Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 09 Фев 2015 21:09

Тва с дистанционното го имаше още в ерата на Symbian-ите когато IR порта беше характерен за повечето телефони... Преводача на текст в реално време също не е нещо ново тук дори е по-ефектно https://play.google.com/store/apps/deta ... dlens.demo макар и не толкова точно. Повече ме радва превода на реч в реално време който става все по-добър. Скоро пък попаднах на някъв тул с който чрез камерата на телефона можеш да определиш на кво разстояние се намира обекта който наблюдаваш. Онзи ден пък се забавлявахме с Note-а на едно колежка и изпълнения тип матрицата благодарение на HFR-120fps видео поддръжката му. :lol: В общи линии вече ми е много трудно да си представя на какво ще са способни смартфоните ни след 5-10 години.

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Фев 2015 15:17

австриискиа дънер написа:
Да не забравяме и новите линейки :lol:

Типични хамерикански похвати :idea: гнус...

Aма чакай, това не са ли хуманитарните помощи на Путин :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2015 23:22

понеже е форум за игри
И
политика

та
http://www.vice.com/en_uk/read/an-idiot ... -simulator

в играта праскаш покемони

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 10 Фев 2015 23:52

Откачено :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=uGU73QhWyx4

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 00:12

"План Z". Така самонадеяно Невил Чембърлейн обяснява последният вариант, към който ще пристъпи за да спре Хитлер и избухването на нова световна война. "План Z" е той лично да отиде в Берлин и да се разбере с Хитлер на четири очи. Знаем историята и не е нужно да обяснявам колко глупаво, самонадеяно и наивно е това разсъждение. И как ако хората се бяха вслушали в думите на Унстън Чърчил по-рано, десетки милиони човешки животи щяха да бъдат спасени.

"План Z" на днешните европейски лидери се състоеше в това лично Ангела Меркел и Франсуа Олланд да отидат на крака до Москва и да си поговорят с Владимир Путин. Е поговориха си. Очевидно е, че някои хора не са си взели поука от историята.

И както тогава, така и сега добре, че са американците. Въпреки днешната администрация на Обама, въпреки, че това трябваше да се направи още от самото начало, а не година по-късно и след 5 500 убити, все пак по-добре късно отколкото никога.

Американският сенат най-сетне единодушно (с консенсус на 2-те партии) одобри оказването на военна помощ на Украйна, вкл. и чрез доставки на оръжия. Нека не забравяме, че Украйна доброволно се отказа от ядреното си оръжие, като в замяна САЩ, Великобритания и Русия се подписаха като гаранти за нейната териториална цялост и суверенитет. Тъй че в случая това не е просто едно политическо решение, а изпълнение на предварително поет ангажимент.

Това което ме радва най-много е че поне в американския сенат беше изоставен тонът на дипломатичност и нещата започнаха да се наричат с истинските им имена:

Цитат:
„Путин няма да може да крие истината от руснаците до безкрай. Путин не разбира от нищо друго освен сила. Той е крадец, той не реагира на санкциите“, открито заявиха в американския Конгрес.

Цитат:
Греъм подчерта: „Ако помогнем на приятел, останалите приятели на Америка ще се почувстват по-сигурни. Отпорът срещу един диктатор ще повлияе на поведението на диктаторите навсякъде по света.“

http://nakratko.bg/category/25/76037/

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 00:31

Я да си припомним за Куба.. :D

Украйна и Беларус са квазидържави. Това е Македонията на Русия.

Хунтата в Киев е незаконна. Това, че твоите я подкрепят не я озаконява, колкото и да ти се иска.

Не можем да съдим Путин за това, че мисли като реалполитик.

Я да си припомним за Куба...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 09:06

^Ти си фулскейл болшевик и промит мозък с който не си заслужава да се спори. Правя го само за забавление. Поста ми беше насочен, към тези които се мислят за "умерени" и по-скоро биха заели позицията на Меркел и Оланд в случая.

А сега забавлението.

Цитат:
Я да си припомним за Куба.. :D

Какво да си припомняме за Куба. Поредната прекрасна страна осрана до неузнаваемост от любимите ти комунисти. Една от най-бедните страни в света, може би само С.Корея е по-зле.

Стотици, стотици хиляди хора са избягали през годините на Кастро от Куба в САЩ и много повече са загиналите в опит да го направят.

Куба е най-красноречивият до днес съществуващ пример, че аз съм прав а ти грешиш, може би отстъпвайки само на С.Корея. Но промитите левичарски мозъци кат теб не могат да го разберат и ми е интересно защо не отидат да живеят в С.Корея или Куба, където да изпитат от първа ръка "ценностите" които изповядват.

Цитат:
Украйна и Беларус са квазидържави. Това е Македонията на Русия.

Първо, това са пълни глупости и второ обясни ми как това има значение? Дори да приемем, че генетично украинците са 100% руснаци, по какъв начин гените имат политическата стойност да определят съдбата на цял един народ? По твоята логика, тъй като украинците и руснаците имат по-голямо генетично сходство отколкото украинците и др. народи, то първите са задължени по някакъв начин да приемат политическото устройство което е установено в Русия и да изпълняват всичко което им се каже от Кремъл така ли? Защото като постваш такива лайна, е хубаво да уточняваш точно какво имаш предвид.

Цитат:
Хунтата в Киев е незаконна. Това, че твоите я подкрепят не я озаконява, колкото и да ти се иска.

Кое и е незаконното? Все едно кабинета на Орешарски да беше незаконен защото дойде на власт след предсрочни избори предизвикани от улични протести. В Украйна имаше временно правителство след което се проведоха законни избори. Прошенко е законно избран президент с волята на украинския народ избран при това с голямо мнозинство. За разлика от него Владимир Путин беше избран на фарсови избори, очевидно фалшифицирани за всеки който има мозък в главата.

Цитат:
Не можем да съдим Путин за това, че мисли като реалполитик.

Но можем да го съдим за това, че е незаконно избран, диктатор, налагащ цензура и пропаганда и водещ агресивна война срещу съседна държава, анексиращ чужди територии и т.н.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 11:31

Liberty написа:
^Ти си фулскейл болшевик и промит мозък с който не си заслужава да се спори.

Не ми приписвай собствените си качества. Измий си щатската сперма от устата и тогава раздавай квалификации.

Liberty написа:
Какво да си припомняме за Куба. Поредната прекрасна страна осрана до неузнаваемост от любимите ти комунисти. Една от най-бедните страни в света, може би само С.Корея е по-зле.

Стотици, стотици хиляди хора са избягали през годините на Кастро от Куба в САЩ и много повече са загиналите в опит да го направят.

Куба е най-красноречивият до днес съществуващ пример, че аз съм прав а ти грешиш, може би отстъпвайки само на С.Корея. Но промитите левичарски мозъци кат теб не могат да го разберат и ми е интересно защо не отидат да живеят в С.Корея или Куба, където да изпитат от първа ръка "ценностите" които изповядват.

Не ме пращай там, където искам да отида доброволно. Говориш с човек, който има на стената си подаръци от посланика на КНДР. А как живеят в Куба - не съм бил там за да имам мнение. Надявам се обаче от Китай и КНДР в близките няколко години да имам лични впечатления.

Та идеята за Куба беше по-скоро от историко-геополитическа гледна точка, но понеже природата ти е спестила товара на умствения багаж не можеш да направиш връзката аз която ти говоря. Значи САЩ могат да разполагат в рамките на съюзниците си оръжия срещу СССР, но СССР не може в рамките на своите да разполага...

Ситуацията е идентична:
- Имаме опит от страна на САЩ да си инсталират оръжията на прага на РФ;
- Това е демократично и отбранително;

- Имаме Русия, която се съпротивлява срещу това;
- Това е диктатура, подтисничество, агресия и прочее глупости, с които ни залива Вашингтон;

Liberty написа:
Първо, това са пълни глупости и второ обясни ми как това има значение? Дори да приемем, че генетично украинците са 100% руснаци, по какъв начин гените имат политическата стойност да определят съдбата на цял един народ? По твоята логика, тъй като украинците и руснаците имат по-голямо генетично сходство отколкото украинците и др. народи, то първите са задължени по някакъв начин да приемат политическото устройство което е установено в Русия и да изпълняват всичко което им се каже от Кремъл така ли? Защото като постваш такива лайна, е хубаво да уточняваш точно какво имаш предвид.

Ами по принцип отдавна спрях да ти се обяснявам по същата причина - ако не го е приел Конгреса - няма тежест и смисъл за тебе. Отказваш да приемеш каквато и да е гледна точка, която не е дефинирана от Вашингтон. Същевременно глупостите на Белия дом са неоспорима истина от последна инстанция и аргументи с мегатонна мощ.

А сега по конкретното питане, а то е тясно свързано със събитията на „Майдана“. Целия конфликт е за енергетика - това и най-незаинтересованите го знаят. САЩ не искат Европа да се обвързва с Русия, а същевременно не могат да и дадат удовлетворят нуждите и изгодно, както Русия може. Както беше казал Путин „Дори и да откажете газта, ще минете на дърва. А дървата пак от Русия ще трябва да ги внасяте.“ Така че ресурсната криза по света излиза все повече на дневен ред и трябва да спрем да слагаме разни смокинови листа като „демокрация“, „човешки права“, „хуманизъм“ и прочее глупости. Щото ако ги е еня за човешките права - половин Африка трябва да се окупира, ако не и повече, но като гледам нямат някакво значимо присъствие там.
Колкото до хунтата, Украйна и „глупавия“ ми пример - ами как тогава след като едната част не може да бъде народ, а другата може? Кое ти дава основание да наричаш едната половина на народа „Хора“, а другата „терористи“, „отцепници“ и прочее?
След всичките майдански манупулации, подпалването на Беркута с напалм, бездействието на Беркута, всичко това инспирирано и подкрепяно от Вашингтон и подлогата Брюксел, инсталирането на марионетно правителство, което започва да се възпроизвежда политически организирайки незаконни избори, как можеш да твърдиш, че сегашното управление е законно? Колкото и да е жалка, безхарактерна амеба, истинският, законен президент е Янукович, и освен ако нямаш доказателства от първа ръка, че не е такъв - замълчи и не се излагай и спри да плещиш глупости за избора на народите, защото ти си този който не спира да налага една част на народа над друга и да твърди, че само тя има право да се счита за народ.

Сега да разгледаме една сходна ХИПОТЕТИЧНА ситуация, ако съседно Мексико се заиграе с Русия, мислиш ли, че САЩ ще стоят безучастни срещу това? И не ми излизай с НАФТА и подобни глупости, ситуацията е хипотетична - реална възможност Русия да разположи свои оръжия на прага на САЩ. Как биха реагирали САЩ? Ами много просто, както реагираха в Кубинската криза.

В Кремъл в момента виждат нещата точно по същия начин. Защото имат и историческото основание да ги виждат по този начин, имат фактите, имат спомените, имали са основанията и пак ги имат. Заигравка с цените на петрола, изкуствено понижаване, с цел да се срине икономиката на Русия - вече сме го виждали, този път обаче някак си идеологическото смокиново листо, което навлякоха на това действие вече беше доста износено и всичко прозираше. Недей ми дрънка глупости, че било предизвикано от шистовата революция (при положение, че Ню Йорк забрани проучванията и добива на шистов газ, чрез фракинг) и развитието на технологиите, аргументите са ти по-бедни от социално слаб сомалиец.

Като заговорихме на тази тема искам да допълня, че не мисля, че САЩ са икономически рентабилна държава, при положение, че единствения начин за справяне с държавния си дълг е… да му вдигне тавана. От тук рухват всички псевдо-про-капиталистически мантри, които всеки хипстър-келеш повтаря до откат. Има две положения - или идеите не работят на практика, или просто не могат да живеят според идеите си. И в двата случая ситуацията е сходна в тази със СССР, което ги поставя на един кантар, поне в моите очи.

Liberty написа:
Но можем да го съдим за това, че е незаконно избран, диктатор, налагащ цензура и пропаганда и водещ агресивна война срещу съседна държава, анексиращ чужди територии и т.н.

E то тогава ще трябва да съдим САЩ, НАТО и в частност Франция за дестабилизация на Северна Африка и Близкия Изток, САЩ за финансово-оръжейната подкрепа за антиправителствените терористи в Сирия, станали основа на феномена „ИДИЛ / ИД“, сформиране и укрепване на ислямския фундаментализъм /помним Ал Кайда и бореца за свобода Осама Бин Ладен, нали?/ нарушение на международни договорености и нахлуване във Виетнам /невероятно, но факт/ бездействие, срещу нарушение от страна-гарант по отношение на териториална цялост /кипърския проблем/ поради стратегическа изгода от нарушителя /Турция/…

Всичко това говори едно - законите, морала, ценностите - всички те остават на заден план, когато говорят интересите. Както е казано за Великобритания - вечни приятели няма, има вечни интереси. Те диктуват всичко. Ако интереса го изисква - дадена власт е легитимна, ако го изисква - е нелигитимна. Което поставя Кремъл и Белия дом, както вече казах, на един кантар.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 11 Фев 2015 18:09

Украинската армия пак се завря в чувал.

Липсата на морал, авиация и компетентни военнослужещи отново си показаха грозното лице.
http://s30.postimg.org/ocxs9ewrj/1423605354441.jpg
(нещо не ми дава да ембедна тази картинка)

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 21:41

Преговорите в Минск на живо:
https://www.youtube.com/watch?v=ZxrnlfXYo30

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 22:50

Serious Sam написа:
Не ме пращай там, където искам да отида доброволно. Говориш с човек, който има на стената си подаръци от посланика на КНДР.

Заслужава ли си да коментирам повече? Естествено, че не. Никой нормален човек, дори повечето левичари, не би симпатизирал на този престъпен режим, ръководен от дете идиот. Камо ли пък да приема подаръци от него. Не знам кой чия сперма трябва да мие.

Само ще припомня лицемерието на Сам, който преди в жалък опит да си спаси достойнството обясняваше как сталинизмът не бил комунизъм. Как СССР нямало нищо общо с комунизма и марксизма и как крахът на комунизма в целия свят не било доказателство, за несъстоятелността на комунизма понеже...не било истински комунизъм.

Същият в момента ми хвали достойнствата на единственият оцелял сталинистки режим този на КНДР, че даже и подаръци имал.

Не знам дали има смисъл да продължавам нататък, тъй като Сам едва ли ще си махне руските ушанки от главата, но само набързо няколко неща, които ми хванаха окото :lol:

Цитат:
- Имаме опит от страна на САЩ да си инсталират оръжията на прага на РФ

Би ли боравил с факти? Кой, кога, къде? Фактите са, че преди разразяването на украинския проблем, САЩ изтеглиха огромна част от войските си от Европа, обявявайки нова военна дуктрина, преориентираща се към Азиатско-тихоокеанския район. Русия официално спря да бъде считана за заплаха (глупаво и наивно, но това са фактите, това беше решението на Обама). Същевременно европейците през последните две десетилетия значително отслабиха армиите си, приложиха редица съкращения, почти никой в НАТО не покрива изискването от 2% от БВП да отива за отбрана. На всичкото отгоре, Украйна никога до преди това не е била кандидат за НАТО, напротив по закон тя имаше статут на необвързана страна. КАК ТОЧНО, САЩ са се опитали да инсталират оръжия и къде? Единствено действията на Путин са тези които може да предизвикат милитаризиране на Европа и повече оръжия в близост до границите на РФ.

Цитат:
истинският, законен президент е Янукович, и освен ако нямаш доказателства от първа ръка, че не е такъв

Няма как да бъде при положение, че той отказа да изпълнява задълженията си на президент и избяга при стопанина си Путин. При невъзможност от страна на действащият президент да изпълнява задълженията си се назначават нови избори и нов президент. Изборите бяха законни и международно признати. Глупостите за преврата изобщо няма да ги коментирам, по тази логика тук в България средно на 3 години си имаме преврат.

Цитат:
Сега да разгледаме една сходна ХИПОТЕТИЧНА ситуация, ако съседно Мексико се заиграе с Русия, мислиш ли, че САЩ ще стоят безучастни срещу това? И не ми излизай с НАФТА и подобни глупости, ситуацията е хипотетична - реална възможност Русия да разположи свои оръжия на прага на САЩ. Как биха реагирали САЩ? Ами много просто, както реагираха в Кубинската криза.

Вече обясних с достатъчно ФАКТИ, че сравнението ти е нелепо. Няма разполагане на оръжия на НАТО около Русия, ситуацията беше, точно обратната до преди украинската криза. По време на Кубинската такава, СССР разполага ЯДРЕНИ РАКЕТИ на една плюнка разстояние от Флорида. Свали си руските ушанки от главата за момент и почни да мислиш преди да плещиш глупости и да даваш абсурдни "хипотетични" примери.

Цитат:
В Кремъл в момента виждат нещата точно по същия начин.
По кой начин? Тезата ти се крепи на фантасмагории. Това което Кремъл вижда реално, е че пост-съветското пространство успешно се интегрира в европейския модел. И че Кремъл губи "традиционната си зона на влияние". А най-лошото е че добрите примери от бившите соц-страни , може в един момент да прищрака и на самите руснаци и те да изритат Путлер от трона му. Това е реалната причина за войната в Украйна и външната политика на Русия изобщо, вкл. и спрямо България.

Цитат:
Недей ми дрънка глупости, че било предизвикано от шистовата революция (при положение, че Ню Йорк забрани проучванията и добива на шистов газ, чрез фракинг) и развитието на технологиите, аргументите са ти по-бедни от социално слаб сомалиец.

Аз боравя с факти:
САЩ задминаха Русия и станаха най-големият производител на петрол в света
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/02/11/ ... golemiiat/

Цитат:
Като заговорихме на тази тема искам да допълня, че не мисля, че САЩ са икономически рентабилна държава...

Пазарната стойност на Apple е по-голяма от тази на цялата руска фондова борса.
http://news.bgnes.com/view/1200874

Цитат:
Има две положения - или идеите не работят на практика, или просто не могат да живеят според идеите си. И в двата случая ситуацията е сходна в тази със СССР, което ги поставя на един кантар, поне в моите очи.

Примера ти както винаги е нелеп, тъй като ако нещо в този свят изобщо работи, то това е Америка и нейният модел по света. От своя страна обаче идеите на СССР бяха тези на маркскизма, ленинизма, сталинизма и комунизма и те определено не работеха. Това един вид признание ли беше?

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2015 23:52

Спекултивната финансова стойност, няма много общо с разменната стойност като цяло.

Неспособен си да разграничиш марксизъм от марксизъм-ленинизъм поради просто непознаване;

И не ми се занимава да ти поствам цитати на самия тебе, та ориентирай се криво-ляво по отговора за какво ти говоря.

Да, бих искал да отида във всички държави, нарочени за "мракобесни", най-вече от любопитство да видя дали всичко е така както ми го описват. Аз, за разлика от тебе обичам да проверявам нещата и не вярвам на това което ми се казва. Последната инстанция при мен съм самия аз, всички други лъжат. И не виждам как твоя пост опровергава това, което казах накрая на моя.

И предполагам по въпроса за Кубинската криза, стоели си злите комунисти в Москва, чудейки се какъв световен зулум да направят срещу светата пазителка на демокрацията и човешките права - САЩ и решили, ей тъй, без причина щото са зли, мракобесни комунисти, да изтъпанят ядрени ракети в Куба и да плашат САЩ. А че преди това САЩ вече разполагат с такива в Турция - това е дреболия, която не заслужава да се споменава. Ракетите разбира се насочени срещу най-големите градове на СССР, способни да ги достигнат за броени минути след старта. Вероятно и тия ракети, както днешната ПРО са насочени не срещу СССР/Русия, а срещу някакъв друг измислен враг... Кой беше - Иран май беше оправданието преди няколко години, че тръгна цялата дандания с ПРО. Аме едно такова, с половин уста.

Интереса диктува кое е легитимно и кое - не. Това се е доказвало в историята, доказвало, това че ти не го приемаш не го прави ни най-малко невярно. Това беше и лайтмотива на целия ми пост. Да, Янукович си плати цената за липсата на топки, но свалянето му, притискането му беше незаконно и... Не, щях да кажа "и ти го знаеш", но след това се сетих, че ти не просто не го знаеш, ти всъщност не разсъждаваш на рационално ниво, а просто сляпо вярваш на точно обратното и ти се привиждат народни маси, които досущ, като в популярната песен

Пусть ярость благородная
Вскипает, как волна,-

възстават и свалят лошия диктатор. По идеалистично от това - здраве му кажи.

И да - Ленин, Сталин, Хрушчов и т.н. нямат нищо общо с понятието "Комунизъм" и "Коминистическа доктрина", нищо. На мен ми предстои да защитя доста обемна магистърска теза върху това срещу доказани преподаватели (има и върла костовиска сред тях).

На теб ти предстои да продължиш да си упражняваш алабалистиката по непознаване на марксизма, щото ти Маркс не си чел и грам, или дето се вика "Аз сирене не съм ял, но познавам един дето е ял и той каза..."

Някой ден можеш да прочетеш какво казва Маркс за стойността, макар, че сигурно в твоите очи СССР обезсмисля и този опит, щото в крайна сметка "шистова революция", "apple пазарен дял", "McDonalds", "McDonalds", "McDonalds", "McDonalds", "USA uber alles" и т.н. до безкрай.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2015 01:27

нелегален написа:
https://www.youtube.com/watch?v=IifStkAsemU

Тия от оркестъра не трябва да съществуват.

Можеш ли да обясниш защо?

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2015 11:00

Аз ако бях на мястото на НАТО щях да дам карт-бланш на Русия да ги нюкне тия... Тва е обида за човешкия слух... :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 12 Фев 2015 13:25

Андрей, не гони привържениците на червената идея в Куба и Северна Корея. На нас тук си ни е добре, в България е социализъм, маскиран като демокрация. Соц заплати и пазарни цени. По твойта логика ти трябва да се разкараш в САЩ. Мисли преди да пишеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2015 14:04

Spoiler for :

ЧАШАТА ПРЕЛЯ! С УКРАЙНА Е СВЪРШЕНО!

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 12 Фев 2015 16:28

Gen.Toast написа:
ЧАШАТА ПРЕЛЯ! С УКРАЙНА Е СВЪРШЕНО!

Успокой се пък ти бе - човека може просто да има хемероиди.
Знаеш ли каква болка е да седиш с часове на стол, ако имаш гъзни проблеми? Точно такива са симптомите - обилно потене, глупав поглед, подуто и подпухнало лице и нервност.
Преди време ако не се лъжа и Кадафи го мъчеха подобни проблеми, но го излекуваха по иновативен начин :) Който пази снимки от този период да ги покаже :D

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2015 18:21

old but gold :lol:
http://vbox7.com/play:9f11b767

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2015 18:37

Е тва е добро :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2015 00:23

Serious Sam написа:
И предполагам по въпроса за Кубинската криза, стоели си злите комунисти в Москва, чудейки се какъв световен зулум да направят срещу светата пазителка на демокрацията и човешките права - САЩ и решили, ей тъй, без причина щото са зли, мракобесни комунисти, да изтъпанят ядрени ракети в Куба и да плашат САЩ. А че преди това САЩ вече разполагат с такива в Турция - това е дреболия, която не заслужава да се споменава. Ракетите разбира се насочени срещу най-големите градове на СССР, способни да ги достигнат за броени минути след старта. Вероятно и тия ракети, както днешната ПРО са насочени не срещу СССР/Русия, а срещу някакъв друг измислен враг... Кой беше - Иран май беше оправданието преди няколко години, че тръгна цялата дандания с ПРО. Аме едно такова, с половин уста

Не, не виж сега мой, човек никой не те е питал за това. Тези неща може да си ги говорим, но са тема на друг разговор. Ти каза:

Цитат:
Ситуацията е идентична:

Аз те попитах, коя ситуация? Къде и какви оръжия САЩ са инсталирали? Ти не ми отговори нищо, понеже няма какво да ми отговориш. Понеже хвърляш някакви произволни твърдения ей така, които не почиват на нищо. Разбира се това не го е родил твоя мозък, тези твърдения могат да се прочетат навсякъде. Това е разликата между пропагандата и защитаването на позиция. Пропагандата е да защитаваш определена кауза като съвсем съзнателно изричаш пълни лъжи.

Аз винаги, съм се позовавал на доказани, лесно проверими исторически факти. Не си служа с изкривяване на истината, преиначаване и изричане на откровени лъжи, понеже не ми е нужно. Истината и фактите са достатъчни за да защитят позицията ми.

Отново ще повторя, ти написа:

Цитат:

И отново ще те попитам, какъв опит имаме от страна на САЩ да инсталират оръжия конкретно в Украйна, което да провокира и да оправдае руската агресия?

Цитат:
И да - Ленин, Сталин, Хрушчов и т.н. нямат нищо общо с понятието "Комунизъм" и "Коминистическа доктрина", нищо. На мен ми предстои да защитя доста обемна магистърска теза върху това срещу доказани преподаватели (има и върла костовиска сред тях).

Ако искаш защити три магистърски степени. Аз пак ще те попитам, колко МИЛИОНА души е нужно да загинат за да решиш, че комунизма е провал? След като тези 70 години експериментиране не са били достатъчни, живота на колко още поколения е нужно да се пожертва за да може хора като теб да разберат или това никога няма да стане? Умния човек се учи от грешките на другите, средно интелигентния от собствените си грешки, а тъпия не се учи никога.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com