едно око май на този филм ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) После ще имам основание за хейт поне ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 11:49
mene ne me pritesnqvat tolko psuvnite tolko che ot treilara izglejda che Levski shte trepe turcite na zabaven kadans s pistolet vuv vsqka ruka tip fast and furious ima li neshto takova ili se burkam?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 12:32
Steel написа: mene ne me pritesnqvat tolko psuvnite tolko che ot treilara izglejda che Levski shte trepe turcite na zabaven kadans s pistolet vuv vsqka ruka tip fast and furious ima li neshto takova ili se burkam? Ами аз лично предпочитам Левски да трепе турци, отколкото турци да убиват брутално българи в различни продукции. А и в този филм, макар че все още не съм го гледал, 100 процента ще им покажат някои от зверствата. Ще се закарам до Евро синемата и ще го изгледам целия четири часов филм, после ще коментирам дали и колко е бил зле.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 14:08
Steel написа: mene ne me pritesnqvat tolko psuvnite tolko che ot treilara izglejda che Levski shte trepe turcite na zabaven kadans s pistolet vuv vsqka ruka tip fast and furious ima li neshto takova ili se burkam? Има 1-2 Десперадо момента, но като цяло няма някви масови екшън сцени, където нашия да се стреля 1 vs 10 или от сорта.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 14:54
тва щеших да го постна в темата за линковете, но реших, че тука ще предизвика повече интерес. 9гаг пишат за баба Ванга: http://9gag.com/gag/aWW8Bmx
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 15:53
Най-вероятно OP-a е бг, но по-скоро не е и това е почти сигурно рипост от някое друго бг. Иначе, nice fiction 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 17:30
Ванга никога не е давала конкретни дати или пък да е правила предсказания за делечното бъдеще. Поне не толкова конкретни.
btw 9gag sucks
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|