Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 13 Фев 2015 10:51

Селективно пропусна обяснението, за да изглежда, че обяснение няма.

Комунизма, както и американската мечта са се сбъднали за малък кръг хора, благодарение на огромни маси от пролетарии под тях.

Колко хиляди тона напалм и канцерогенни вещества трябва да излеят САЩ, колко атомни бомби върху градове, които не са военна точка, трябва да се пуснат и поколения след тва да измират от лъчева болест и нейни производни заболявания, колко марионетни правителства трябва да се инсталират и колко още "пролети" на "свобода" и "демокрация", но водещи само до хаос и опустошение трябва да се случат, за да видиш, че всеки идеал, от зората на човечеството до наши дни е просто смокиновото листо за интересите на властимащите кръгове в дадена държава в определен исторически момент?

Ти си болшевик, не аз. Фанатизиран, сляп, син партизанин.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2015 03:51

http://9gag.tv/p/a9LWeX/barack-obama-de ... ff?ref=fbp

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 15 Фев 2015 17:01

https://www.youtube.com/watch?v=WGlzomxxNro

Украинската армия наруши примирието 1 час след като е започнало.
This is why we can't have nice things.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 16 Фев 2015 00:22

Serious Sam написа:
Селективно пропусна обяснението, за да изглежда, че обяснение няма.

Не, такова обяснение нямаше. Няма и как да има, тъй като никакви оръжия не са били инсталирани, нито пък е имало опит за инсталиране на такива от САЩ или НАТО. Нещо което ти твърдеше. Пишеш откровени лъжи, а когато някой вземе, че им обърне внимание, почваш да плямпаш общи приказки за Виетнамската война. Където впрочем също твърденията ти не отговарят на фактите. САЩ не са нахлували във Виетнам. САЩ помагат на правителството на суверенната държава Южен Виетнам да се защити от нападащите комунисти от севера.

Цитат:
Ти си болшевик, не аз. Фанатизиран, сляп, син партизанин.

Това разбирам някой друг да го каже, обаче ти написа:

Цитат:
Говориш с човек, който има на стената си подаръци от посланика на КНДР.

Цитат:
И да - Ленин, Сталин, Хрушчов и т.н. нямат нищо общо с понятието "Комунизъм" и "Коминистическа доктрина", нищо. На мен ми предстои да защитя доста обемна магистърска теза върху това

След подобни срамни самопризнания, не виждам как можеш да обвиняваш когото и да било, че бил фанатизиран, сляп болшевик. Съжалявам те наистина, че нямаш нещо по-стойностно с което да си запълваш времето.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2015 12:24

За оръжията - пълни глупости. Няма да цитирам себе си за да ти доказвам че съм написал нещо, което съм написал.

А тия общи твърдения за войната във Виетнам - да,з наем я тая трогателна история, но реално си нямаш представа нито от предхождащата я обстановка, нито от първоначалните договорености, които САЩ нарушават и създава цялата обстановка. И привеждам това само като един от безкрайните примери потвърждаващи тезата ми за интересите над всичко. Проста логика, която ти или не можеш, или не искаш да разбереш и приемеш. Защото тогава пантеона ти рухва.

Колкото до термина "болшевик" - след като установих, че мозъка ти и умствената дейност която той развива явно не могат да асимилират значението в което употребявам тази дума, възнамерявам да ти я обясня (смятах да кажа "като на", но явно ще трябва да го сменя с "понеже си" малоумен):

"Болшевик" - фанатизиран привърженик на дадена идея, който сляпо вярва в нея, и със същата фанатична слепота отхвърля всякакви противоречащи и идеи, факти; радикал; партизанин;

Капиш?

Толкова излезе от релсите на логическата обосновка, че реши да ми повториш че съм бил болшевик защото съм щял да пиша магистърска теза срещу съветския строй и съм бил лъжец защото... имам гоблен, подарен ми от посланика на КНДР... :lol:

Както и да е, влязох само да постна ето това интервю с В. Вацев, чийто задълбочени анализи между другото често не се сбъдват, но въпреки това са интересно четиво:
http://a-specto.bg/nato-delendam-esse/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2015 00:05

Графиката доказва това което му обяснявах на Сам, че НАТО-вските държави в Европа единствено намаляват разходите си за отбрана в годините след студената война. Т.е. неговите (и на другите русофило-болшевики) твърдения, че НАТО се опитва да окупира Русия са доказани манипулации. Разбира се, че 26-те страни от НАТО, които са сред най-богатите в света харчат общо повече за отбрана от Русия, но тенденцията е показателна.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 18 Фев 2015 13:22

Ъъъ, никой с нищо не може да защити трагедията, която е Виетнам. Тази трагедия е започната от американците, които нямаха никаква работа там, но както обикновено демокрацията трябва да се НАЛАГА от тях, въпреки че проповядва СБОВОБА. Добре, че бяха Виетконг да ги пратят по дяволите. Обратно вкъщи да стават хипари и да благодарят на Никсън, че ги изтегли. Браво, Ричард, много слаб президент беше, но едно нещо направи като хората!
И за да не ми каже Андрейчо, че съм болен от болшевизъм, ще му кажа, че същата трагедия беше предизвикана от СССР в Афганистан и честно казано добре, че загубиха. Иначе СССР щеше да стига до Индия, правейки Източния блок невъзможен за манипулация от Москва (според мен).

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2015 13:38

нелегален написа:
И кое му е "добрето", че СССР загуби в Афганистан? Последвалата гражданска война пръкна Талибаните.

Доброто е, че СССР, вечен нашественик, веднъж разбра, че по варварската система "коли и беси, докато стане твоето" не работи. Така, според мене, им стана ясно НАКРАЯ, че световният комунизъм не може да се извоюва, а може да се постигне само с политически натиск и вкарване на изявени комунистчета, които да дърпат конците, докато Москва кима утвърдително. Това е СССР, който аз лично харесвам, защото тази промяна е причината до днес да няма такова нещо като Трета Световна, т.е. от Студена до Гореща, война.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2015 15:51

нелегален написа:
доста опростено

Toeст неудовлетворително?
Не отговорих на другото, което си написал. Не помня каква е причината на войната, последно изучавах това миналата година по Международни отношения, така че шансът да помня не е голям.
Щом афганското правителство е викнало СССР на помощ, значи иска да се защити от някого, което означава, че СССР защитава едната страна в конфликта, което значи, че ще последват военни действия. СССР може да не е виновен за избухването на конфликта, но е допринесъл за страданието на много хора. Няма добри и лоши във войната. Обикновено са само лоши.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2015 19:21

Няколко думи за наглостта на руснаците, която прекрачва вече всички граници.
След като на преговорите в Минск, Меркел и Оланд, на практика им признаха правото да откъснат парчетата жива плът от Украйна, която нека припомним е суверенна страна с международно признати граници, се предполагаше, че те трябва да прекратят агресията си и да мирясат най-сетне. Вместо това, те нарушиха или по-точно изобщо не признаха примирието в Дебалцево, от където под огън изтласкаха намиращите се там правителствени войски. Говорителите на ЛНР и ДНР обясняваха нещо в духа на, че примирието не важало за Дебалцево и само като си го вземат и него и край. Тъпите европейци, продължиха да си мълчат, надявайки се че наистина, когато руснаците си вземат и Дебалцево ще мирясат, но това разбира се са наивни вярвания, идващи от хора които са напълно не наясно с начинът на мислене на тези примитивни диваци и техния лидер Путин.

След като украинската армия се изтегли от Дебалцево, което уж трябваше да е последната спорна точка стояща пред установяването на траен мир, в момента руските терористи обстрелват покрайнините на Мариупол и придвижват подкрепления и бойна техника в тази посока. Ето толкова струва думата на Путин, ето толкова може да се вярва на руснаците.

Демонстрацията на сила е единственият език който тези полу-човеци разбират. Крайно време е Европа да се събуди и да окаже реална помощ на Украйна, т.е. въоръжена.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 19 Фев 2015 19:46

http://russian.rt.com/article/75246 :lol:

краварите пак същите изцепки като в Грузия, чернокожи танкисти, Хъмвита на килограм хахаха

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2015 20:13

Liberty написа:
Няколко думи за наглостта на руснаците, която прекрачва вече всички граници.
След като на преговорите в Минск, Меркел и Оланд, на практика им признаха правото да откъснат парчетата жива плът от Украйна, която нека припомним е суверенна страна с международно признати граници, се предполагаше, че те трябва да прекратят агресията си и да мирясат най-сетне. Вместо това, те нарушиха или по-точно изобщо не признаха примирието в Дебалцево, от където под огън изтласкаха намиращите се там правителствени войски. Говорителите на ЛНР и ДНР обясняваха нещо в духа на, че примирието не важало за Дебалцево и само като си го вземат и него и край. Тъпите европейци, продължиха да си мълчат, надявайки се че наистина, когато руснаците си вземат и Дебалцево ще мирясат, но това разбира се са наивни вярвания, идващи от хора които са напълно не наясно с начинът на мислене на тези примитивни диваци и техния лидер Путин.

След като украинската армия се изтегли от Дебалцево, което уж трябваше да е последната спорна точка стояща пред установяването на траен мир, в момента руските терористи обстрелват покрайнините на Мариупол и придвижват подкрепления и бойна техника в тази посока. Ето толкова струва думата на Путин, ето толкова може да се вярва на руснаците.

Демонстрацията на сила е единственият език който тези полу-човеци разбират. Крайно време е Европа да се събуди и да окаже реална помощ на Украйна, т.е. въоръжена.

Уважавам правото ти на мнение, но с изрази като "полу-човеци" и "диваци" се показваш като първокласен нацист. Изглежда ти харесва. Отдавна не те взимах насериозно, но с тоя коментар задълба под дъното повече от когато и да е било. Отсега нататък ще те наричам нациста и нищо, което смяташ за аргумент против, не може да ме убеди, че си друго, освен мръсен фашист (така го казват руснаците) и, смея да кажа, враг на народа. Нацист с нациста пропаднал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2015 20:27

Liberty написа:
Руснаците са лошите

Украинската армия наруши примирието 1 час след като е започнало, в опит да разкъса обръча около Делбациево. ДНР с това дейстивие просто си затвърдиха позициите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2015 23:02

австриискиа дънер написа:
http://russian.rt.com/article/75246 :lol:

краварите пак същите изцепки като в Грузия, чернокожи танкисти, Хъмвита на килограм хахаха

Украинците по принцип имат определен брой хъмвита. Те бяха показани още в началото на конфликта.

Gen.Toast написа:
Украинската армия наруши примирието 1 час след като е започнало, в опит да разкъса обръча около Делбациево. ДНР с това дейстивие просто си затвърдиха позициите.

Обръч около Дебалциево не е имало. Как мислиш, че се изтеглиха? Вземи и ти си махни руските ушанки, че ставаш смешен вече.

newcomer написа:
Уважавам правото ти на мнение, но с изрази като "полу-човеци" и "диваци" се показваш като първокласен нацист. Изглежда ти харесва. Отдавна не те взимах насериозно, но с тоя коментар задълба под дъното повече от когато и да е било. Отсега нататък ще те наричам нациста и нищо, което смяташ за аргумент против, не може да ме убеди, че си друго, освен мръсен фашист (така го казват руснаците) и, смея да кажа, враг на народа. Нацист с нациста пропаднал.

Враг на кой народ приятелю? Ти към кой народ се числиш? Аз съм приятел на свободните народи, към които числя и украинския, но ти явно подкрепяш фашисткият режим на Путин. Единственият фашист тук е Путин и неговите терористи в Добанс. Действията им ги определят като такива и действията им ми дават правото да ги нарека мръсни ЖИВОТНИ с риск да обидя животните разбира се.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2015 03:44

Цитат:
ОБРЪЧ ОКОЛО ДЕЛБАЦИЕВО НЕ Е ИМАЛО

http://s4.postimg.org/ughh2afor/1424394952706.jpg

Както и никога преди не са се измъквали обградени войски в цялата военна история.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 20 Фев 2015 12:42

Майко, колко фенове на Путин има само в тая тема, повечето от които вероятно невръстни, май Баце Морко е прав за нивото на форума в последно време :cry:

А към Андрю: Ето защо Америка все още не атакува Русия, да не се чудиш, розенкрайцерите не дават :oops:
http://www.novini.bg/news/266922-%D1%80 ... D0%B8.html

Профил Skype

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 20 Фев 2015 13:33

още хамерикански трофеи :lol: :lol:
http://bmpd.livejournal.com/1186680.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2015 15:46

The Wolf написа:
А към Андрю: Ето защо Америка все още не атакува Русия, да не се чудиш, розенкрайцерите не дават :oops:
http://www.novini.bg/news/266922-%D1%80 ... D0%B8.html

И как точно сателитна снимка ще докаже...както и да е не ми се слиза да споря на толкова абсурдно ниво. Просто помисли малко и ще видиш, че това са такива тъпотии на които и първокласник не би се вързал.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2015 16:10

Не съм цъкал линка, но ако става дума за кулите близнаци - тва е бахти и простотията. По няколко пъти на година се "доказва", че САЩ си ги бутнали сами... :lol:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2015 18:27

Цитат:
Меркел тайничко си чати с Путин:
"И без това ще трябва да ти наложим някакви нови санкции, ами не може ли поне да нахлуеш и в Гърция, че ни писна от тях..."

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com